Η αναζήτηση βρήκε 100 εγγραφές

Return

από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Συγγνώμη αλλά επειδή μάλλον δεν κατάλαβα.

- Στην ανακοίνωση του ο ΑΣ αναφέρεται στην προσφορά του Ιβαν στην γιγάντωση του συλλόγου.

-Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως προτεραιότητα για το γήπεδο έχει ο ιβαν λόγω της προσφοράς του στο σύλλογο.

Το ότι ανακοινώνεται ένα χρονικό διάστημα 5 μηνών για τις ...
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Τι είναι αυτά που λέτε , είστε σοβαροί τώρα ;

Έχουν κομματική ταμπέλα γιατί ζητάνε εγγυήσεις για την νέα τούμπα ;

Λέτε δηλαδή να έχουν εγγυήσεις και να το κρύβουν ; Διαβάσατε εσείς το μνημόνιο της ΠΑΕ και είδατε τί γράψει;

Είμαστε καθόλου σοβαροί;
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;

Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;

Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.

Πριν τον ιβαν πόσα χρόνια έχεις να ακούσεις για την νέα τούμπα;

Δεν είχα ακούσει ποτέ. Ο ...
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:20
Jump to forum
Jump to topic

Αδερφέ μου...

Ποιους ακους;
Τα....πνευματικα...παιδιά του κυρ Θανάση;

Ποιον πιστεύεις ...
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:29
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό αυτό είναι στην καλύτερη περίπτωση απλώς μη σχετικό. Το θυμικο του οπαδού είναι ...
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:31
Jump to forum
Jump to topic

Οπότε αν δεν λέω την ομάδα μου μπουρδελο και τους εύχομαι διάφορα σημαίνει ότι συμφωνώ .
Σου είπα δεν έχει νόημα όλα καλά συνέχισε

Είτε το λες είτε όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Αν σου αρέσει να διαβάζεις παραμύθια με τον καλό Ιβάν που απέτρεψε την πώληση Ντέλια στην οποία ο ίδιος είχε συμφωνήσει ...
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:32
Jump to forum
Jump to topic

Οπότε αν δεν λέω την ομάδα μου μπουρδελο και τους εύχομαι διάφορα σημαίνει ότι συμφωνώ .
Σου είπα δεν έχει νόημα όλα καλά συνέχισε

Είτε το λες είτε όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Αν σου αρέσει να διαβάζεις παραμύθια με τον καλό Ιβάν που απέτρεψε την πώληση Ντέλια στην οποία ο ίδιος είχε συμφωνήσει ...
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

paliotomaros έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:52 Αν ο Κρμεντσικ έχανε το γκολ στον τελικό θα ήταν στη λίστα με τον Τοργκελε στα παλτά. Μίετσελ ναι, άκου Κρμεντσικ.
Ο Κρμέντσικ έβαλε καμιά δεκαριά γκολ και μάλιστα σε τελικό κυπέλλου και σε ντέρμπι.

Σοβαρά τώρα;
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Odi αναφέρεις ένα γεγονός, ότι εδώ και τρία χρόνια το γήπεδο έχει παγώσει. Αληθές.
Υπάρχουν και άλλα γεγονότα. Δεν θα τα αναφέρω όλα γιατί πρέπει να γράψω έκθεση, θα αναφέρω μόνο ένα. Ο ερασιτέχνης εδώ και ενάμιση μήνα έχει ανακοινώσει πώς υπέγραψε κάτι δεσμευτικό με τον Μυστακίδη και ...
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Άλλη μια μέρα χωρίς ανανέωση Ντέλια, χωρις φορ, χωρίς χαφ και χωρίς στόπερ.

Με αγορές ως τώρα 2 εκατομμύρια ευρώ.
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

Ε εντάξει ρε παιδιά αφού παίζουμε με αυτή την μπέργκερ , να πάμε χωρίς χαφ και χωρίς φορ και χωρίς στόπερ.

Μπορούμε επίσης να ξεκινήσουμε το παιχνίδι με 9 παίκτες και αν δούμε ότι δεν βγαίνει να βάλουμε μετά 10ο (εντάξει μην βάλουμε και 11 , σιγά το χωριό).

Μην πω να πουλήσουμε και δυο τρεις ακόμη ...
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Παίδες δεν έχουμε βασικό φορ, έχουμε μόνο τρία χαφ και έχουμε δύο στόπερ κανονικά και τρίτο τον Λοβρεν με την τραγική περυσινή του εικόνα.

Πόσα κενά δηλαδή θέλετε;

Αν αύριο δηλαδή χτυπήσει ο τσαλοφ , θα πάμε με Μύθου και τον κανένα;

Αν χτυπήσει ο μιχαηλιδης , θα πάμε με Κεντζιορα - Λοβρεν;

Τι ...
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Καλά εντάξει εδώ κατεβήκαμε στη μεγαλύτερη ευκαιρία της ιστορίας μας με Σέντερ φορ τον πελκα και δεξί μπακ τον Κρεσπο..

Και πέρυσι χωρίς χαφ δίπλα στον Καμαρα και με φορ τον Μπράντον τομας.

Εχουμε θέσει υψηλά standards όσον αφορά την αγωνιστική γύμνια στα προκριματικά.
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:02
Jump to forum
Jump to topic

Πρακτικά μάθατε και ότι αν πάθει κάτι ο Τσαλοφ ή ο Μύθου, ο ΠΑΟΚ του μεγιστάνα Ιβαν Σαββιδη θα πάει σε διπλά παιχνίδια για ευρωπαϊκή πρόκριση με ένα φορ.

Αυτό το φορ θα είναι είτε ένα 19χρονο παιδί χωρίς επαγγελματικό παιχνίδι στα πόδια του, είτε ένας φορ που ο προπονητής πέρυσι δεν εμπιστευόταν ...