Η αναζήτηση βρήκε 14 εγγραφές

Return

από black death
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Γι'αυτο φτιαχνει προτάσεις με τα username και εμφανιζεται στα likes. Ιδιοφυια!! :opaokara:
από Patron
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

ρευστό από Ροστόβ νιετ :lol:

Γαμάτο :lol:
από eorptol1
Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

Διαφορετικες απόψεις είναι υγιές να υπαρχουν,κατευθυνομενες οχι.

Και είναι πολυ εμφανές σε κάποιους νέους χρήστες.

Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων χρηστών ή και κάποιων παλιών με λίγες δημοσιεύσεις μιλάει απαξιωτικά για την ομάδα,τον Ιβάν,το σχεδιασμό όπως επίσης και πολλές φορές αποθεώνει ...
από george188
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Έτσι πως έχει γίνει η κατάσταση, είναι lose-lose, δεν υπάρχει το δίλημμα "Ή ο ένας Ή ο άλλος", "ας αναλάβει όποιος μπορεί να κάνει γήπεδο ΚΑΙ τη χρηματοδότηση της ομάδας". ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους 2 δεν μπορεί να έχει και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο. Όσες ομάδες έφτιαξαν γήπεδο (με δικά τους ...
από burbu
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Mīngus έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:26 Μπορεί να είχε free rides με το ελικόπτερο ο Ντέλιας.
Αποδείξτε το αντίθετο.
Και γιατί δεν τον πήγε το ελικόπτερο στην Στουτγκάρδη?
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Mīngus έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:26 Μπορεί να είχε free rides με το ελικόπτερο ο Ντέλιας.
Αποδείξτε το αντίθετο.
Εγω έξυπνε και πνευματώδη φιλε μου δεν μπορω να αποδείξω τίποτα και γι αυτό λέω ότι δεν ξέρω τι πραγματικά έγινε και ότι όλα είναι υποθέσεις. Υποθέτω όμως εσυ γνωρίζει πέραν κάθε αμφιβολίας τι έγινε
από Unpsofable78
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

γραφεις ψεματα οτι ο Ντελιας πιεζε να φυγει και ο Ιβαν ηθελε να τον κρατησει.

Ακόμα μια κλασικη τακτική, ειμαι ...ύποπτος.. το χω ξαναπει οποιος εχει θέμα βιντεοκληση και οι 2 μας με τους μοντ, τις φατσες μας με ονοματεπώνυμα

Ψέματα λες ρε τραγικέ. Δες τι ακριβώς έγραψα στον Makispaspartou ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να είχε free rides με το ελικόπτερο ο Ντέλιας.
Αποδείξτε το αντίθετο.

Εγω έξυπνε και πνευματώδη φιλε μου δεν μπορω να αποδείξω τίποτα και γι αυτό λέω ότι δεν ξέρω τι πραγματικά έγινε και ότι όλα είναι υποθέσεις. Υποθέτω όμως εσυ γνωρίζει πέραν κάθε αμφιβολίας τι έγινε ...
από nunies4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:40
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμα και η συζήτηση για τον Σεντιρα όαση μοιάζει μπροστά σε αυτό που γίνεται τίς τελευταίες σελίδες πάλι
από cellophan
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

Πω ρε παιδιά, πραγματικά, γιατί τόσο τοξικότητα?
Γιατί να μην ισχύει η πιο προφανής εκδοχή, που λέει ότι είναι δύο άνθρωποι, δύο Γιάννηδες, που έχουν μια εξαιρετική σχέση εμπιστοσύνης και έχουν συμφωνήσει από πέρσι, σε δύο-τρια πράγματα:
1. Πρόεδρε, θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

Τι ακριβώς δεν ξέρουμε εκτός και αν θα φτάσετε να πείτε ότι αρνείται ο Ντελιας 2 χρόνια τώρα την ανανέωση...

Ξερεις δηλ εσύ με 100% σιγουριά τη συμφωνία και σχέση έχει ο Ιβαν με τον Ντέλια. Η με την οικογένεια του. Βλέπεις τα 2 χρόνια που δεν έχει γίνει ανανέωση τον Ντέλια δυστυχισμένο ...
από aivas19
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:04 Δεν είναι δυνατόν να γράφει σοβαρά κάποιος ότι εξαρχής ο Ιβαν ήταν αρνητικός στη πιθανότητα πώλησης του Ντελια όταν εχουμε φτάσει 26 Ιουλίου και δεν έχει κληθεί για ανανέωση.
Ε το εγραψαν οι γερμανοι. Εσυ πες δεν ισχυει
από Μαυρο Χιονι
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Ο επόμενος που θα γράψει εδώ για τον ντελια ή το συμβόλαιο του, θα μας αποχαιρετήσει για εύλογο χρονικό διάστημα. Άντε γιατί τσουρέκια μας τα κάνατε!