Η αναζήτηση βρήκε 14 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τα 100 χρόνια θα συνδυαστούν με εμφύλιο δυστυχώς..
Κανένα εμφύλιο φίλε.
Ο κόσμος θα πρέπει να κοιτάξει το καλό του ΠΑΟΚ, από ΠΑΕ μέχρι και το τελευταίο τμήμα του ΑΣ, και μέσα στο γενικότερο καλό είναι και μια ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ λύση για το γηπεδο.
Και εγώ θα πω και για τη χρηματοδότηση της ομάδας ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μάγκες τι λέτε τώρα;;;;
Να βάλουμε πλάτη σε δισεκατομμυριούχο γιατί έχει ζόρια;;;
Πάτε καλά;
Να κάνουμε και κανέναν έρανο ρε σεις...να πάρει δεύτερο σακάκι...
Προπερσι όταν έκανε αύξηση 40% στα διαρκείας νοιάστηκε κάνεις αν θα ζοριστει ο κόσμος;;;;
Που λέτε και αχάριστο τον κόσμο ....και ότι δεν ...
Να βάλουμε πλάτη σε δισεκατομμυριούχο γιατί έχει ζόρια;;;
Πάτε καλά;
Να κάνουμε και κανέναν έρανο ρε σεις...να πάρει δεύτερο σακάκι...
Προπερσι όταν έκανε αύξηση 40% στα διαρκείας νοιάστηκε κάνεις αν θα ζοριστει ο κόσμος;;;;
Που λέτε και αχάριστο τον κόσμο ....και ότι δεν ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ζήτημα είναι τόσο γελοίο όσο και το να βάλουμε πλάτη στον Ιβάν στα οικονομικά του ζόριαSera4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:13 Αν φτάσαμε να μιλάμε οι ΠΑΟΚτσηδες και για τιμές εισιτηρίων, σίγουρα το ζήτημα πλέον έχει γελοιοποιηθει μέχρι εκεί που δεν πάει![]()
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσείς που διεκδικείτε όσα πήραν οι "κάτω" για τα γήπεδά τους, ξεπουλιέστε στο σύστημα ή παραμένετε ιδεολόγοι;
Ο Ιβάν που τα απαίτησε, μέσω Κυριάκου, από τον Α.Σ. τί είναι; (Γιατί βασικά αυτό ζητήθηκε).
Και ξέρετε ένα ανάλογο σύστημα που λειτουργεί εδώ για ημετέρους της εκάστοτε κυβέρνησης, έκανε την ...
Ο Ιβάν που τα απαίτησε, μέσω Κυριάκου, από τον Α.Σ. τί είναι; (Γιατί βασικά αυτό ζητήθηκε).
Και ξέρετε ένα ανάλογο σύστημα που λειτουργεί εδώ για ημετέρους της εκάστοτε κυβέρνησης, έκανε την ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι ΑΜΚ γινονται για να καλυφθουν οι ζημιες. Δεν ειναι κανενα ευαγγελιο. Και ας πουμε γινεται για να μαγειρουν τα στοιχεια. Ποιος ο λογος; Οι εταιριες που αναφερεις πριν βαρεσουν κανονι, δειχναν καλη εικονα. Αυτος ηταν ο σκοπος του "μαγειρεματος".
Εσυ τωρα υποπτευεσαι οτι παμε καλα αλλα ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Εγω δεν εχω προβλημα με αυτο αληθεια. Απο το να ΣΑΠΙΖΟΥΝ καλυτερα να τα δινουν να εχουν ζωη να ειναι στολιδια. Οτι δηλαδη ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ με εμας και το καυτατζογλειο ή μαλλον μας ζητουσαν λεφτα λες και θα μπουμε στο καμπ νου.
ε πως δεν εχεις.....απαιτείς γήπεδο οταν ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Το ίδιο πράγμα λεμε.
Προφανώς και είναι γελοίο να λέμε ότι ο Σαββίδης δεν έχει λεφτά, μπατίρης, φαλιρισε κλπ.
Απλά το να έρχεται στον μέσο ΠΑΟΚτση η είδηση
190 μύρια για το λιμάνι ο Σαββίδης
Και από δίπλα
Ακριβός ο Κραλ, ζήτησαν 5μ οι Βερολινεζοι
Δεν κάνει καλό σε κανέναν.
Είχα πει από μέσα ...
Προφανώς και είναι γελοίο να λέμε ότι ο Σαββίδης δεν έχει λεφτά, μπατίρης, φαλιρισε κλπ.
Απλά το να έρχεται στον μέσο ΠΑΟΚτση η είδηση
190 μύρια για το λιμάνι ο Σαββίδης
Και από δίπλα
Ακριβός ο Κραλ, ζήτησαν 5μ οι Βερολινεζοι
Δεν κάνει καλό σε κανέναν.
Είχα πει από μέσα ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
45 είμαι Καρπουζα...
Και όπως έχω γράψει πολλές φορές το μεγαλύτερο λάθος μου σαν οπαδός του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν ήμουν μέλος στον ερασιτέχνη...γι αυτό και προσπαθώ όσο μπορώ κι εγώ να κινητοποιήσω όσο γίνεται περισσότερο κόσμο...
Ο ΑΣ είναι σημαντικός...και κακος τόσα χρόνια τον είχαμε απαξιωμενο ...
Και όπως έχω γράψει πολλές φορές το μεγαλύτερο λάθος μου σαν οπαδός του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν ήμουν μέλος στον ερασιτέχνη...γι αυτό και προσπαθώ όσο μπορώ κι εγώ να κινητοποιήσω όσο γίνεται περισσότερο κόσμο...
Ο ΑΣ είναι σημαντικός...και κακος τόσα χρόνια τον είχαμε απαξιωμενο ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 07:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μήπως φίλε @ΑΜΠΑΛΑΕΑ είσαι υπεραισιόδοξος να περιμένεις από ένα Ποντιακό κεφάλι και προσωπικότητα και άτομο με την ιδιοσυγκρασία του Ιβάν, να αλλάξει τρόπο σκέψης και λειτουργίας?
Ειδικά μετά από 13 χρόνια?
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το έκανε μέχρι τώρα, και θα το κάνει το 14ο χρόνο?
Επειδή ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
@Special 4 ποια είναι η άποψη σου για την σταθερή, ξεκάθαρη και ευρέως αποδεκτή προϋπόθεση που έθεσε εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ λέγοντας (μέσες άκρες, δεν θυμάμαι τις ακριβείς λέξεις γιατί η δήλωση έγινε μεσημέρι και... κοιμόμουν) "πρώτα θα δούμε επί σειρά ετών έργα από κάποιον και μετά θα ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Α δηλαδη το να εχω διαφορετικα κρητιρια απο τα δικα σου και αλλη οπτικη στο τι ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ ειναι κατι που απαγορευεται; Το "προσωπικο" μου αγχος δεν ειναι οσο προσωπικο θα ηθελες να πιστευεις γιατι εχει κοψει το γηπεδο σε ΠΟΛΛΟΥΣ που θα ηθελαν και δε μπορουν να πανε. Εκτος αν θεωρεις ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δε χρειάζεται ειρωνεία νομίζω
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Το να υποτιμά κανείς τη σημασία τέτοιων επιλογών στο όνομα του «να μην μπλέκουμε τα αθλητικά με τα πολιτικά» είναι, το λιγότερο, αφελές.
Η ιστορία μάς έχει διδάξει πως τέτοιες «ουδέτερες» στάσεις πολύ συχνά μετατρέπονται σε σιωπηρή αποδοχή. Όταν ελληνικά σωματεία έδιναν φιλικά με τις δυνάμεις ...
Η ιστορία μάς έχει διδάξει πως τέτοιες «ουδέτερες» στάσεις πολύ συχνά μετατρέπονται σε σιωπηρή αποδοχή. Όταν ελληνικά σωματεία έδιναν φιλικά με τις δυνάμεις ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Το ζήτημα δεν είναι αν ο Looper έχει ενεργοποιημένα τα σχόλια ή όχι. Ούτε αν η δημόσια διατύπωση μιας διαφωνίας μπορεί να προκαλέσει «θέμα» στην ΠΑΕ ή να πλήξει την εικόνα της. Αν αυτό θεωρείται προβληματικό, τότε θα έπρεπε όλοι να σωπαίνουμε, να ανεχόμαστε τα πάντα και να χειροκροτούμε αυτόματα ...