Αναζήτηση για περισσότερες από 1920 εγγραφές
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ας παρει κανα καλοριφερ ο κοσμος. Αυτα τα παίρνω παιχτη για να ζεστανω τον κοσμο δεν καταλήγουν ποτέ καλα.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο με τον Ιβανουσετς στο 10 δεν το καταλαβα ακομα.
Για αριστερο εξτρεμ δεν τον πηραμε;
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η 4άδα σου είναι του επιπέδου Μειτέ-Καμαρά-Οζντόεφ-Γκλεν δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προωθήσεις κάποιον πιτσιρίκο για 5ο.
Μιλάμε για 4 εν δυνάμει βασικούς, ποιος άλλος θα δεχτεί να ρθει και να είναι πίσω από αυτή την 4άδα.
Επίσης, αν δεν έγινε κατανοητό από το προηγούμενο ποστ μου, ο ...
Μιλάμε για 4 εν δυνάμει βασικούς, ποιος άλλος θα δεχτεί να ρθει και να είναι πίσω από αυτή την 4άδα.
Επίσης, αν δεν έγινε κατανοητό από το προηγούμενο ποστ μου, ο ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς δε δοκιμάστηκε Σορετίρε στο 8 και Χατσίδης στο 9.
Βέβαια ο Λουτσέσκου είναι λίγο απόλυτος σε αυτά και όταν βάζει κάτι στο μυαλό του δεν αλλάζει.
Για αυτόν προφανώς και ο Σορετίρε είναι αριστερό εξτρέμ και ο Χατσίδης δεξί εξτρέμ.
Ο Μπαλντέ είναι 10, ο Ιβάνουσετς ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον αγαπάμε τον πελκινιο αλλά σαν εξτρέμ προσφέρει όσα και ο Λημνιός
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο με τον Ιβανουσετς στο 10 δεν το καταλαβα ακομα.
Όχι. Προφανώς τον πήραν για αντικαταστάτη του Ντέλια στο 10. Τώρα που ο Ντέλιας δεν φεύγει ... θα δούμε.
Εγώ λέω θα τον βάζει καί στις δύο θέσεις (10άρι και πλάγια). Στα πλάγια έδειξε πολύ καλά στοιχεία ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβανουσετς στο τελευταιο φιλικο μπορει να ηταν στο δεκα αλλα 3-4 φορες την μπαλα την πηρε στην γραμμη αριστερα και απο εκει βρηκε χωρο και επιτεθηκε. Και με τον Ταισον αριστερο εξτρεμ. Αρα με Ντελια και Πελκα ειναι πιθανο να δουμε αυτη την κινηση πολλες φορες. Το δεκα με το αριστερο εξτρεμ να ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπε κάτι για χαφ? Εκεί έχω τις μόνες ελπίδες ότι θα πάρουμε κάτι σοβαρό.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μηπως εχουμε γινει λιγο spoiled? μας αγορασε, μας εσβησε τα χρεη, μας αναβαθμισε 100%, πηραμε τιτλους, ανεδειξε παιδια απο τα σπλαχνα μας που ηταν ακομα πιο δυσκολο να το πιστεψουμε απο το να παρουμε τιτλο (κατ εμε).
Πρεπει ντε και καλα να σκορπαει καποιος μυρια οταν τα εσοδα δεν ειναι στο ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρομερή περίπτωση ο Glen.
Πρέπει να τρύπωσε κάποιος στο μυαλό του Ρουμάνου και να έβγαλε τον χαφ των ονείρων του (μετά τον Μεϊτέ βεβαίως βεβαίως).
Μακάρι να ισχύει.
Πρέπει να τρύπωσε κάποιος στο μυαλό του Ρουμάνου και να έβγαλε τον χαφ των ονείρων του (μετά τον Μεϊτέ βεβαίως βεβαίως).
Μακάρι να ισχύει.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξερω γιατι το συζητατε αυτο ενω εχουμε εναν προπονητη που έχει αλλεργία στις αλλαγες παιχτών που τους ξερει και τους εκτιμαει. Δηλαδη και το βιτινια να φερω, που λεει ο λογος, αν είναι να παιζει 30λεπτα μεχρι το νοεμβρη να μου λείπει.
Οι τρεις και αυτός που θα έρθει είναι εν δυνάμει βασικοί ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Που πήγε η αισιοδοξία του Μπάνε; Τι του κάνατε modsssss;;
Σουβλάκι θα τους περάσουμε αδερφέ! Με Άκπομ, με Μαρία με Τέλη με Σαββίδη με με με. Και στην ανάγκη μόνοι μας. Έτσι μάθαμε από παιδιά!
Σουβλάκι θα τους περάσουμε αδερφέ! Με Άκπομ, με Μαρία με Τέλη με Σαββίδη με με με. Και στην ανάγκη μόνοι μας. Έτσι μάθαμε από παιδιά!
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
22/23 50 συμμετοχές 13 γκολ Φιορεντίναzissos έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:52 Ο Γιόβιτς μετά από μια σούπερ σεζόν στην μπουντεσλίγκα πριν 5-6 χρόνια, έχει ξαναπαίξει μπάλα?
Σοβαρά ρωτάω, χωρίς ίχνος ειρωνείας.
23/24 30 συμμετοχές 9 γκολ Μίλαν
Πέρυσι 17 συμμετοχές 4 γκολ Μιλαν
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι γιατί του χρόνου θα έχουμε τρελό θέμα.nunies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:04 Από ότι έχω καταλάβει με αυτά που γράφετε και η αγορά του Καμαρά σχετικα ανέφικτη μοιάζει.
Με 3 δανεικούς (φορ, χαφ, Ιβανουσεκ) είμαστε οκ;
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ που φτάσαμε θεωρώ ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι τόσο ο φορ όσο και ο χαφ να είναι δανεικοί.
Για στόπερ δεν είμαι καν σίγουρος ότι θα πάρουμε να σας πω την αλήθεια.
Για στόπερ δεν είμαι καν σίγουρος ότι θα πάρουμε να σας πω την αλήθεια.