Αναζήτηση για περισσότερες από 3470 εγγραφές
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ, 28/05, 18:00, ΕΡΤ2
Κάνεις φάουλ τους δίνεις βολές...Και τους τελειώνεις με τριποντο
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα έκανα γρήγορο φάουλ για να έχω εγώ την τύχη στα χέρια μου έστω και με 3ποντο!
Δεν ξέρω αν αντέχουμε παράταση.
Δεν ξέρω αν αντέχουμε παράταση.
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
2 τρίποντα σημερα που πατούσαμε γραμμή και εγιναν 2ποντα... θα ειχαμε παρει το παιχνιδι τωρα. Οπως και αν είχαν αφήσει τον Ταιρι να βαρεσει την τεχνική και να μη γινει το μελέ με τον Πατpaokpantou έγραψε: Πέμ 28 Μάιος 2026, 19:01 Το τρίποντο του Μουρ έγινε δίποντο όποτε πάρε την παράταση αλλιώς θα είχαμε νίκη τώρα
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτοι θα ξεφτιλιστουν στους τελικους θα γράφει 30αρες απο τον γαυρο
- Σάβ 30 Μάιος 2026, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναικος, Ημιτελικοι GBL, 30/05, 14:50, ΕΡΤ2
Η καλύτερη ομάδα που είδαμε τον 21ο αιώνα.
Μέχρι την επόμενη.
Μέχρι την επόμενη.
- Σάβ 30 Μάιος 2026, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναικος, Ημιτελικοι GBL, 30/05, 14:50, ΕΡΤ2
Μόνο εμένα ο Μπεβερλι μου δίνει vibe Τάισον ;
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Basket League 2025-26
Πυρά λέει του βάζελου και των συνδέσμων του κατά της κυβέρνησης και της ΕΡΤ. Δάκρυσα πραγματικά. Αναρωτιέμαι όμως, που ήταν όλοι αυτοί οι αγανακτησμένοι στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Δεν τους είδα να διαμαρτυρονται για τη διαιτησία στα μεταξύ μας παιχνίδια ούτε για τη μετάδοση της ΕΡΤ που ήταν λες και ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Basket League 2025-26
Πάλι κουβά πήγε τόσο κλάμα από τον πορτοκαλί βόθρο. Τσάμπα τις πλερέζες και τα μοιρολόγια. Στον πάτο τους το βαζελοσάιτ.
Όταν μετρούσε ως δίποντο το τρίποντο του Μουρ και δεν δινόταν το φάουλ στο καλάθι ισοφάρισης του Ταϊρί στην κανονική διάρκεια, με το οποίο θα κάναμε το μπρέικ, τότε ήταν απλά ...
Όταν μετρούσε ως δίποντο το τρίποντο του Μουρ και δεν δινόταν το φάουλ στο καλάθι ισοφάρισης του Ταϊρί στην κανονική διάρκεια, με το οποίο θα κάναμε το μπρέικ, τότε ήταν απλά ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. K.J. Jackson
Ηρθον γαμευσον εφυγον
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Stephen Brown
Εμας υποστηριζε, ημουν απο πισω του ακριβως στο δευτερο ημιχρονο, δεν σταματουσε να βγαζει βιντεο την κερκιδα!
παλίκαρος.
παλίκαρος.
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 0. Timmy Allen
Δεν ξέχασε το μπάσκετ που ήξερε. Θα βρει ρυθμο.
Όλοι οι μπασκετανθρωποι τον θεωρούν euroleague material. Δεν γίνεται να πέφτουν τόσο έξω
Όλοι οι μπασκετανθρωποι τον θεωρούν euroleague material. Δεν γίνεται να πέφτουν τόσο έξω
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 08:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Patrick Beverley
Να δούμε πόσο θα λείψει...Κρίμα γιατί έδειξε πολύ καλά πράγματα στους τελευταίους αγώνες... Πήγε να πάρει μόνος του το βαζελο κυρίως αλλά και στους άλλους πολύ καλός...
- Τρί 03 Μαρ 2026, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Andrea Trinchieri
Καλως ηρθες στην οικογενεια μας.
Οπως εγραψα και χθες περα απο την αξια του σαν προπονητης, το σημαντικο ειναι αυτο που σηματοδοτει αυτη η κινηση και το μηνυμα που στελνει προς καθε κατευθυνση σε ολη την Ευρωπη.
Βασικα ολα αυτα ειναι απλα ενα καλοστημενο κολπο του Τελη για να με κανει να λυγισω ...
- Τρί 03 Μαρ 2026, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ήξερες φίλε Τέλη πόσο κόσμο σταναχώρησες....... όχι εκτός ΠΑΟΚ...... ΕΝΤΟΣ ΠΑΟΚ ! κι αυτό είναι που με πληγώνει.Δεν πειράζει θα τους περάσει. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ μάγκες!!!
Κλαιμε ολη μερα αδερφε!μπαι δε γουει μπραβο που εχεις χρονο να τρεξεις τοσους λογαριασμους στο τουιτερ και μπαινεις και εδω..εκτος ...
- Τρί 03 Μαρ 2026, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέσσερις σελίδες έχει το τοπικ και πας να το κάνεις μπουρδέλο; Κάτσε μια βδομάδα έξω να στρώσεις επιδερμίδα.tomfil+ έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 19:23 Να ήξερες φίλε Τέλη πόσο κόσμο σταναχώρησες....... όχι εκτός ΠΑΟΚ...... ΕΝΤΟΣ ΠΑΟΚ ! κι αυτό είναι που με πληγώνει.Δεν πειράζει θα τους περάσει. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ μάγκες!!!