Αναζήτηση για περισσότερες από 3483 εγγραφές
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εγώ πάλι έχω αρχίσει να σιγουρεύομαι πως ο Ζαφείρης είναι προ των πυλών.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Και οι Τσεχοι γελανε με τον δικο τους παντως που εσβησε τα τουιτ.Πιστευω θα κλεισει θετικα και συντομα.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί να του βάλανε χέρι και μέσα από την ομάδα. Να του λένε κόψε τις μαλακίες, άσχετα με το αν τελικά έρθει ή όχι ο Ζαφείρης.Nikodiai έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:01 Και οι Τσεχοι γελανε με τον δικο τους παντως που εσβησε τα τουιτ.Πιστευω θα κλεισει θετικα και συντομα.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουράζεις όμως …. Είμαι ήδη για μπάνια εδώ και 2 βδομαδες … και να μ ρίξεις σαν τον άλλον κλαιν.
Αλλά να ξέρεις καλά στα είπε
Μπορείς να συνεχίσεις τα μπάνια σου για 1 μήνα ακόμα, παρέα με τον "γείτονα" σου. Καταλαβαινόμαστε νομίζω.
Πάντως τελείως φιλικά στο γράφω, ένας μήνας μπαν γι αυτά ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ παντός θα έφερνα πακέτο Ζαφείρη και Ναύαρχο για να αναλάβει τις πωλήσεις σε προτάσεις που έρχονται για παίκτες μας.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
https://x.com/DenikSport/status/1957044752907456926
Η αποχώρηση του Ζαφείρη αποτελεί θέμα συζήτησης στον σύλλογο εδώ και αρκετούς μήνες. Η Deník Sport περιέγραψε λεπτομερώς τις σκέψεις του παίκτη τους μήνες πριν από τις διακοπές, όταν ξεκαθάρισε ότι ήθελε να φύγει από τη Σλάβια το καλοκαίρι. Το ...
Η αποχώρηση του Ζαφείρη αποτελεί θέμα συζήτησης στον σύλλογο εδώ και αρκετούς μήνες. Η Deník Sport περιέγραψε λεπτομερώς τις σκέψεις του παίκτη τους μήνες πριν από τις διακοπές, όταν ξεκαθάρισε ότι ήθελε να φύγει από τη Σλάβια το καλοκαίρι. Το ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Και συνεχίζουν στο X οι απαντήσεις στον ανισόρροπο από αρρωστακια της Σλάβια
«Πρέπει να καταλάβετε ότι η Σλάβια είναι πάνω απ’ όλους, πάνω από τον Ζαφείρη και πάνω από εσάς. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, ας φύγει. εμείς εδώ θέλουμε παίκτες που να δίνουν το 100% για τη φανέλα.»
Μαζί σας είμαστε ...
«Πρέπει να καταλάβετε ότι η Σλάβια είναι πάνω απ’ όλους, πάνω από τον Ζαφείρη και πάνω από εσάς. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, ας φύγει. εμείς εδώ θέλουμε παίκτες που να δίνουν το 100% για τη φανέλα.»
Μαζί σας είμαστε ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Και συνεχίζουν στο X οι απαντήσεις στον ανισόρροπο από αρρωστακια της Σλάβια
«Πρέπει να καταλάβετε ότι η Σλάβια είναι πάνω απ’ όλους, πάνω από τον Ζαφέιρης και πάνω από εσάς. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, ας φύγει· εμείς εδώ θέλουμε παίκτες που να δίνουν το 100% στη φανέλα.»
Μαζί σας είμαστε ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό είναι το tweet που διέγραψε, προφανώς κατάλαβε ότι είπε χοντράδα
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάνεις δεν βγήκε κερδισμένος κρατώντας παίκτη που θέλει να φύγει. Το ξέρουν αυτό και οι Τσέχοι.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο που βλέπω είναι ότι χάθηκε η αίγλη του τοπικ,που υπήρχε παλιότερα, μεταγραφές παπάδες, ανάλυση μεταγραφων η υποψηφίων στόχων και γκιφ με ατομικές βόμβες.
Όλα αυτά αντικαταστάθηκαν με μιζέρια,Μίρλα και κακομοιριά
Οποίον θέλουν ας φέρουν η και κανέναν να μην φέρουν
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο που βλέπω είναι ότι χάθηκε η αίγλη του τοπικ,που υπήρχε παλιότερα, μεταγραφές παπάδες, ανάλυση μεταγραφων η υποψηφίων στόχων και γκιφ με ατομικές βόμβες.
Εγω λεω καλου κακου ας ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουλιανος εχει ενημερωση απο την οικογενεια του Ζαφ(ετσι λεει τελοσπαντων)..οποτε περιμενουμε νεα μετα τη συναντηση... black εβαλες τους κοριους σου???εκτος αν εισαι ο πατερας του Ζαφ κ δε χρειαζεται ... 
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 19:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά να είμαστε λίγο ρεαλιστές. Στόχος είναι να έρθει ο Ζαφείρης, ένα πραγματικά καλό στόπερ (δεν ξέρω εάν θα είναι ο Νέλσον), και εάν είναι δυνατόν να έρθει κάποιο καλό φορ (μακάρι να είναι ο Μοπαι ή κάποιος αντίστοιχης αξίας) στην θέση του Τσαλοφ.
Το 5ο χαφ, δεν μπορεί εύκολα να είναι ο ...
Το 5ο χαφ, δεν μπορεί εύκολα να είναι ο ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανότητα 88% στο transfermarkt.com
Μη δινετε και βάση. Κουβέντα να γίνεται.
Μη δινετε και βάση. Κουβέντα να γίνεται.