Αναζήτηση για περισσότερες από 1815 εγγραφές

Return

από bane1980
Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ο,τι να ναι ο τύπος.
Θα υπογράψει τώρα, θα έρθει τον Ιανουάριο, και αυτός τι ρήτρα θα πληρώσει εάν ο παίκτης τραυματιστεί μέχρι τότε?
Παίκτης που έχει πουληθεί και δεν τον βάζεις έστω ένα ματς μην γίνει κάτι, όχι να παίζει κανονικά 4,5 μήνες...

Επίσης, θα συμφωνήσει σε μικρότερο πόσο αφού δεν τον ...
από embuji
Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

Σιγα μην δωσουμε λεφτα για παικτη που δεν θα ειναι εδω. Και αμα τραυματιστει που υγεια να εχει το παλικαρι τι θα κανουμε; Δεν υπαρχει αυτο. Μαλακιες λεει.
από Psagmenos4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Η μόνη μας ελπίδα είναι το μάνατζερικο γραφείο του παίχτη που απ ότι έμαθα είναι πολύ μεγάλο, και αν αρχίζει να πιέζει δύσκολα η Σλαβια θα πάει κόντρα αφού είναι η δεξαμενή που ψαρεύουν παίχτες.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κάνει μια τρίτη και τελική πρόταση δίνοντας διορία να βρουν λύση ο ...
από Nikodiai
Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Καλα αυτος ελεγε οτι δεν πουλιεται και 2 μερες μετα "τον πουλαμε αλλα για Γεναρη".Αφηστε να ζει στον κοσμο του.
από Paok1926 + male-sykies
Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Οι today γράφουν για διαπραγματεύσεις με Μπακαμπου,δεν έχουμε παρατήσει την υπόθεση. Άντε πάλι.... Χίλιες φορές Αντρέ Σίλβα!!!!
από Developer4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:53
Jump to forum
Jump to topic

Ο τελευταίος τροχός της αμάξης είναι ο πρόεδρος που απαντάει στα σόσιαλ μίντια, ο μεγαλομέτοχος με τον αθλητικό διευθυντή θα το πάρουν πάνω τους. Πολύ δύσκολο να θέλουν να τα σπάσουν με ατζέντη που δουλεύει στη βασερμαν

Ρε αδερφέ μαζί σου... Το πρόβλημα είναι ότι 10 μέρες τώρα δηλ. από τότε που ...
από navigator11
Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:58
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι έχω αρχίσει να σιγουρεύομαι πως ο Ζαφείρης είναι προ των πυλών.
από Nikodiai
Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Και οι Τσεχοι γελανε με τον δικο τους παντως που εσβησε τα τουιτ.Πιστευω θα κλεισει θετικα και συντομα.
από kz1111
Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:01 Και οι Τσεχοι γελανε με τον δικο τους παντως που εσβησε τα τουιτ.Πιστευω θα κλεισει θετικα και συντομα.
Μπορεί να του βάλανε χέρι και μέσα από την ομάδα. Να του λένε κόψε τις μαλακίες, άσχετα με το αν τελικά έρθει ή όχι ο Ζαφείρης.
από tolis14
Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

Κουράζεις όμως …. Είμαι ήδη για μπάνια εδώ και 2 βδομαδες … και να μ ρίξεις σαν τον άλλον κλαιν.
Αλλά να ξέρεις καλά στα είπε

Μπορείς να συνεχίσεις τα μπάνια σου για 1 μήνα ακόμα, παρέα με τον "γείτονα" σου. Καταλαβαινόμαστε νομίζω.

Πάντως τελείως φιλικά στο γράφω, ένας μήνας μπαν γι αυτά ...
από Мир
Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ παντός θα έφερνα πακέτο Ζαφείρη και Ναύαρχο για να αναλάβει τις πωλήσεις σε προτάσεις που έρχονται για παίκτες μας.
από WeWillRockYou
Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

https://x.com/DenikSport/status/1957044752907456926

Η αποχώρηση του Ζαφείρη αποτελεί θέμα συζήτησης στον σύλλογο εδώ και αρκετούς μήνες. Η Deník Sport περιέγραψε λεπτομερώς τις σκέψεις του παίκτη τους μήνες πριν από τις διακοπές, όταν ξεκαθάρισε ότι ήθελε να φύγει από τη Σλάβια το καλοκαίρι. Το ...
από Maklaz
Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Και συνεχίζουν στο X οι απαντήσεις στον ανισόρροπο από αρρωστακια της Σλάβια

«Πρέπει να καταλάβετε ότι η Σλάβια είναι πάνω απ’ όλους, πάνω από τον Ζαφείρη και πάνω από εσάς. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, ας φύγει. εμείς εδώ θέλουμε παίκτες που να δίνουν το 100% για τη φανέλα.»

Μαζί σας είμαστε ...
από nunies4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Και συνεχίζουν στο X οι απαντήσεις στον ανισόρροπο από αρρωστακια της Σλάβια

«Πρέπει να καταλάβετε ότι η Σλάβια είναι πάνω απ’ όλους, πάνω από τον Ζαφέιρης και πάνω από εσάς. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, ας φύγει· εμείς εδώ θέλουμε παίκτες που να δίνουν το 100% στη φανέλα.»

Μαζί σας είμαστε ...
από Σουριναμέζος
Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:06
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό είναι το tweet που διέγραψε, προφανώς κατάλαβε ότι είπε χοντράδα