Αναζήτηση για περισσότερες από 1803 εγγραφές

Return

από Azrael
Παρ 15 Αύγ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Εγω ξερω οτι πρωτα τα μαθαινουμε εδω μεσα και μετα τα διαβαζουμε στα αθλητικά σαιτ.
από nkoss
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

margas έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:53 παντως και ο σιοβας εκανε λαικ στο ποστ ομιλιας πελκα-ζιλε. τιποτα δεν μου λενε αυτα περι εχθρικων ομαδων κλπ…
Απλά σκέφτομαι τον Ντέλια να κάνει like σε νίκη της Στουτκάρδης λίγες μέρες πριν.
από Mitsospaoki4
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παίδες φιλικά, μην τον πρήζετε τον άνθρωπο.
Αν γνωρίζει κάτι θα το πει.

Θα φοβάται στο τέλος να μπει στο φόρουμ, μην τυχόν τον δουν ενεργό κάποιοι και τον αρχίσουν τις ερωτήσεις.
από nkoss
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Ο blackzone νομίζει ότι είμαστε τίποτα σοβαροί και υγιείς ψυχικα και μας συμπεριφέρεται ανάλογα. Όταν καταλάβει τι ψυχοπαθείς είμαστε θα αποκτήσουμε δεύτερο priest.
από Nikodiai
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Βαγιαννιδης επαιξε πριν φυγει,και ο Κουλιε, και ο Μαξιμοβιτς κλπ

Δεν ξερω αν θα σημαινει πολλα το βασικος ή οχι
από icue
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Ναι απλά αυτοί δεν τα είχαν σπάσει με την ομαδα.
από Jean Valjean
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν την σημασία της χθεσινής πρόκρισης και το πόση ηρεμία θα έπρεπε να έχουμε πλέον στα μεταγραφικά, να μου επιτρέψουν να τους εξηγήσω.

Για την σεζόν που μόλις ξεκίνησε, είναι αναγκαία η παρουσία σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και η καλύτερη δυνατή πορεία, γιατί σε συνδυασμό με ...
από Unpsofable78
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Με δεδομένο ότι φτάσαμε δύο φορές στους 8 του Conference και με πιθανή σοβαρή ενίσχυση στα κενά που απομένουν, νομίζω ότι θα μπορούσαμε εύκολα να φτάσουμε και πάλι στους 8 αν όχι στους 4, για να μην πω και ψηλότερα ;) Πάντα θεωρητικά...

Η ουσία πάντως, είτε τελικά παίξουμε Europa είτε Conference ...
από nunies4
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Η στροφή πάντως από τους 24 είναι φανερή για όποιον διαβάζει κάτω από τις γραμμές...
Εγώ πάντως αν ήμουν προπονητής και ερχόταν παίκτης να μου πει ότι δεν θέλει πλέον να είναι στην ομάδα, δεν θα τον εμπιστευομουν και θα ζητούσα από την διοίκηση να παραχωρηθεί
από Unpsofable78
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:59
Jump to forum
Jump to topic

Τι εννοείς nunies4;

Επειδή δεν διάβασα το άρθρο, στροφή θετικής εξέλιξης ή αρνητικής;
από embuji
Παρ 15 Αύγ 2025, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Με λιγα λογια ο Ζαφειρης λεει μην με υπολογιζετε τελειωσα απο δω πουληστε με, και η ΠΑΕ ταυτοχρονα λεει ο μπερδεμενος στο τουιτερ λεει τα δικα του αλλα σε εμας οχι. Μια χαρα πωλειται ο παικτης. Αρα πλεον ο παικτης ειναι σε ρηξη με την ομαδα του και ταυτοχρονα μια χαρα θα παρουν τα λεφτακια μας ...
από Unpsofable78
Παρ 15 Αύγ 2025, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Ναι σίγουρα είναι θετικά όλα αυτά.

Το θέμα είναι ότι ο πρόεδρος της Σλάβια φαίνεται ότι είναι τελείως βλακας. Δύο φορές έχει απαντήσει στο X λες και είναι οπαδός και την δεύτερη τόλμησε να ισχυριστεί ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Δεν ξέρω πραγματικά τι να υποθέσω. Μακάρι να τελειώσει σύντομα το θέμα ...
από Nikodiai
Παρ 15 Αύγ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Τα να ψαχνουμε λαικ καταλαβαινω γιατι φαινεται αστειο σε πολλους αλλα η αληθεια ειναι οτι ο παικτης ξερει καλα και τι θα προκαλεσουν και τι μηνυμα περναει.

Αν ειναι να ερθει ο Ζαφ ας αργησει.Χρειαζομαστε ετσι κι αλλιως ακομη ενα χαφ,στοπερ,φορ(αν πουληθει ο Τσαλοφ). Να ερθουν αυτοι στο γρηγορο και ...
από hariskastoria
Παρ 15 Αύγ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Η αναμονη για Ζαφειρη πως ακριβως μπλοκάρει τις υπολοιπες υποθεσεις? Θελουμε χθες φορ δευτερο χαφ και στόπερ. Και μην μ πειτε πως η αποκτηση ή μη του ζαφειρη θα επηρεάσει το μπατζετ για τις αλλες θεσεις. Αν του Ζαφειρη τραβήξει μετα το σκ τοτς οσο μπατζετ και να χουμε δεν θα χουμε πλεον χρονο. Μεσα ...
από WestBlock4
Παρ 15 Αύγ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Νομιζω υπερβολή να κοιτάτε τα like για να βγαίνουν συμπεράσματα.
Θα μπορούσε να εχει κανει κ πιο παλιά like σε γκολ του ντελια η του πελκα κλπ. Φιλαράκια ειναι εξάλλου.
Εμενα δεν με.αγχωνει τόσο ο Ζαφείρης γιατι απο την αρχή φαίνεται πολυ δύσκολη κ ιδιαίτερη περίπτωση οσο το να ερθει αλλο ενα χαφ ...