Αναζήτηση για περισσότερες από 1781 εγγραφές

Return

από -Paoktzis
Παρ 15 Αύγ 2025, 08:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Αντε ρε που ειναι ο Ζαφείρης;
από nunies4
Παρ 15 Αύγ 2025, 08:01
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά ο παπάς τι είπε;
Παρουσίες πήρε; :D
από nunies4
Παρ 15 Αύγ 2025, 08:02
Jump to forum
Jump to topic

Η ομαδα χρειάζεται όπως και δηποτε δύο χαφ ,ενα οκταρι με κράτημα μπάλας και εντάσεις στο παιχνίδι του και ένα να εξαριζει γιατί αυτή τη στιγμή αλλαγή του Μειτε δεν υπάρχει. Τώρα αν δεχτούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα για Τσαλοφ θέλει σίγουρα και φορ που να ξέρει μπαλα,να μπορεί να κατέβει όπως θέλει ...
από Athens
Παρ 15 Αύγ 2025, 08:12
Jump to forum
Jump to topic

2 φορ,
1 χαφ
1 στοπερ
και η ομαδα ειναι ετοιμη...
από icue
Παρ 15 Αύγ 2025, 08:15
Jump to forum
Jump to topic

Η ομαδα χρειάζεται όπως και δηποτε δύο χαφ ,ενα οκταρι με κράτημα μπάλας και εντάσεις στο παιχνίδι του και ένα να εξαριζει γιατί αυτή τη στιγμή αλλαγή του Μειτε δεν υπάρχει. Τώρα αν δεχτούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα για Τσαλοφ θέλει σίγουρα και φορ που να ξέρει μπαλα,να μπορεί να κατέβει όπως ...
από Dimitris_L4
Παρ 15 Αύγ 2025, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Μια πληροφορια που εμαθα κ εγω χθες ειναι οτι το πιτμπουλ ειναι κλεισμενο...Μιλαει σε καθημερινη βαση με Ντελια Πελκα κ Βιειρινια κ απλα περιμενουμε να βρουν παιχτη...Αυτα
από Sera4
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:18
Jump to forum
Jump to topic

Απλά να αναφέρουμε ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος πλέον για 4 κινήσεις, οι ποδοσφαιριστές δεν έρχονται και γίνονται απευθείας κομμάτι του παζλ, χρειάζονται και αυτοί χρόνο προσαρμογής με τη σειρά τους.

Και το αγωνιστικό καλεντάρι, αρχίζει πλέον και γεμίζει ασύμφορα, δεν περιμένει εμάς.
από Dimitris_L4
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Απλά να αναφέρουμε ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος πλέον για 4 κινήσεις, οι ποδοσφαιριστές δεν έρχονται και γίνονται απευθείας κομμάτι του παζλ, χρειάζονται και αυτοί χρόνο προσαρμογής με τη σειρά τους.

Και το αγωνιστικό καλεντάρι, αρχίζει πλέον και γεμίζει ασύμφορα, δεν περιμένει εμάς.

Αν ο ...
από Sera4
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Ζαφείρης να έρθει, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να βλέπεις τα τρένα να περνούν από το κέντρο τον πρώτο καιρό, το παιδί έχει μάθει να παίζει σε άλλους χώρους από αυτούς που θέλει ο Λουτσέσκου, δεν θα μαμήσει κ@λους με τη μια, θα χρειαστεί και αυτός τον καιρό του να ξεδιπλωθεί.

Είτε λέγεται ...
από Sera4
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:32
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 09:26 Εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε χθες και νομίζω ότι θα του έδινα μια τελευταία ευκαιρία .
Στα πόσα τσίπουρα σε έπιασε και πόση ώρα πριν το ματς τα ξεκίνησες;

Όχι τίποτα άλλο για να μάθω τη συνταγή και εγώ :D
από DamoN
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Ζαφείρης να έρθει, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να βλέπεις τα τρένα να περνούν από το κέντρο τον πρώτο καιρό, το παιδί έχει μάθει να παίζει σε άλλους χώρους από αυτούς που θέλει ο Λουτσέσκου, δεν θα μαμήσει κ@λους με τη μια, θα χρειαστεί και αυτός τον καιρό του να ξεδιπλωθεί.

Είτε λέγεται ...
από pavlos06
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Πρόπερσι η χρονιά ήταν δοκάρι και μέσα , πέρσι εξω χωρίς καν δοκάρι. Φέτος φαίνεται ότι ξεκινάμε με καλούς οιωνούς.
από embuji
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Ζουμε οτι ζουσε το στουτγκαρδομανια πριν 3 βδομαδες :lol: :lol:
από Dimitris_L4
Παρ 15 Αύγ 2025, 10:06
Jump to forum
Jump to topic

ο Καμαρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φυγει!!! χαφ με 8-10 γκολ δεν το βρισκεις ...
από embuji
Παρ 15 Αύγ 2025, 10:30
Jump to forum
Jump to topic

νομιζω το πληκτρολογιο ειναι στα ορια να βγαλει χερι και να μου δωσει χαστουκι αν συνεχισω τα φ5 ετσι.