Αναζήτηση για περισσότερες από 1727 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Απόψε θέλω πρόκριση χωρίς άγχος και στο καπάκι, "κλείδωσε η συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Σλάβια για την μεταγραφή του Ζαφείρη. Αύριο ο παίκτης στην Θεσσαλονίκη"
"Κοντά και σε συμφωνία με στόπερ έκπληξη ο ΠΑΟΚ"
Παίζουμε μπάλα, προκρινόμαστε, τους περιμένει ο Ζαφ στο αεροδρόμιο του Κλαγκενφουρτ, 1 ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή αυτός βγαίνει σήμερα και δηλώνει δημόσια ότι ο παίκτης δεν πωλείται και εμείς αύριο περιμένουμε ο παίκτης να πωληθεί; Αν γίνει αυτό, ο τύπος θα γίνει ρόμπα και θα φάει τρελό πέσιμο από τον κόσμο. Ή ο Ζαφ απομακρύνεται ή έχουμε να κάνουμε με τελείως χαζό.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν βγει πάντως κάτι αύριο δύσκολα θα βγει γενικά. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για σήριαλ.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή αυτός βγαίνει σήμερα και δηλώνει δημόσια ότι ο παίκτης δεν πωλείται και εμείς αύριο περιμένουμε ο παίκτης να πωληθεί; Αν γίνει αυτό, ο τύπος θα γίνει ρόμπα και θα φάει τρελό πέσιμο από τον κόσμο. Ή ο Ζαφ απομακρύνεται ή έχουμε να κάνουμε με τελείως χαζό.
Ε πολυ ευκολα μετα θα βγει και θα ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογικά κάτι θα ξέρεις παραπάνω blackzone για να είσαι τόσο σίγουρος. Μήπως μπορείς να δώσεις καμία πληροφορία παρακαλώ παραπάνω????
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ ότι οι δηλώσεις του Τσέχου προέδρου, έχουν να κάνουν με τους πιθανούς στόχους της Σλαβια.
Η αγορά ξέρει ότι θα λάβει χρήμα κ ελπίζω ότι θέλει να ρίξει στάχτη στα μάτια...
Η αγορά ξέρει ότι θα λάβει χρήμα κ ελπίζω ότι θέλει να ρίξει στάχτη στα μάτια...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν, λέω αν , αύριο ή και σήμερα μάθουμε πως ο ΠΑΟΚ την αφήνει την περίπτωση, ρε blackzone, να σε κράξουμε ή όχι;
Φυσικά, αλλά εγώ δε βγαίνω και λέω λόγια του κώλου εδώ και μέρες έχω μάθει ότι το ντιλ έχει κλείσει και η Σλαβια απλά ψάχνει αντικατάσταση, αυτά που ανεβάζει ο πρόεδρος τους άμα στα ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το τι γίνεται με τον παίχτη δε γίνεται να ξέρουμε. Αυτό που δεδομένα μπορούμε με ασφάλεια να συμπεράνουμε είναι ότι ο κουμανταδόρος των Τσέχων, εφόσον πρόκειται όντως για αυτόν που τρέχει κάτω από τιτιβίσματα ΑΡΔ και το ρίχνει στο κουβεντολόι, είναι παντελώς ασόβαρος. Ακόμα και αλήθεια να ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε χωρίς παρεξήγηση, δεν έχω θέμα μαζί σου εννοείται. Απλά δεν θεωρώ λογική τη σιγουριά μέχρι να επισημοποιηθεί κάτι (είτε μεταγραφή είτε ναυάγιο)
Στην πολύ αρχή κι εγώ δεν πίστευα τον blackzone. Αν θυμαστε ελεγε για προταση μας στα 8.5 εκ. Κανείς δεν το πίστευε. Η sfina το είχε διαψεύσει ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ήθελα αλλά εφόσον το βλέπω να έρχεται σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης και αγαπάω την ομάδα υπερβολικά για να μην βάλω όσο γίνεται ένα λιθαράκι ώστε να μην γίνει οίκος ανοχής εδώ μέσα εάν δεν έρθει:
Γεγονότα: ( δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση, δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου, είμαι ο κανένας ...
Γεγονότα: ( δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση, δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου, είμαι ο κανένας ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι μωρέ ποιο Τσεχικο;JohnyCash έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:38 Μιλάμε για τσεχικο πρωτάθλημα ρε παιδιά. Ποια 16 εκατομμύρια για Ζαφείρη; 9 - 10 και πολλά είναι. Πιστεύω κλεισμένος είναι ήδη
Ακόμη κι αν τελειώσει του Ζαφείρη θα είναι η 6η μεγαλύτερη πώληση από πλευράς Σλαβια.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ήθελα αλλά εφόσον το βλέπω να έρχεται σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης και αγαπάω την ομάδα υπερβολικά για να μην βάλω όσο γίνεται ένα λιθαράκι ώστε να μην γίνει οίκος ανοχής εδώ μέσα εάν δεν έρθει:
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
@Macho, εγώ δεν κατάλαβα το «ο Ιβαν έχει δώσει λευκή επιταγή μόνο για τον Ζαφειρη».
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι αν χαλάσει του Ζαφειρη επιστρέφουμε στις επιλογές δανεικών και ελεύθερων τύπου Μπακαγιόκο, Κόλεϊ και Βιετεσκα;
Γιατί για μένα το πρόβλημα εκεί είναι.
Αν δεν γίνει του Ζαφειρη, το οποίο ας ...
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι αν χαλάσει του Ζαφειρη επιστρέφουμε στις επιλογές δανεικών και ελεύθερων τύπου Μπακαγιόκο, Κόλεϊ και Βιετεσκα;
Γιατί για μένα το πρόβλημα εκεί είναι.
Αν δεν γίνει του Ζαφειρη, το οποίο ας ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή το έχετε αναφέρει αρκετοί, να ξέρετε ότι οι Τσέχοι πουλάνε ακριβά. Δεν λέω ότι δίνουμε λίγα αλλά σίγουρα δεν "ζαλίζονται" κιόλας από το ποσό. Η Σλάβια συγκεκριμένα πριν 1 μήνα πούλησε τον Μαλίκ Ντιουφ 22 μύρια
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πιο ανησυχητικό είναι η σιωπή του μέχρι πρότινος λαλίστατου φιγουρατζή "ευχαριστώ Γιώργο Σαββίδη που με άκουσες και έφερες τον Ζαφείρη" Πανάκα