Αναζήτηση για περισσότερες από 1790 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ας μην γελιόμαστε. Παίκτες σαν τον Ντελια ΔΕΝ μπορούν να αντικατασταθουν. Παίκτες σαν τον Ντελια από την ακαδημια θα βγαίνουν ισως μια φορά στα 100 χρόνια. Η ομαδα σημερα έχασε το διαμάντι της, τον παικτη που έκανε πολλά νέα παοκτσακια και απο τον οποίο θα ξεκινά η Εθνική τα επόμενα χρονια. Για ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ένα χρόνο έβγαλε 60 εκατομμύρια από πωλήσεις αυτό τα λέει όλα, πούλησε ότι καλό είχε ο ΠΑΟΚ
Το πρόβλημα δεν είναι από μόνο του το ότι έβγαλε 60Μ από πωλήσεις, να είμαστε δίκαιοι.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν επένδυσε ούτε σεντ από αυτά πίσω στην ομάδα.
Τελειωμένοι πρώην ποδοσφαιριστές και ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν είχαν χιούμορ οι παίκτες την Πέμπτη θα αγωνίζονταν με μαύρα περιβραχιόνια.
Στα σοβαρά τώρα δεν ξέρω τι να πω. Ένα μούδιασμα σαν να σε πρόδωσε ο κολλητός σου ή να έπιασες τη γυναίκα σου στο κρεβάτι με άλλον. Ψυχρολουσία.
Στα σοβαρά τώρα δεν ξέρω τι να πω. Ένα μούδιασμα σαν να σε πρόδωσε ο κολλητός σου ή να έπιασες τη γυναίκα σου στο κρεβάτι με άλλον. Ψυχρολουσία.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ προσωπικά έστειλα mail sto helpdesk της ΠΑΕ για ακύρωση του διαρκείας μου χωρίς επιστροφή χρημάτων. Δεν με απασχολεί με νοιάζει απλά να φαίνεται η δυσαρέσκεια μου γιατί καταλαβαίνω ότι χρειάζεται λεφτά ο Σύλλογος. Απλά δε θα τους κάνω την χάρη να στηρίξω με τη φωνή μου φέτος. Μέχρι να μου ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Και δεν θα βαλει ουτε το 20%* να προσθεσω.Tupac έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:18 Σε ένα χρόνο έβγαλε 60 εκατομμύρια από πωλήσεις αυτό τα λέει όλα, πούλησε ότι καλό είχε ο ΠΑΟΚ
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ουσία είναι οτι τα τρία Κ πωλήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες και με χαμηλές τιμές σχετικά με το τί αξίζουν (αν αυτό είναι επιχείρημα).
Ο Ντέλιας είναι ειδική περίπτωση και το τάιμινγκ της πώλησης είναι εντελώς λάθος.
Νομίζω οτι αυτή εδώ η πώληση θα δημιουργήσει τσουνάμι αμφιβολιών για τις ...
Ο Ντέλιας είναι ειδική περίπτωση και το τάιμινγκ της πώλησης είναι εντελώς λάθος.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον εβδομο ουρανο ολοι αδερφιαWeWillRockYou έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:26 Νέο άρθρο στο sportdog, πως μετά την πώληση Ντελια, πάμε για αγορά του Αιγύπτιου φορ της Ναντ.
ΟΛΟΙ διαρκειας τωρα
ΣΤΗΡΙΞΗ
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ κρίμα πραγματικά. Πιστεύω πως όλοι είχαμε τόσες φιλοδοξίες και τόσα όνειρα για την φετινή σεζόν της συμπλήρωσης 100 χρόνων ζωής του ΠΑΟΚ μας. Δυστυχώς, όπως φαίνεται δεν θα πραγματοποιηθούν, αλλά αυτο είναι ΠΑΟΚ. Όπως και να χει, η τρέλα μας για τον Δικέφαλο δεν φεύγει με τίποτα!!!
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τις προηγούμενες πωλήσεις δεν θα συμφωνήσω.
Τζωλης και Κουλιερακης επέμεναν να φύγουν.
Πελκας και Γιαννούλης δεν άντεξαν στην πίεση (είχαμε κι εμείς ευθύνη για το κράξιμο) μετά τον αποκλεισμό και ήθελαν να φύγουν επίσης.
Για τον Τζιμα θεωρώ υπεύθυνο σε μεγάλο βαθμό τον Λουτσεσκου που δεν τον ...
Τζωλης και Κουλιερακης επέμεναν να φύγουν.
Πελκας και Γιαννούλης δεν άντεξαν στην πίεση (είχαμε κι εμείς ευθύνη για το κράξιμο) μετά τον αποκλεισμό και ήθελαν να φύγουν επίσης.
Για τον Τζιμα θεωρώ υπεύθυνο σε μεγάλο βαθμό τον Λουτσεσκου που δεν τον ...
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν έβαζε φιλε έστω το 20% θα κάναμε κ τούμπες….να θυμίσω πέρσι ο αντικαταστάτης του Κουλιερακη ήταν ένας παλαίμαχος που ήρθε 35 Αυγούστου κ δεν ακούμπησε.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτη φορά βλέπω τον κόσμο τοσο συσπειρωμένο.
Όπου και να κοιτάξω ,όπου και να διαβάσω το ,99% ρίχνει ευθύνες στον Σαββιδη.
Υπάρχουν βέβαια και τα πρόβατα που είναι ευτυχώς μόνο το 1%.
Λογικά μαζί με τον Ντελια τέλος και ο Σαββίδης.
Δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει από την οργή του κόσμου ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Και πως το λέω τώρα στην 9χρονη κόρη μου ;
Που πήγαινε στο σχολείο στο νομό Κορινθίας με μπλούζα και χαρτάκια Κωνσταντελιας.
Που πήγαινε στο σχολείο στο νομό Κορινθίας με μπλούζα και χαρτάκια Κωνσταντελιας.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην το υπεραναλυουμε. Αν ειχε συμβολαιο 1,5 χαρτι και εφευγε και μου λεγαν πιεζε να φυγει, εγω θα το ακουγα. Τωρα και να ισχυει δεν το ακουω καν. Δεν το πιστευω.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ουσία είναι οτι τα τρία Κ πωλήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες και με χαμηλές τιμές σχετικά με το τί αξίζουν (αν αυτό είναι επιχείρημα).
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ και χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας πάντως δεν θέλω άλλες μεταγραφές.
Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι το θετικό ισοζύγιο και όχι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας δεν θέλω αυτοί που είχαν 1/10 την περσινή χρονιά να κάνουν μεταγραφές.
Τι κέρδισε ...
Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι το θετικό ισοζύγιο και όχι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας δεν θέλω αυτοί που είχαν 1/10 την περσινή χρονιά να κάνουν μεταγραφές.
Τι κέρδισε ...