Αναζήτηση για περισσότερες από 1850 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Κανα νεο απο Ζαφειρη θα εχουμε τωρατο βραδυ ή θα πεσουμε για υπνο?
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΙΓΟ!!
Αυτή η μούκια ο @nunies4 σαν πολλά δεν τα λέει τελευταία;;; Μίλα ρε Μουγγοθόδωρε!
Εδώ υπάρχουν οι καθηγητές βρε τι να πω εγώ...
Ότι έπιασαν τα ραντάρ μου χθές για την 2η πρόταση που είχε ηδη γίνει όταν όλοι έγραφαν για τα 9 το είπα...
Τώρα έχουμε να κάνουμε με λεπτές ισορροπίες ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Η συμφωνία κλείστηκε στη βάση του δανεισμού για έναν χρόνο, με τον ΠΑΟΚ να καταβάλλει 2 εκατ. ευρώ ως loan fee. Το ποσό αυτό, που είναι το συνολικό κόστος της κίνησης με τον Γιακουμάκη, δεν καταλήγει πρακτικά στα ταμεία των Μεξικανών, αλλά χρησιμοποιείται για να καλύψει μέρος του συμβολαίου του ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Dimitris_L4
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ που ...
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ που ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα ίδια έλεγαν και στο Stuttgartmania με τον ΝτελιαDimitris_L4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:24 Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί.
Ο παίκτης όταν θέλει να φύγει,δε μπορείς να τον κρατήσεις.
Ανέβασε ο ΠΑΟΚ την προσφορά, ψάχνουν αυτοί παίκτη στη θέση του, όλα κομπλέ.
Ψυχρας..βεβαια δν τν παω καθολου αλλα οκ...το καταθετω..
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Η περίπτωση Ζαφείρη ξεκίνησε από ανέκδοτο και πάει να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη μεταγραφική επιτυχία της ιστορίας μας. Μακάρι να γίνει το θαύμα και να τον έχουμε στην ομάδα τον Δεκαπενταύγουστο. Θα πάρει μπόι η ομάδα και ο Παοκτσής.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέτε να κάνει κανένα αστείο ο Σαββίδης και να πάρει και Ζαφείρη και λοκογκα και βασικό στόπερ και βασικό φορ μετά από πώληση Τσαλοφ; ( Εγώ θα έδινα και ντεσποτοφ αφού έχω από πίσω Πέλκα, Χατσιδη, Μπαλντε)
Θα μιλάμε όντως για το καλύτερο ρόστερ τις ιστορίας μας....
Θα μιλάμε όντως για το καλύτερο ρόστερ τις ιστορίας μας....
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εβλεπα τωρα ενα βιντεο που εκανε ο Κουλιανος στο γιουτιουμπ για τν Ζαφ..Μην αρχισετε σχολια για Κουλιανο κλπ κλπ δν ειναι εκει το θεμα μας..Επειδη τν ακουω καθημερινα το πρωι , εχει πει εδω κ πολυ καιρο οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με τν Ζαφ κ λογω της διαδικτυακης του εκπομπης ειχε παει κ Τσεχια κ ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Πες τα ρε φίλε. Ευτυχώς που μπαίνετε εσείς οι καινούριοι και μας ενημερώνετε για όλα. Ολοι inside infos ε;
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουμε λιωσει στα refresh εδω και 2 μερες..μιλάω με τη κοπελα μου σκέφτομαι ποτε θα ανακοινωθεί ο ζαφείρης, μου μιλάνε φιλοι τους λεω μισο να τσεκαρω κατι στο κινητο μπας και δω οτι εκλεισε. Εχουμε παλαβωσει, κάντε το γαμω τη τρελα μου να παρει φωτια η τούμπα
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Αύγ 2025, 07:44
- Jump to forum
- Jump to topic
οι today γραφουν οτι ειμαστε πολυ κοντα και στν Λοκονγκα...Τι μερα σημερα Παναγια μου...ή θα φαρμακωθουμε ή θα πηγαινουμε κρυφα στν τουαλετα να τν κοπαναμε...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Lokonga στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Παικταράς, μη λέτε ότι θέλετε
Μακάρι να πάρουμε ΚΑΙ τους 2
Μακάρι να πάρουμε ΚΑΙ τους 2
- Δευ 11 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω ότι 13:00-14:00 θα ανακοινωθεί και θα βαρανε τα κινητά μέσα στην αίθουσα τύπου του PAOK sports arena

- Δευ 11 Αύγ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Blackzone Έλα ρίξε το μυστικό. Περιμένουμε κάτι σήμερα???