Ειλικρινά θέλει τρομακτική αισιοδοξία (στα όρια της φαντασιοπληξίας) για να πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ που δεν έχει δώσει πάνω από 3,5-4Μ για ποδοσφαιριστή, θα πάει να δώσει 10+ για Ζαφείρη και μάλιστα στην παρούσα οικονομική συγκυρία.
Και στα καπάκια ρίχνουμε κι έναν Λιβάι.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1882 εγγραφές
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ζαφείρη διαβάζω, Ounahi διαβάζω, Levi Garcia διαβάζω. Καλά το 'πάμε, ότι πρέπει για να γίνουμε ρδελομπου εδώ μέσα σε κανά 2 βδομάδες
Εν πάσει περιπτώση, τάιμ άουτ από μένα. Θα επιστρέψω όταν αρχίσουμε να συζητάμε (πάλι) για ρεαλιστικά σενάρια..

Εν πάσει περιπτώση, τάιμ άουτ από μένα. Θα επιστρέψω όταν αρχίσουμε να συζητάμε (πάλι) για ρεαλιστικά σενάρια..
- Παρ 08 Αύγ 2025, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Και αφού δίνουμε τόσο χρήμα γιατί δεν δώσαμε τα 4 να πάρουμε τον Κράλ ?
Δεν ξέρω αν υπάρχει ψήγμα αλήθειας για Ζαφείρη, αλλά για την ερώτηση σου, σε μια τέτοια περίπτωση περιμένεις ότι θα πάρεις (τουλάχιστον) τα λεφτά πίσω όταν τον πουλήσεις. Στις περιπτώσεις τύπου Κραλ πληρώνεις γνωρίζοντας ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
λοιπον : ο ζαφειρης μας αρεσει πολυ τον ειδαμε , αλλα γιατι καποιο καλο κλαμπ δεν τον χτυπησε μεχρι τωρα???? ποσα παιρνει εκει που παιζει?? 500-600?? το πολυ???? που ειναι οι προσφορες απο ομαδες καλες????
παμε παρακατω , ποσα ζητανε οι τσεχοι ? 10 ?? οκ ας πουμε οτι παμε και τα σκαμε συμβολαιο 1 ...
παμε παρακατω , ποσα ζητανε οι τσεχοι ? 10 ?? οκ ας πουμε οτι παμε και τα σκαμε συμβολαιο 1 ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
λοιπον : ο ζαφειρης μας αρεσει πολυ τον ειδαμε , αλλα γιατι καποιο καλο κλαμπ δεν τον χτυπησε μεχρι τωρα???? ποσα παιρνει εκει που παιζει?? 500-600?? το πολυ???? που ειναι οι προσφορες απο ομαδες καλες????
- Παρ 08 Αύγ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ειναι όντως τοσο καλη περίπτωση οσο λενε, ας μην μαθευτεί ποτέ, ας σκάσει απλα οτι έρχεται αεροδρόμιο... φτάνει με τα σιριαλ
- Παρ 08 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις σταματήστε τις ειρωνείες και τις εξυπνάδες. Εντάξει 14+25 συμμετοχές είχε ο Μπακαμπού, αλλά αυτές οι συμμετοχές μεταφραζονται σε 1708 αγωνιστικά λεπτά. Και δεν ματωσε και τα δίχτυα. Και είναι και 34 ετών. Δηλαδή αν είναι να αλλάξουμε τον Τσάλωφ, αυτόν θέλετε;
- Παρ 08 Αύγ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Wait a minutePaok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 22:33 Στη sfina γράφουν ότι έρχεται αύριο ο Γιακουμάκης. Έτσι λέει ο Στεργιάδης ότι έρχεται από το Μεξικό. Όταν πριν λίγες ώρες μας έλεγε με τουπε ότι ο παίκτης είναι στην Κρήτη.
Ο Στεργιάδης είναι στην ΣΦινα ;
Και τον επικαλείστε τόσο καιρό;
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Los Pollos Hermanos!Σουριναμέζος έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 23:47 Θα μπορούσε να είναι σενάριο σε B Movie αυτό, 15 κοπέλια από τα Σφακιά παίρνουν αεροπλάνο να πάνε να τα βάλουν με μεξικάνικο καρτέλ.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
ενα θα σου πω αδερφέ τέτοιο χάφ έχεις να δεις στον ΠΑΟΚ από βιτολο αλλά σε πολύ πιο μπαλατο . είναι γρήγορος είναι ταυρι είναι και deep lying playmaker είναι και box to box παίζει και 6 και 8 αλλά σε πιο σκληρό τακτικά παιχνίδι πάει και σε 10 αν θες να σκάσεις τον αντίπαλο με πίεση
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 02:58
- Jump to forum
- Jump to topic
-7 ώρες από την Ελλάδα εδώ στην ανατολική ακτή (Μόντρεαλ, Νέα Υόρκη κλπ). -10 στην δυτική ακτή (Βανκούβερ, Καλιφόρνια κλπ)
Δηλαδή αυτή τη στιγμή 9 το βράδι Παρασκευής εδώ, 4 το πρωί τού Σαββάτου στην Ελλάδα.
Και για να μείνω ον-τόπικ, δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο Γιακουμάκης, Πάντως χάρισε 600.000 ...
Δηλαδή αυτή τη στιγμή 9 το βράδι Παρασκευής εδώ, 4 το πρωί τού Σαββάτου στην Ελλάδα.
Και για να μείνω ον-τόπικ, δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο Γιακουμάκης, Πάντως χάρισε 600.000 ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 07:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αλλά νομίζω πλέον είναι προφανές και ποιόν φωτογραφίζουν. Όσο τρελό και να ακούστηκε στην αρχή.
Εγώ πάντως που προφανώς έχετε καταλάβει πόσο υποστηρικτικός είμαι στην ΠΑΕ :) , λέω ότι οι προσδοκίες του κόσμου αυξάνονται στο Θεό με τέτοια άρθρα και φήμες.
Ακόμα και εγώ, έστω και αν η υπόθεση του ...
Εγώ πάντως που προφανώς έχετε καταλάβει πόσο υποστηρικτικός είμαι στην ΠΑΕ :) , λέω ότι οι προσδοκίες του κόσμου αυξάνονται στο Θεό με τέτοια άρθρα και φήμες.
Ακόμα και εγώ, έστω και αν η υπόθεση του ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγάλαμε μέτριο για τον ΠΑΟΚ και τον Ζαφειρη βλέπω έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο εμείς δε μας πιάνει κάνεις.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 08:36
- Jump to forum
- Jump to topic
λες πραγματικα να καυλωσε ο Ιβαν και να εδωσε εντολη πραγματικα να φερουν οτι χρειαζεται η ομαδα?
απλα μην ξεχασει να το πει και στην Μαρια..

απλα μην ξεχασει να το πει και στην Μαρια..

- Σάβ 09 Αύγ 2025, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πλέον αστείο βλέποντας τα σχόλια είναι ότι αυτοί που έβγαλαν μέτριο τον ζαφειρη είναι αυτοί που ήθελαν τον κεντιρα .