Aν είναι ο Σιφουεντες η καλύτερη περίπτωση από τον Κραλ ειναι να πάμε όλοι μαζί να στήθουμε στην σειρά και να μας πυροβολούν έναν έναν οι ποδόσφαιρο φίλοι αυτού του κόσμου.
Η αναζήτηση βρήκε 31 εγγραφές
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 02:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε λίγο ψωμάκι από μένα.
Είχε γραφτεί κι από έναν φίλο εδώ τις προάλλες ως μαντεψιά σε ποστ του πριστ.
Από σχετικά έμπιστη πηγή, για χαφ είμαστε σε προχωρημένες επαφές με Γκλεν Καμαρά.
Είχε γραφτεί κι από έναν φίλο εδώ τις προάλλες ως μαντεψιά σε ποστ του πριστ.
Από σχετικά έμπιστη πηγή, για χαφ είμαστε σε προχωρημένες επαφές με Γκλεν Καμαρά.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς δε δοκιμάστηκε Σορετίρε στο 8 και Χατσίδης στο 9.
Βέβαια ο Λουτσέσκου είναι λίγο απόλυτος σε αυτά και όταν βάζει κάτι στο μυαλό του δεν αλλάζει.
Για αυτόν προφανώς και ο Σορετίρε είναι αριστερό εξτρέμ και ο Χατσίδης δεξί εξτρέμ.
Ο Μπαλντέ είναι 10, ο Ιβάνουσετς ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον αγαπάμε τον πελκινιο αλλά σαν εξτρέμ προσφέρει όσα και ο Λημνιός
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μηπως εχουμε γινει λιγο spoiled? μας αγορασε, μας εσβησε τα χρεη, μας αναβαθμισε 100%, πηραμε τιτλους, ανεδειξε παιδια απο τα σπλαχνα μας που ηταν ακομα πιο δυσκολο να το πιστεψουμε απο το να παρουμε τιτλο (κατ εμε).
Πρεπει ντε και καλα να σκορπαει καποιος μυρια οταν τα εσοδα δεν ειναι στο ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
φιλε ο σεντιρα σε σχεση με αυτον ειναι σαν να παιζει στον Φοινικα Πολιχνηςriegel έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:38 Εμένα δε με πείθει από τα highlights αυτός ο moubagna ότι είναι το φορ που χρειαζόμαστε.. Τέτοιες ανοιχτές άμυνες στην Ελλάδα δε θα βρει ποτέ.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα δε με πείθει από τα highlights αυτός ο moubagna ότι είναι το φορ που χρειαζόμαστε.. Τέτοιες ανοιχτές άμυνες στην Ελλάδα δε θα βρει ποτέ.
φιλε ο σεντιρα σε σχεση με αυτον ειναι σαν να παιζει στον Φοινικα Πολιχνης
Εγω παλι ειδα φορ να ντριπλαρει και ενιωσα οπως την πρωτη φορα που εφαγα ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς φαίνεται ότι και αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με το Γήπεδο και ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Τελικά αν και πίστευα ότι λόγω αντίπαλου δέους θα έβγαινε κερδισμένος ο ΠΑΟΚ τουλάχιστον στο κομμάτι επένδυσης μεταγραφών, τελικά βλέπω τον χρόνο να κυλάει και να φτάνουμε στο πρώτο ματς οπότε ...
Τελικά αν και πίστευα ότι λόγω αντίπαλου δέους θα έβγαινε κερδισμένος ο ΠΑΟΚ τουλάχιστον στο κομμάτι επένδυσης μεταγραφών, τελικά βλέπω τον χρόνο να κυλάει και να φτάνουμε στο πρώτο ματς οπότε ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Βελγος ρεπορτερ Ταβολιερι γραφει οτι ξεκινησαν και παλι οι συζητησεις ΠΑΟΚ - Στουτγκαρδης και οτι πιεζει να φυγει ο Κωνσταντελιας
Πέφτω απ᾽τα σύννεφα!
Ρωτάω ξανά: ποιοί είναι αυτοί που πήγαν να πουλήσουν τον Ντέλια; Αυτοί που επί 13 μήνες δέν τον ανανεώνουν; Για ποιό λόγο σκίζονται να τον ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλήθεια τι επιχειρήματα χρειάζονται για να αποδείξεις ότι ο Κεντίρα δεν είναι ο σέντερ φορ με το βιογραφικό που άφησαν να εννοηθεί ότι θα φέρουν?
Τι επιχειρήματα χρειάζεται για να πείσεις ότι εδώ και ένα χρόνο η ΠΑΕ εγκληματεί με τον Ντέλια?
Τι επιχειρήματα να πείσεις ότι δεν παίρνουν ένα χαφ της ...
Τι επιχειρήματα χρειάζεται για να πείσεις ότι εδώ και ένα χρόνο η ΠΑΕ εγκληματεί με τον Ντέλια?
Τι επιχειρήματα να πείσεις ότι δεν παίρνουν ένα χαφ της ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να ήταν άποψη μου.
Αλλά είναι γεγονός.Δυστυχώς.
70 εκατομμύρια έφτασαν οι πωλήσεις από το Καλοκάιρι του 2020 και μετά..
Πέλκας, Γιαννούλης, Λημνιός, Άκπομ, Τζόλης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τζίμας Κοτάρσκι.
Και να ήταν μόνο αυτοί.. Αουγκουστο, Σβιντερσκι και Κουτσιας δεν έφυγαν με ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαφ θέλουμε, χαφ ...αφού δεν πήραμε τον Μάριν πρέπει να τα σκάσουμε για Μόρο ή Σοτάρ ή Κραλ!Άμεσα
Όποιος δει λίγο τους πιθανούς αντιπάλους μετά τους Αυστριακούς θα καταλάβει ότι θα έπρεπε να είχαμε κάνει μεταγραφές χτες. Απορώ ειλικρινά τι περιμένουν στην ΠΑΕ. Χάσαμε όλο το καλοκαίρι και ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Γεια σε όλους,
παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια, αλλά δεν γράφω. Θέλω απλά να πω κάτι για να το βγάλω από μέσα μου.
Αν γινει αυτή η πώληση, πέραν της στεναχώριας ότι χάνεται αυτός ο παίκτης (εγώ τον έβλεπα σαν τον Ινιεστα του ΠΑΟΚ). Θα είναι πολύ στενάχωρη η λάσπη και η απαξίωση που θα φάει από ...
παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια, αλλά δεν γράφω. Θέλω απλά να πω κάτι για να το βγάλω από μέσα μου.
Αν γινει αυτή η πώληση, πέραν της στεναχώριας ότι χάνεται αυτός ο παίκτης (εγώ τον έβλεπα σαν τον Ινιεστα του ΠΑΟΚ). Θα είναι πολύ στενάχωρη η λάσπη και η απαξίωση που θα φάει από ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ναι ας το ρίξουμε στον ντελια… σοβαρευτείτε
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
δηλαδή κάνουν τόσο καιρό προετοιμασία για να πετάνε την μπάλα μπροστά τα μπακ μας και μόλις χάσουμε την μπάλα να κάνουμε πίεση ; καινούργια τακτική, πετάμε την μπάλα μπροστά και τρέχουμε...