Η αναζήτηση βρήκε 31 εγγραφές

Return

από Dimitris_L4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 08:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Ε καλα το εθνικο μας αθλημα ειναι αυτο..εδω ρε παιδια περυσι ειχε βγει οτι ειχαμε κανει προταση στν Σουλε της Σαλτσμπουργκ κ τελικα τν βγαλαμε σαπακι κ οτι μας δουλευουν..Τελικα τ παλικαρακι πηγε Ουντινεζε κ τωρα θα παρει μεταγραφη 15+ εκατομμυριων...
από Xlapatsas4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 08:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Polichni1926 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 08:48
john4serres έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 08:24 O Kluivert στη Lyon (€3,500,000)
H lyon επεσε κατηγορια ξεπουλαει τα παντα για να επιβιωσει
δεν επεσε, εκανε εφεση και τελικα εμεινε
από margas
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

don PAOK έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:27 Προσωπικά δε θα ήθελα να φυγει ο Ντελιας αλλά αν το αποφάσισε και το δέχτηκε ο Ιβάν κομπλέ.

ΠΑΟΚ είμαστε και στο γήπεδο θα πηγαίνουμε. Στήριξη στην ομάδα
Θα στηριζαμε την ομαδα ΑΝ υπηρχε ομαδα. Αυτο δεν ειναι ομαδα. Ομαδα μοντελο την κανατε…
από nunies4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:14
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι στην ομάδα ξέρουν πόσο σημαντικός είναι αλλά αν ο παίκτης ζήτησε να φυγει δεν μπορείς να τον κρατήσεις με το ζόρι.

Υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανεις. Καντον τον πιο ακριβοπληρωμενο Ελληνα ποδοσφαιριστη πχ. Δωστου 2εκ το χρονο. Και αν επιμενει να φυγει "δωστον" στον κοσμο οτι να εκανα οτι ...
από makispaspartou
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι στην ομάδα ξέρουν πόσο σημαντικός είναι αλλά αν ο παίκτης ζήτησε να φυγει δεν μπορείς να τον κρατήσεις με το ζόρι.

Υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανεις. Καντον τον πιο ακριβοπληρωμενο Ελληνα ποδοσφαιριστη πχ. Δωστου 2εκ το χρονο. Και αν επιμενει να φυγει "δωστον" στον κοσμο οτι να εκανα ...
από vasgias
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ προσωπικά έστειλα mail sto helpdesk της ΠΑΕ για ακύρωση του διαρκείας μου χωρίς επιστροφή χρημάτων. Δεν με απασχολεί με νοιάζει απλά να φαίνεται η δυσαρέσκεια μου γιατί καταλαβαίνω ότι χρειάζεται λεφτά ο Σύλλογος. Απλά δε θα τους κάνω την χάρη να στηρίξω με τη φωνή μου φέτος. Μέχρι να μου ...
από Michael Scott
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

Ας μην γελιόμαστε. Παίκτες σαν τον Ντελια ΔΕΝ μπορούν να αντικατασταθουν. Παίκτες σαν τον Ντελια από την ακαδημια θα βγαίνουν ισως μια φορά στα 100 χρόνια. Η ομαδα σημερα έχασε το διαμάντι της, τον παικτη που έκανε πολλά νέα παοκτσακια και απο τον οποίο θα ξεκινά η Εθνική τα επόμενα χρονια. Για ...
από makispaspartou
Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό με το πίεζε ο Ντελιας δεν πρόκειται να πιασει.. αλλάξτε το..
από Magpies4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Το οτι ο Ντέλιας γύρισε πίσω και δεν μπήκε στο αεροπλάνο λέει πολλά για το αν πίεζε να φύγει.

Ο χειρισμός της υπόθεσης αυτής (και όχι μονο) δεν συνάδει με σοβαρή λειτουργία ΠΑΕ. Ειδικά το ότι σπάνια βλέπουμε ανανεώσεις των παικτών βαρόμετρων στον ΠΑΟΚ, οι οποίες πρέπει να γίνονται νωρίς πρίν μπεί ο ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή, τα δύο Μπακ και ο ιβανουσετς με τι χρήματα ήρθανε; Μονοπολης;

Τώρα αυτό σοβαρά το ρωτάς? Από Τζίμα, Κοτάρσκι, Τισουντάλι, το ποσοστό του Αουγκούστο, και κάτι άλλα ψιλά πήραμε περίπου 30Μ. Από τα συμβόλαια που έληξαν εξοικονομήσαμε μισθούς. Και ρωτάς με τι χρήματα ήρθαν δυο ελεύθεροι κι ...
από embuji
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:47
Jump to forum
Jump to topic

εαν απο 40 περιπου χαρτια συνολο σε πωλησεις μας κανει ενας δανεικος και 2 ελευθεροι οκ.

Οι απαιτησεις που εχουμε ειναι τρομακτικα χαμηλες απο την διοικηση.

Στα δικα μου ματια το τονιζω, απο τα 40 τα 20 επρεπε να γινουν transfer fees και συμβολαια. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ανεβαινεις επιπεδο σταδικα σαν ομαδα ...
από bane1980
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα ή η παρανόηση, πείτε το όπως θέλετε, είναι οτι το θέμα δεν είναι το να έρθουν ΚΑΙ δανεικοί ή ελεύθεροι.

Είναι να ψάχνεις σχεδόν μόνιμα ελεύθερους για να μην πληρώσεις ομάδες, και έτσι χάνεις παίκτες που θέλεις και χρειάζεσαι.

Ελεύθερος ήρθε ο Καμαρά, ελεύθερος ήρθε και ο Κολευ και ο ...
από loukas karadimos
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Στα 100 χρόνια , με αναμενόμενο sold out στα διαρκείας , και μπιλιονερ υγιή ιδιοκτήτη που μπορεί να εμφανιστεί στο γήπεδο με ελικόπτερο και ειδικά μετά τα προχθεσινά οτιδήποτε άλλο πέραν από σοβαρή επένδυση οικονομική σε χάφ και φορ είναι κοροϊδία

Προσωπικά μετά τα γεγονότα της Πέμπτης είμαι πλέον ...
από Skoufos_tou_Lucescu
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

όταν λέμε υπερδιπλασιασμό δεν εννοούμε διπλασιασμό που είναι το 1.300.000 .Με το υπέρ μπροστά το κάνει 1.500.000 . Θα έχουμε τώρα καμία μεταγραφή ? Στα χαφ έχουμε ψιλοπροβλημα . Γράφουν όλοι κάτι μαλακίες για το ποιος θα φύγει .Ο μόνος που δεν θα με πειράξει να φύγει είναι ο Καμαρά με 10 εκατ ...