Η αναζήτηση βρήκε 304 εγγραφές

Return

από paokkerkir
Δευ 02 Μαρ 2026, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Εφοσον το επικοινωνησαν ετσι θα επρεπε να εχουν τις μισες μπουτικ τις μισες ονλαιν.

Και εννοειται ονλαιν με μια φανελα ανα παραγγελία και σειρα. Τεσπα, θα βγει ταιλανδεζικη τι να κανουμε τωρα.
από Kabamaru11
Δευ 02 Μαρ 2026, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Μερικοι κανετε κρα για γκρινια,την φανελα οποιος θελει,αργα η γρηγορα θα την παρει.Πως κανετε ετσι μωρε;Λυσατε ολα τα προβληματα σας κ η φανελα ειναι η εννοια σας;Σας ζηλευω.
από katafraktos
Τρί 03 Μαρ 2026, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

Μπήκα 3:55, πρόλαβα να βάλω στο καλάθι, αλλά έπεσε το site της ΠΑΕ καμία 15αρια φορές και δεν μπορούσα να συνδεθώ με το account. Κατάφερα τελικά να στείλω την πληρωμή 4:26 :D
Πάντως απαράδεκτο το ότι δεν ανακοινώνουν από πριν τι ώρα ακριβώς θα ανοίξουν οι αγορές στο online store.
από alexgarcia6
Τρί 03 Μαρ 2026, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Παντως ισχυει οτι ειπαν τα παιδια για το καλαθι γιατι εγω μπορεσα και παρηγγειλα πολυ ωρα μετα το ειχε στο καλαθι μου. Για την σημερινη κοντομανικη αυτο
από Refused1337
Τετ 04 Μαρ 2026, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Τέτοιες φανέλες 100 χρόνια retro limited edition εύκολα μπορούσαν να της βάλουν 240-360€ αρχική.

και μην μιλήσουμε ποσο μπορει να φτάσει δευτερο χέρι σε 10-15-35 χρόνια.

Επειδή ήταν τόσο φθηνές πήραν όλοι όσοι πήγαν απο 5...
από Equalizer
Τετ 04 Μαρ 2026, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Ενοχλητική άποψη μου:

Νομίζω πως για έναν κόσμο που στο σύνολό του δείχνει προφανή, διαχρονική και έντονη αδιαφορία για τα προϊόντα της ομάδας (όπως άλλωστε και για την παρουσία στο γήπεδο όταν δεν "καίει" το ματς), παρατηρείται πολύ έντονη συζήτηση για τη διαθεσιμότητα και την τιμή μιας επετειακής ...
από Dimitrisou
Τετ 04 Μαρ 2026, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Το θεμα που εχει δημιουργηθει με την τιμη παντως εγω δεν το καταλαβαινω..
Ναι ειναι αρκετα τα 100 ευρω την σημερον ημερα αλλα οι τιμες παντου τοσο παιζουν..
Αν δειτε εξωτερικο ισως και διπλασια..
Δεν γινεται ρε παιδια απο τη μια οι απαιτησεις να ειναι στο θεο αλλα να θελουμε φθηνα διαρκειας,φθηνα ...
από ABOLEYTOI
Τετ 04 Μαρ 2026, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

η αριθμημένη θα έπρεπε να είναι πιο ακριβή. Θα γλιτώναμε έτσι και λίγο από το χαμό.
από adam04
Δευ 21 Ιούλ 2025, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Έτσι είναι.Ετσι κι αλλιώς θα τα σκάσουμε για να φέρουμε καλούς. Η αναποφασιστικότητα είναι που μας εκνευρίζει όλους.
από JohnDag
Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις, είπαμε να μην γκρινιάζουμε αλλά κάπου ώπα να πούμε.

Έχουν γίνει έξυπνες κινήσεις μέχρι στιγμής με τις οποίες συμφωνώ. Η ομάδα έχει καταφέρει να ρίξει το μισθολογικό μπάτζετ αρκετά σε σχέση με πέρσι με κινήσεις που φαίνονται μελετημένες. Και μπράβο γι' αυτό. Επίσης, έχει γίνει ρεκόρ ...
από Nikodiai
Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

"Ο Μεϊτέ είναι μεταγραφή, ήταν ο ακριβός χαφ. Έδωσε ο ΠΑΟΚ αρκετά λεφτά για να τον κλείσει και 1.4 στον ίδιο“. 24 για το 1εκ αγορά.

Αλλά αν γράψεις για σανο τρως πέσιμο.
από Blackgr4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

ΠΡΟΣΟΧΗ για ότι προσπαθούν να φορτώσουν ορισμένοι (όχι τυχαία) στο παιδί.

Ψυχραιμία , αλλά αυτό βγήκε από την κίκερ, και όχι από ελληνικά ΜΜΕ.

Konstantelias sought a conversation with club boss Savvidis
After the transfer threatened to fall through because VfB's offer had long been below the ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως για να το δούμε λίγο πιο αισιόδοξα το πράγμα θα πω το εξής.

Ελπίζω μετά από 60Μ έσοδα από πωλήσεις σε λιγότερο από 365 μέρες, τα περίπου 10Μ μείον που έχουν αφαιρεθεί από το μισθολογικό μπάτζετ, συν τα διαρκείας δύο σεζόν, τα έσοδα από Ευρώπη, τα τηλεοπτικά, κλπ, κλπ, που αν τα βάλεις όλα ...
από panpangr77
Παρ 25 Ιούλ 2025, 06:15
Jump to forum
Jump to topic

Στα 100 μας χρόνια ,σε ένα χρόνο θα ζήσουμε όλα τα εκατό μας χρόνια.
από obanebane
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και τα χθεσινά, έχω την άποψη ότι ο Ιβάν, έχει τεράστιο πρόβλημα και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση ερασιτέχνη-Μυστακιδη, ούτε θα τον βλέπαμε και η χρόνια θα ήταν μια από τα ίδια με τον Ντελια πουλημένο.
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...