Ειναι γνωστο οτι ο Σαββιδης δεν θελει να πληρωσει μανατζερς..
Ειναι σα να θελεις να αγορασεις σπιτι αλλα να μην πληρωσεις μεσιτη..
Θα βρεις να παρεις αλλα κανα ερειπιο,ενω αν πας με μεσιτη μπορει να σου κοστισει λιγο πιο ακριβα, συν η αμοιβη του,αλλα θα εχεις προσβαση σε αρκετα διαμαντακια που δεν ...
Η αναζήτηση βρήκε 84 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο Ιβάν δεν ήξερε ότι ο Ντέλιας θα πήγαινε στη Στουτγάρδη. Όπως και ο Κούλης δεν ήξερε για Τέμπη, ΟΠΕΚΕΠΕ κλπ.
Ευτυχώς ο Ιβάν το πήρε πίσω και έσωσε την παρτίδα.
Φέρε τώρα ένα καλό χαφ και ένα καλό φορ!
Ευτυχώς ο Ιβάν το πήρε πίσω και έσωσε την παρτίδα.
Φέρε τώρα ένα καλό χαφ και ένα καλό φορ!
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια πώληση , θέατρο ήταν. Η βαλίτσα ήταν άδεια και το αεροδρόμιο prop γεμάτο ηθοποιούς.
Και τα άρθρα των γερμανικών εφημερίδων στημένα και οι δηλώσεις του ΤΔ της Στουτγκάρδης μούφα.
Γυρίστηκαν στο ίδιο στούντιο με την προσελήνωση το 1967.
Και τα άρθρα των γερμανικών εφημερίδων στημένα και οι δηλώσεις του ΤΔ της Στουτγκάρδης μούφα.
Γυρίστηκαν στο ίδιο στούντιο με την προσελήνωση το 1967.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει αφήστε με εμένα να έχω μνήμη, εσείς ξεχάστε και συνεχίστε το χειροκρότημα.
Εδώ στη γωνία μου είμαι εγώ ήσυχος με την έγκαιρη (όπως κάθε χρόνο) μεταγραφική ενίσχυση.
Εδώ στη γωνία μου είμαι εγώ ήσυχος με την έγκαιρη (όπως κάθε χρόνο) μεταγραφική ενίσχυση.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι πλάκα εχετε κάποιοι εδώ μεσα. Οταν ακουγόταν μαξιμοβιτς για ΠΑΟΚ, ΜΑΡΙΝ για ΠΑΟΚ , ΓΙΟΒΙΤΣ για ΠΑΟΚ.. χαμός οι ίδιοι τωρα σιγα ρε εχουμε καλύτερους.
Κανεις δεν μπορει να πει κατι κακο για Ιβαν.
Μόνος του ανεβάζει το πήχη δε το κανει ο λαος.
Εγω σέβομαι αν πει ότι δεν υπάρχει χρημα ελεύθερο να ...
Κανεις δεν μπορει να πει κατι κακο για Ιβαν.
Μόνος του ανεβάζει το πήχη δε το κανει ο λαος.
Εγω σέβομαι αν πει ότι δεν υπάρχει χρημα ελεύθερο να ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Το δούλεμα πάει σύννεφο, κάθε μέρα όλο και περισσότερο αποκαλύπτονται τα ψέμματα που μας ταΐζουν
Ο Γιοβιτς δεν ερχόταν Ελλάδα, τελικά ήρθε
Τον Ακπόμ δεν τον έδινε δανεικό ο Αγιαξ, τελικά τον έδωσε
Για τον Μάριν θέλανε 4 εκ, με 1.7 πήγε στο χαρτί
(και με κάποιο μεταφυσικό τρόπο τον πήρανε από την ...
Ο Γιοβιτς δεν ερχόταν Ελλάδα, τελικά ήρθε
Τον Ακπόμ δεν τον έδινε δανεικό ο Αγιαξ, τελικά τον έδωσε
Για τον Μάριν θέλανε 4 εκ, με 1.7 πήγε στο χαρτί
(και με κάποιο μεταφυσικό τρόπο τον πήρανε από την ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Η τρελα παει στον ΠΑΟΚ. Παιρνουμε φορ επιτελους και θελουμε να πουλησουμε τον μονο παικτη που μπορει να δωσει ασιστ ξυραφι.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δε γίνεται η ομάδα να πάει να κλείσει το Ζαφείρη και να μην κλείσει στόπερ και φορ, εφόσον φύγει ο τσαλοφ.
Με την επίσημη άφιξη του Ζαφείρη θα παρακαλούσα να πετάξουν λίγο κάποιοι όλη αυτή τη φαγωμάρα όλη αυτή τη μούχλα που εβαλαν εδώ μέσα και όλο αυτό το άσχετο κλίμα που τάχα ήξεραν...
Δεν ...
Με την επίσημη άφιξη του Ζαφείρη θα παρακαλούσα να πετάξουν λίγο κάποιοι όλη αυτή τη φαγωμάρα όλη αυτή τη μούχλα που εβαλαν εδώ μέσα και όλο αυτό το άσχετο κλίμα που τάχα ήξεραν...
Δεν ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Για στόπερ παιδιά ας κοιτάξουμε Ισπανία μεριά τύπου δεύτερο μισό του πίνακα ή από Β εθνική είμαι σίγουρος ότι ο Τσίκνας θα ξέρει. Μιλάμε στην Ισπανία παίζουν ωραία τη μπάλα τα στόπερ, να σταματήσουμε να ακούμε για Κοντρέρας αλλά ναι τέτοιο στυλ. Λίγο στρωτά
- Τετ 13 Αύγ 2025, 05:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως όλοι αυτοί που έδωσαν τελειωμένη την υπόθεση Ζαφείρη και μετά φάγαμε το ξενερωμα...
Είστε πολύ μαλακές και καλύτερα να μη μιλήσετε ξανα
Είστε πολύ μαλακές και καλύτερα να μη μιλήσετε ξανα
- Τετ 13 Αύγ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό μάλλον δείχνει πόσο λίγο πιστεύουν τον Τσάλοβ
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Aye4
Μια χαρά σου απάντησε. Αν είναι να χαλιεστε τόσο που πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν, ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία της ομάδας και όχι ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, που θυμήθηκε να δείξει ενδιαφέρον κινούμενος υπόγεια, όταν η ομάδα πλέον δεν είναι στο χείλος του ...
Μια χαρά σου απάντησε. Αν είναι να χαλιεστε τόσο που πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν, ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία της ομάδας και όχι ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, που θυμήθηκε να δείξει ενδιαφέρον κινούμενος υπόγεια, όταν η ομάδα πλέον δεν είναι στο χείλος του ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά μιλήστε λίγο με ονόματα, το «πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο» διαβάζουμε.
Μέχρι και για τον οπεκεπε πιο ξεκάθαρα μιλούσαν ο φραπές με τον χασάπη.
Μέχρι και για τον οπεκεπε πιο ξεκάθαρα μιλούσαν ο φραπές με τον χασάπη.
- Τρί 19 Αύγ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Βεβαια αν γινει κανα χαζο και αποκλειστουμε απο Ριεκα θα φταιει ο Ραζβαν και οχι το ελλιπες ροστερ.
Ε ναι, δίχως να έχουμε ακόμα την παραμικρή εικόνα του αντιπάλου, είναι δεδομένο ότι αν γίνει κανένα χαζό, θα ευθύνεται ασυζητητί και αποκλειστικά το ελλιπές ροστερ.
Του χρόνου λοιπόν να ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...