Η αναζήτηση βρήκε 304 εγγραφές

Return

από sourmenetes
Τετ 28 Ιαν 2026, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Είναι αξιοθαύμαστη όλη η αντίδραση το κοινωνικού συνόλου και ίσως αυτό αποτελεί μια ελπίδα ότι κάτι υπάρχει μέσα μας σαν κοινωνία…

Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
από margas
Τετ 28 Ιαν 2026, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;

Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
από thios4
Τετ 28 Ιαν 2026, 19:06
Jump to forum
Jump to topic

Μεσα στη μουνταδα να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στους οπαδους της Τιμισοαρα για ολα αυτα που εκαναν...Θα αξιζε μια αδελφοποιηση για την προσφορα τους σε ολο αυτο το τραγικο δυστηχημα που βιωνει η οικογενεια μας..

Ναι, συμφωνω. Όπως πολυ συγκινητική, η υποστήριξη ειδικά των οπαδών της Λυών και ...
από klainmein
Τετ 28 Ιαν 2026, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

Ξέρω δεν είναι σωστό να μιλήσω για ευθύνη.

Ναι δεν είναι οπότε μη το κάνεις.

Θα πρέπει ομως σε αυτη την κωλοχωρα κάποια στιγμή να μαθουμε να μιλάμε και για την ευθύνη. Ίσως έτσι βελτιωθούμε, ίσως αποκτήσουμε ενσυνείδητη, ίσως να μη θρηνούμε τόσο άδικα ανθρώπους.

Δεν είναι το θεμα ότι ...
από nkoss
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Στα 100 χρόνια, αυτή είναι μια βουβή υπενθύμιση του τι εστί ΠΑΟΚ. Γεννήθηκε από τον πόνο του ξεριζωμού και γιγαντώθηκε από τον πόνο της αδικίας. Ο πόνος είναι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Όχι οι χαρές και τα πανηγύρια. Αυτό το συναίσθημα είναι το συνδετικό κονίαμα ανάμεσα μας ...
από icue
Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω πραγματικά πως θα κάτσω να δω ματς μετά από τις εικόνες της Τούμπας. Και πάντα ο ΠΑΟΚ ήταν το φάρμακο στις λύπες μου, αλλά σήμερα πραγματικά δεν ξέρω πως.
από black death
Παρ 30 Ιαν 2026, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Για κοκαϊνη και κάνναβη διαβάζω ρε παιδιά από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Μήπως γίνεται αναπαραγωγή από ράδιο αρβύλα; Οι εξετάσεις για τοξικές ουσίες απαιτούν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να βγουν. Μην αναπαράγετε αν δεν είστε σίγουροι και μην ρίχνετε αλάτι σε πληγές.
Από το απόγευμα της ...
από Demir
Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

ο καμαρα ειναι χαλια μαυρα.. ειναι μονιμα αρνητικος .. σε φαση επιθεσης και αμυνας ενα μεγαλο λαθος...
από hasio_john
Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

Μπαλα δεν παίζουμε, αλλά τουλάχιστον ακούμε καλά γαμωσταυρίδια από την μετάδοση.... Μερακλήδες αυτοί που είναι κοντά στον σπικερ!
από Kabamaru11
Πέμ 26 Φεβ 2026, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Μια χαρα στεκομαστε,δεν εχουμε απλως απουσιες,εχουμε τρελες απουσιες κομβικων παικτων.Ελπιζω να γυρισουν συντομα.
από Kabamaru11
Πέμ 26 Φεβ 2026, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Μπραβο στην ομαδα για την προσπαθεια,κανενα παραπονο.
από bicii82
Σάβ 23 Αύγ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Τι να κάνει ο Τσιντώτας δεν πιανότανε εκεί που πηγε
από Tolaros
Σάβ 23 Αύγ 2025, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Ο τσιντωντας φταίει ή ο μαύρος της Τρίπολης που αποφάσισε μωρέ να μην πάει να μαρκάρει
από Gka4
Δευ 25 Αύγ 2025, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχει νόημα να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Το ίδιο πράγμα βλέπουμε τόσοι άνθρωποι και ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη. Σεβαστές όλες οι απόψεις αρκεί να μην προσβάλουν αυτόν που έχει αντίθετη άποψη. Για μένα είναι καθαρό πέναλτι καθώς βρίσκει ο αμυντικός το πόδι του Ζίνι. Συγκεκριμένα τον πατάει με ...
από Gka4
Δευ 25 Αύγ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχει νόημα να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Το ίδιο πράγμα βλέπουμε τόσοι άνθρωποι και ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη. Σεβαστές όλες οι απόψεις αρκεί να μην προσβάλουν αυτόν που έχει αντίθετη άποψη. Για μένα είναι καθαρό πέναλτι καθώς βρίσκει ο αμυντικός το πόδι του Ζίνι. Συγκεκριμένα τον ...