Η αναζήτηση βρήκε 427 εγγραφές
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Rene εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι ο Τετέ αν κατέληγε στον ΠΑΟΚ θα έπαιζε χθες στην εθνική; Άσχετο αν αξίζει ή όχι. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα που περνάνε και το βλέπουμε χρόνια τώρα. Οι μόνοι προπονητές εξαίρεση ήταν ο Ρεχαγκελ και ο Σαντος και ίσως ΚΑΙ για αυτό έφεραν επιτυχίες. Εγώ ως οπαδός του ΠΑΟΚ ...
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό θεωρείς ότι είναι το ζήτημα? Δηλαδή σου φαίνεται λογικό να έχουμε Κουρμπέλη και Μπακασέτα βασικούς?
Με κουρμπελη και μπακασετα εκανες διπλό μες στην αγγλια, το ξεχασες; Με μπαλαρα κιολας.
Και καλα για το μπακασετα ειναι δεδομενο πλέον οτι υπαρχουν παιχτες που θα παρουν τη θεση του στο ...
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει καταντήσει κουραστικό να βλέπεις τα ίδια μέλη να μπλέκουν σε καυγάδες σε κάθε τόπικ.
Θα ρωτούσα τώρα πόσο ελεύθερο χρόνο μπορεί να έχετε ορισμένοι, αλλά υποθέτω πως θα εκληφθεί ως προσβολή γι' αυτό δεν το κάνω.
Κόψτε το, γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση από το μπαν και μετά θα αρχίσετε τα κλασικά ...
Θα ρωτούσα τώρα πόσο ελεύθερο χρόνο μπορεί να έχετε ορισμένοι, αλλά υποθέτω πως θα εκληφθεί ως προσβολή γι' αυτό δεν το κάνω.
Κόψτε το, γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση από το μπαν και μετά θα αρχίσετε τα κλασικά ...
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
@renegade Μπορούμε να συζητήσουμε οτι θες με επιχειρήματα αλλά ποιος ο λόγος να προσβάλεις τους υπολοίπους ;
Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου δείξεις τι είναι αυτό που θεωρείται προσβολή προς τους άλλους?
Αυτά περί μυρωδιάς αποδυτηρίων και "ηλιθίων" είναι καλοπροαίρετα έτσι;
Πάμε ένα ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 23:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εκνευριστικος ο Τσιμικας που δεν πασάρει στον Τζόλη όταν βγαίνει μπροστά.
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια αηδία..αδιάφορο ξεαδιαφορο εμφάνιση ντροπή...τσιμικα αγόρι μου 30+ χρόνων έφτασες μια σέντρα δεν και παίζεις εδώ και 3 χρόνια λες και μας κάνεις και χάρη..τώρα για κουρμπελη μάνταλο κτλ δεν φταίνε αυτοί,αυτοί που τους βάζουν φταίνε...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Είναι αξιοθαύμαστη όλη η αντίδραση το κοινωνικού συνόλου και ίσως αυτό αποτελεί μια ελπίδα ότι κάτι υπάρχει μέσα μας σαν κοινωνία…
Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
- Τετ 28 Ιαν 2026, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
- Τετ 28 Ιαν 2026, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεσα στη μουνταδα να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στους οπαδους της Τιμισοαρα για ολα αυτα που εκαναν...Θα αξιζε μια αδελφοποιηση για την προσφορα τους σε ολο αυτο το τραγικο δυστηχημα που βιωνει η οικογενεια μας..
Ναι, συμφωνω. Όπως πολυ συγκινητική, η υποστήριξη ειδικά των οπαδών της Λυών και ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω δεν είναι σωστό να μιλήσω για ευθύνη.
Ναι δεν είναι οπότε μη το κάνεις.
Θα πρέπει ομως σε αυτη την κωλοχωρα κάποια στιγμή να μαθουμε να μιλάμε και για την ευθύνη. Ίσως έτσι βελτιωθούμε, ίσως αποκτήσουμε ενσυνείδητη, ίσως να μη θρηνούμε τόσο άδικα ανθρώπους.
Δεν είναι το θεμα ότι ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα 100 χρόνια, αυτή είναι μια βουβή υπενθύμιση του τι εστί ΠΑΟΚ. Γεννήθηκε από τον πόνο του ξεριζωμού και γιγαντώθηκε από τον πόνο της αδικίας. Ο πόνος είναι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Όχι οι χαρές και τα πανηγύρια. Αυτό το συναίσθημα είναι το συνδετικό κονίαμα ανάμεσα μας ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω πραγματικά πως θα κάτσω να δω ματς μετά από τις εικόνες της Τούμπας. Και πάντα ο ΠΑΟΚ ήταν το φάρμακο στις λύπες μου, αλλά σήμερα πραγματικά δεν ξέρω πως.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Για κοκαϊνη και κάνναβη διαβάζω ρε παιδιά από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Μήπως γίνεται αναπαραγωγή από ράδιο αρβύλα; Οι εξετάσεις για τοξικές ουσίες απαιτούν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να βγουν. Μην αναπαράγετε αν δεν είστε σίγουροι και μην ρίχνετε αλάτι σε πληγές.
Από το απόγευμα της ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
ο καμαρα ειναι χαλια μαυρα.. ειναι μονιμα αρνητικος .. σε φαση επιθεσης και αμυνας ενα μεγαλο λαθος...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Μπαλα δεν παίζουμε, αλλά τουλάχιστον ακούμε καλά γαμωσταυρίδια από την μετάδοση.... Μερακλήδες αυτοί που είναι κοντά στον σπικερ!