Η αναζήτηση βρήκε 103 εγγραφές

Return

από sourmenetes
Τρί 19 Αύγ 2025, 19:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ρε μαγκες τι θα γίνει;;

5 λογαριασμοι μας σπάτε συνέχεια τα νεύρα!!

Τι θα γινει;;;

Περυσι πρόπερσι παραπροπερσι.

Εεε ρε γαμωτο δεν είναι όλα τα ίδια!
Κυνηγάς χαφ από το πάνω ράφι και φαίνεσαι σοβαρος στο να το πας μέχρι τέλους!!

Εεες νυσαφι πια!
Και οι μεν και οι δε!

Το επόμενο οφτοπικ και ...
από Dimpatra
Τρί 19 Αύγ 2025, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

Παλικάρια είναι κουραστικό να μπαίνουμε να μάθουμε κάτι νέο και να βλέπουμε παράθεση με τέσσερις - πέντε απαντήσεις μέσα.
Γεμίζουν οι σελίδες χωρίς νόημα.
από Χωρικός
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι λογαριασμοί είχαν σταματήσει μόλις ακούστηκε το θέμα Ζαφείρη. Άλλοι έγραφαν αραιά αραιά και μουδιασμένα. Τώρα που καθυστερεί ή μπορεί και να μη γίνει φυσικά, άρχισαν να βγαίνουν παλι απ'τις τρύπες και να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα.. Εγώ γουστάρω Μπαταούλα και Λόβρεν και Τσοπούρογλου άμα λάχει ...
από Maklaz
Τρί 19 Αύγ 2025, 23:58
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις δημοσιογράφοι, άντε να πάτε στο βίντεο των Τσέχων να κάνετε μια μετάφραση να δούμε γιατί μαλώνει αυτός πάλι, μην τα περιμένετε όλα έτοιμα από εδώ μέσα, βγάλτε λίγο ψωμάκι…

Ας το δούνε και αυτό απο εδώ...α και που είστε ΑΡΔ, export και ai με speech to text, δεν χρειάζεται να ψάχνεται ...
από Dimitris_L4
Τετ 20 Αύγ 2025, 08:05
Jump to forum
Jump to topic

ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΡΕΝΟ Ή ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ

Αυτή η σιγή των τελευταίων ημερών στο θέμα του λυκόσκυλου Ζαφ μας έχει απογοητεύσει όλους μας και στα εκατοντάδες μνμτα σας δεν ξέρω τι να πω και τι να γράψω ………

Όταν είχε βγει η πληροφόρηση ότι ΠΑΟΚ και Σλαβια τα βρήκαν στο οικονομικό τελεσίδικα, είχαμε πει τότε ...
από black death
Τετ 20 Αύγ 2025, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

έκανα ένα μήνα συνειδητή αποχή από το φόρουμ καθώς η τοξικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Η ομάδα έχει κραχτές ελλείψεις και αδυναμίες ενώ όλοι οι ανταγωνιστές μας ενισχύονται και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας για τον τίτλο, ο ΟΣΦΠ, δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ και να έχει ανέβει επίπεδο.
Μας έχει ...
από loukas karadimos
Τετ 20 Αύγ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

στα 100 χρονια της ομαδαρας μας στηριζω με λυσσα μεχρι και τον θενκγκοντ αμαφουλε αμα λαχει

αν την αφησει την ομαδα γυμνη ο Ιβαν ντροπη του και ας σηκωθει να φυγει, εγω λεω οτι δεν θα το κανει και περιμενω με υπομονη

αλλα και γυμνη να την αφησει εγω θα το αφησω στην ακρη, γιατι φετος και με την ...
από Magpies4
Τετ 20 Αύγ 2025, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Αν είναι για τον Γενάρη, τότε γιατί τρέχουν να τον υπογράψουν σήμερα;

Αυτά τα δύο είναι αντικρουόμενα.
από paoki19
Τετ 20 Αύγ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι μου λέει ότι όλα ειναι clickbaits.

Ξέρουν ότι ο κόσμος τούτη την ώρα είναι κρεμασμένος από ραδια κ πληκτρολόγια. Φθηνή δημοσιογραφία.

Δηλαδή περίμεναν σήμερα πριν λήξει η προθεσμία των play off να κλείσουν Ζαφ για χειμώνα;

Λίγη υπομονή ....
από Equalizer
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι οι δυσαρεστημένοι είτε με αυτή την εξέλιξη είτε γενικά με τον ΠΑΟΚ, έχετε το σθένος να πείτε στον εαυτό σας οτι "αυτό που πραγματικά θέλω, είναι να ξυπνάω και να βλέπω Σπορ του Βορρά με ΔΕΚΑΣΤΗΛΑ να τσιρίζουν ΗΡΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ" ;

Είναι τρομερά κουραστικό για εμάς ως "τρέχοντες ...
από makedonas1926
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Ο παίχτης πρέπει να έρθει από τώρα. Αλλιώς καλοκαίρι 2026 με λιγότερα. Το να έρθει Γενάρη εμένα δεν μου λέει κάτι για την φετινή χρόνια. Τόσα λεφτά έσκασε ο προεδρας, κρίμα είναι να έρθει τόσο αργά
από DIAMANTIS99
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ , ΖΑΦΕΙΡΗΣ , ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ , ΠΕΛΚΑΣ , ΧΑΤΣΙΔΗΣ , ΜΥΘΟΥ , ΜΠΑΤΑΟΥΛΑΣ :nairepaok:
από blackzone44
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:32
Jump to forum
Jump to topic

Πιθανό το ενδεχόμενο να έρθει από τώρα αλλά δεν είμαι αισιόδοξος.