Η αναζήτηση βρήκε 47 εγγραφές

Return

από rou
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δηλ θα δεχτει ο προπονητης να του φυγει ο μοναδικος του φορ που ειναι προπονημενος με την ομαδα και ξερει πως παιζει ,και να ερθουν 2 καινουριοι?
Και πως μπορει να νιωθει ο Τσαλοφ γνωριζοντας οτι θα φυγει? Θα αποδωσει ?

Θελω να πιστευω οτι σε αυτο το σεναριο θα φερουν καποιον αρκετα καλο ...
από PaokFiesta
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως ας μην επαναπαυόμαστε για τον Μαροκινό γιατί το "Απομακρύνεται ο Γιακουμάκης, Επανέρχεται ο ΠΑΟΚ για Κεντίρα" ένα τσιγάρο δρόμος είναι.
από sourmenetes
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Pater έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:04
Aye4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:09 Τα ΠΑΟΚόμετρα που τα πουλάνε?
Στη μπουτίκ έχει ?
Μην φοβάσαι έχει μπόλικα ο Α.Σ. και όλοι έχετε από ένα, άραγε αν βάλω κι εγώ στο νικ-νειμ το 4 θα μου δώσουν κι εμένα;
Κάτσε και συ μια μέρα απ έξω.

Είπαμε να τα κόψετε.
από thanos-xanthi
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:13
Jump to forum
Jump to topic

Δηλ θα δεχτει ο προπονητης να του φυγει ο μοναδικος του φορ που ειναι προπονημενος με την ομαδα και ξερει πως παιζει ,και να ερθουν 2 καινουριοι?
Και πως μπορει να νιωθει ο Τσαλοφ γνωριζοντας οτι θα φυγει? Θα αποδωσει ?

Θελω να πιστευω οτι σε αυτο το σεναριο θα φερουν καποιον αρκετα καλο ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 04 Αύγ 2025, 18:58
Jump to forum
Jump to topic

Προς τους διαχειριστές. Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους επισκέπτες. Γιατί δεν κάνετε σε κάθε topic δύο παραγράφους. Στη μια να μπαίνουν όλοι οι διαμαρτυρόμενοι να το θέσω κομψά και στην άλλη να μπαίνουν όσοι δεν θέλουν να τους χαλάνε την ημέρα,την διάθεση,όχι τίποτα άλλο να μην τούς ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Σπάνια απαντώ σε ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω καν ούτε συναθροίζωμαι. Προσωπικά φιλτράρω από πολλές μεριές και το τι γράφεται και το τι ακούγεται, ώστε να διαμορφώσω μια τελική άποψη. Με πολλούς που συμφωνώ κατά τα δικά μου δοκούν, από κοντά μπορεί να μην κάναμε ούτε παρέα. Αλλά. Είμαι σε θέση να ...
από Dimitris_L4
Τρί 05 Αύγ 2025, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Η Κρουζ Αζούλ είναι έτοιμη για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, για τον Γιώργο Γιακουμάκη με οψιόν. Έχουν απομείνει οι λεπτομέρειες του συμβολαίου, με τον παίκτη να είναι διατεθειμένος να μειώσει ένα μεγάλο μέρος του μισθού και των απαιτήσεών του. Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί αυτή την εβδομάδα ...
από WeWillRockYou
Τρί 05 Αύγ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Επίσημη πρόταση για Γιακουμάκη σύμφωνα με τον Ρομάνο
από prist64
Τετ 06 Αύγ 2025, 16:34
Jump to forum
Jump to topic

για να μην εχουμε παρεξηγησεις και αναγουλες

σ΄αυτο το τοπικ γραφονται μεταγραφες που κλεινουν
και ονοματα που αποσχολουν την ομαδα

για μενα ειναι προτιμοτερο να γραφω κουιζακια και χρησμους για παικτες
που οντως συζητιεται η περιπτωση τους,ασχετως αν καταληξει θετικα ή αρνητικα η περπτωση τους ...
από prist64
Τετ 06 Αύγ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

κουφαλες,θελατε δεν θελατε σας μαζεψα εδω μεσα

στα μιζεροτόπικ επεσε πολυ η δουλεια
από Pa0ki
Δευ 11 Αύγ 2025, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Μου αρέσει που μεταφέρετε και πληροφορίες κάποιοι ήδη με τα φίλτρα ή τα θέλω τα δικά σας.. επειδη λοιπόν πρωτη φορά στη ζωή μου έτυχε να δω Ραγκατση σημερα.. ΠΟΤΕ δεν είπε οτι ο Ζαφείρης είναι κλεισμένος. Είπε " αυτό που είπαν στην πιάτσα αυτοί που έβγαλαν πρώτοι την είδηση" και ότι αυτό που αυτός ...
από Demir
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Ελα τελείωσε.. ανεβασανε οι τσέχοι ότι ο ΠΑΟΚ τον θέλει σαν τρελός και ότι δίνει τρομερό συμβόλαιο και είναι πλέον δύσκολα τα πράγματα
από blackzone44
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:28 ο black κατι (δε θυμαμαι ας με συυχωρεσει το παιδι) που ειπε οτι ειναι κλεισμενος ο Ζαφ που εξαφανιστηκε να μας πει καμια εξελιξη??
Δεν υπάρχει άλλη εξελίξει έχει κλείσει η μεταγραφή και περιμένουμε την Σλαβια να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη που έχει ήδη βρεθεί.
από sourmenetes
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Δε γίνεται η ομάδα να πάει να κλείσει το Ζαφείρη και να μην κλείσει στόπερ και φορ, εφόσον φύγει ο τσαλοφ.

Με την επίσημη άφιξη του Ζαφείρη θα παρακαλούσα να πετάξουν λίγο κάποιοι όλη αυτή τη φαγωμάρα όλη αυτή τη μούχλα που εβαλαν εδώ μέσα και όλο αυτό το άσχετο κλίμα που τάχα ήξεραν...

Δεν ...
από Unpsofable78
Τετ 13 Αύγ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Aye4

Μια χαρά σου απάντησε. Αν είναι να χαλιεστε τόσο που πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν, ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία της ομάδας και όχι ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, που θυμήθηκε να δείξει ενδιαφέρον κινούμενος υπόγεια, όταν η ομάδα πλέον δεν είναι στο χείλος του ...