Η αναζήτηση βρήκε 313 εγγραφές

Return

από Franky
Δευ 16 Μαρ 2026, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

STOIXIMAN SUPER LEAGUE
Ο Κλεομένης κρατούσε πανό για τον Άλκη πριν από 4 χρόνια - Τι δήλωσε ο καθηγητής του
16-03-2026 14:59
SDNA Newsroom SDNA Newsroom
Ποδόσφαιρο
Οπαδική βία - Δολοφονία στην Καλαμαριά
ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΟΚ

Πριν από 4 χρόνια και τη δολοφονία του Άλκη, ο Κλεομένης, μαθητής Λυκείου τότε ...
από Franky
Δευ 16 Μαρ 2026, 17:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

https://www.sdna.gr/podosfairo/1411782_o-kleomenis-kratoyse-pano-gia-ton-alki-prin-apo-4-hronia-ti-dilose-o-kathigitis

Ο Κλεομένης κρατούσε πανό για τον Άλκη πριν από 4 χρόνια - Τι δήλωσε ο καθηγητής του

Πριν από 4 χρόνια και τη δολοφονία του Άλκη, ο Κλεομένης, μαθητής Λυκείου τότε, κρατούσε ...
από Franky
Δευ 16 Μαρ 2026, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Ενοχικό Σύνδρομο.

Ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Α. Ρ. Δ.
από Franky
Δευ 16 Μαρ 2026, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Tι να πρωτοκάνει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ? Ποιά πληγή να προσπαθήσει να επουλώσει πρώτα?

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ τι κάνει? Με τι ασχολείται αυτό το διάστημα? Ποιό είναι το χόμπι του και τα ενδιαφέροντά του?

Ποιός είναι ο ρόλος του επιτέλους, αν δεν μπορεί να βοηθήσει έστω και νομικά τις οικογένειες των θυμάτων ή να ...
από Franky
Δευ 16 Μαρ 2026, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χάντμπολ γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026

Συγχαρητήρια στις Παίκτριες και σε όλο τη Επιτελείο της Ομαδάς μας!

Μπράβο και στο Χορηγό ;)

Μας κάνατε Υπερήφανους!

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
από Franky
Τρί 17 Μαρ 2026, 12:03
Jump to forum
Jump to topic

Οι "κοινωνιολόγοι" προφανώς έλειπαν απο τα αμφιθέατρα στο μάθημα της Κοινωνικής Μηχανικής.

Στη διαδικασία κουκουλώματος και pushback πετάνε και μια φήμη παραπλάνησης για την απόσπαση προσοχής, και της ενίχυσης του ενοχικού συνδρόμου και του φόβου.

"Μη φωνάζετε γιατι θα τιμωρηθεί η Ομάδα" ....και ...
από Franky
Τρί 17 Μαρ 2026, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Ανέβηκε το χούφταλο που δεν μπορεί να μιλήσει, να πεί οτι... 5 ημέρες μετά... υπάρχουν "ενδείξεις".

Προσπαθούν να το κουκουλώσουν. Και η Ομάδα Σαπίλας, τα πληρωμένα τρολάκια με τα μποτάκια τους οργιάζουν στο διαδίκτυο.

Έχουν πάρει φωτιά τα σχόλια και οι λογαριασμοί.
από Franky
Τρί 17 Μαρ 2026, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Όταν διασύρεται η Μνήμη ενός Φιλάθλου του ΠΑΟΚ που δολοφονήθηκε, όταν διασύρεται ο ΠΑΟΚ και οι Φίλαθλοί του απο τα ΜΜΕ, ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν πρέπει να σιωπά. Δεν χρειάζεται να μιλήσει με ανακοινώσεις και δελτία τύπου. Εξώδικα και αγωγές. Υπάρχουν νομικοί μέσα στον ΑΣ ΠΑΟΚ που θα μπορούσαν να συμμαζέψουν ...
από Franky
Τετ 18 Μαρ 2026, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Πάντως υπάρχει και η λογικά κατά την γνώμη μου φοβία, πως ο,τι καλό μπορεί να προκύψει από τις ακαδημίες μας πιο εύκολα καταλήγει στους αντιπάλους παρά μένει σε μας.

Δεν είναι φοβία. Είναι η πραγματικότητα.

Αν εξαιρέσεις τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου μόνον της εποχής Σαββίδη και ίσως και εκείνες ...
από Franky
Τετ 18 Μαρ 2026, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

EΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Τι περιμένουν η Δικαστική και η Εκτελεστική Εξουσία?

Συλλήψεις και Προσαγωγές χθές. Και του πα-τερατος για αναρτήσεις και υπονοούμενα.
από Franky
Πέμ 19 Μαρ 2026, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Azrael έγραψε: Πέμ 19 Μαρ 2026, 14:00 Αστειοτητες.1 βδομαδα μετα τσαμπα πηγαν.

Εντωμεταξυ τι ασυλια απολαμβανουν τα σκουλικια ρε...
Δεν πήγανε τσάμπα. Πήγανε για να πούνε οτι δε βρήκανε τίποτα. Αυτό λέγεται ξέπλυμα.
από Franky
Σάβ 21 Μαρ 2026, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Συλλυπούμαι την Οικογένεια του Κλεομένη Αλήτσιου. Ο Θεός να τους δώσει τη δύναμη να συνεχίσουν όπως μπορούνε, τεράστια η απώλειά τους.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ακόμη σιωπά, ενώ θα έπρεπε να έχει αναλάβει δράση με Αγωγές και Μηνύσεις για να προστατεύσει την Ιστορία και τους Φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Αντίθετα, το μόνον ...
από Franky
Κυρ 22 Μαρ 2026, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Καλοί οι τίτλοι και όλα αυτά. Πεστε τα στους γονείς του παιδιού που δολοφονήθηκε, και βλέπει το "μπάζωμα" της Εγκληματικής Οργάνωσης που Δολοφήνησε το παιδί τους.

Η Δικαιοσύνη δεν είναι κάτι το αφηρημένο. Κερδίζει ο ΠΑΟΚ φέτος κάτι και απονέμεται δικαιοσύνη για μια δολοφονία. Όχι πρέπει να ...
από Franky
Δευ 23 Μαρ 2026, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Όλες οι δήθεν "αναλύσεις" είναι δείγμα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται όλος ο Οργανισμός του ΠΑΟΚ από τις αρχές του έτους.

"Σε καλή μεριά τα κέρδη από το στοίχημα", "βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα", "κοιμισμένοι παίκτες", "απαράδεκτος Λουτσέσκου", "θα τους δείρει και θα ξυπνήσουν ο Ιβάν ...
από Franky
Πέμ 26 Μαρ 2026, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα της Δολοφονίας του Κλεομένη Αλήτσιου απο την Εγκληματική Οργάνωση πλέον δεν παίζει πια πουθενά. Ούτε καν στο ΟΠΕΝ.

Για την ακρίβεια ο μόνος που ακολουθεί και ενημερώνει για τις εξελίξεις είναι το ΣΔΝΑ και ο σαγόνιας.

Η συνέχεια θα εξελιχθεί στα Δικαστήρια. Καλό Κουράγιο στους Γονείς και ...