Καποιοι ξεχασαν τον Ιβάν να μπουκάρει μέσα στο γηπεδο αηδιασμένος για την κλοπή όπως όλοι.
Αναμενόμενο να επαναφέρουν την παράγκα. Το δουλεύουν καιρό.
Καποιοι απο εσας τους Ελληνες διαιτητές τους θέλετε έτσι ώστε να ξαναρχίσουν οι σφαγές και η εσωστρέφεια και κάποια στιγμη να φάτε τον Λουτσεκου ...
Η αναζήτηση βρήκε 316 εγγραφές
- Τετ 25 Φεβ 2026, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 25 Φεβ 2026, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2025-2026
Στον Τελικό του CEV Challenge Cup το γυναικείο τμήμα του ΠΑΟ, λοιπόν.
Μια oμάδα που ανέβηκε στην Volleyleague την ίδια σεζόν με τον ΠΑΟΚ, το 2028-2019. Mάλιστα ο ΠΑΟΚ είχε ανέβει ως 1ος και ο ΠΑΟ ως 2ος.
Απο τότε ο ΠΑΟ κέρδισε 3 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλo, ενώ φέτος είναι στον Τελικό του CEV ...
Μια oμάδα που ανέβηκε στην Volleyleague την ίδια σεζόν με τον ΠΑΟΚ, το 2028-2019. Mάλιστα ο ΠΑΟΚ είχε ανέβει ως 1ος και ο ΠΑΟ ως 2ος.
Απο τότε ο ΠΑΟ κέρδισε 3 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλo, ενώ φέτος είναι στον Τελικό του CEV ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ 2025-2026
Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχουν δικαιολογίες για αυριο. Αυτή η ομαδα του ΠΑΟΚ εχει κερδίσει τον αυριανό αντιπαλο 2 φορές. Ο ΠΑΟ δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο, όπως η γυναικεία ομαδα τους που ξεχωρίζει σε μια πολυ δύσκολη Volley League.
Βέβαια και να περάσει τον ΠΑΟ, το Φ4 θα ειναι δύσκολο.
Βέβαια και να περάσει τον ΠΑΟ, το Φ4 θα ειναι δύσκολο.
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Ακομη και για 1 ευρώ (που δεν πρέπει) το μήνα να πάρει το γήπεδο, η ουσία είναι στη συμφωνία.
Πρέπει να διασφαλιστεί γραπτώς, και συγκεκριμένα, με χρονοδιαγράμματα, ίσως και ρήτρες η ανακαίνιση, η επέκταση, οι όροι (χρόνος, ποσοστά) της χρήσης, οι περιορισμοί της χρήσης, αν θα μπορεί να παίζει και ...
Πρέπει να διασφαλιστεί γραπτώς, και συγκεκριμένα, με χρονοδιαγράμματα, ίσως και ρήτρες η ανακαίνιση, η επέκταση, οι όροι (χρόνος, ποσοστά) της χρήσης, οι περιορισμοί της χρήσης, αν θα μπορεί να παίζει και ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ 2025-2026
Ο πρώτος που πρέπει να φύγει ειναι αυτός ο ίδιος. Εδώ και χρονια....DikefalosG4 έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 20:02Cuba4 ας είμαστε αισιόδοξοι, ίσως οι χτεσινές δηλώσεις του να είναι η απαρχή, για να φύγουν από τον ΑΣ όσοι δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν.
- Δευ 02 Μαρ 2026, 01:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
20 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που μπήκε βγήκε τετ α τετ με το αντίπαλο τέρμα.
Δεν έχω λόγια.
Δεν έχω λόγια.
- Δευ 02 Μαρ 2026, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Μεγάλο ταλεντο, σε 2-3 σεζον με τον Λουτσεσκου θα φθάσει πολύ ψηλά.
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Το θέμα της επικοινωνίας είναι συνδεδεμένο με την Οργάνωση και τη Διαχείριση. Δεν μπορείς να το απομονώσεις και να πεις χρειαζεται απλά καλύτερη επικοινωνία. Σας άρεσε η οργάνωση της συνέντευξης εχθές? Όλοι απροετοίμαστοι, ο ήχος και η εικόνα θλιβερή.
Μίλησε ο Πρόεδρος αόριστα χωρίς να πει κάτι ...
Μίλησε ο Πρόεδρος αόριστα χωρίς να πει κάτι ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Μεγάλο ταλέντο.
Στην ηλικία του σε σωματότυπο και σωτοδομή δε συγκρίνεται σχεδόν με κανέναν απο αυτούς που πέρασαν. Εξαιρετική τεχνική και προσγειωμένος χαρακτήρας που δουλεύει.
Τα υπόλοιπα με τον Στρατηγό Λουτσέσκου και το Επιτελείο του. Σε 2-3 σεζόν όταν ανέβει και άλλο η ταχύτητα στο τρέξιμο ...
Στην ηλικία του σε σωματότυπο και σωτοδομή δε συγκρίνεται σχεδόν με κανέναν απο αυτούς που πέρασαν. Εξαιρετική τεχνική και προσγειωμένος χαρακτήρας που δουλεύει.
Τα υπόλοιπα με τον Στρατηγό Λουτσέσκου και το Επιτελείο του. Σε 2-3 σεζόν όταν ανέβει και άλλο η ταχύτητα στο τρέξιμο ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Όταν δολοφονούνται οπαδοί άλλης ομάδας, σταματάνε τα πάντα, βγαίνει ο ΠΘ και μιλάει για κάθαρση.
Όταν δολοφονούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι απλά "μια Τετάρτη απόγευμα, είναι ορκ, δεν πειράζει στήσανε ενέδρα, καλά να πάθουν".
ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ και για φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σιγοντάρουν όλο αυτό.
Όταν δολοφονούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι απλά "μια Τετάρτη απόγευμα, είναι ορκ, δεν πειράζει στήσανε ενέδρα, καλά να πάθουν".
ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ και για φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σιγοντάρουν όλο αυτό.
- Παρ 13 Μαρ 2026, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρουσιάστηκε στην ΕΛΑΣ ο νεαρός που είχε ταυτοποιηθεί για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη
Ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση και όταν έπεσε «βρήκε ένα μαχαίρι» - Το θύμα φέρει ένα τραύμα αριστερά στον θώρακα και ένα δεύτερο δεξιά στην πλάτη - Ο νεαρός που ταυτοποιήθηκε έφτασε στα γραφεία ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 14/03, 18:15, ΕΡΤ2
Mπράβο στην ΚΑΕ για τα αντανακλαστικά.
- Παρ 13 Μαρ 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Το ΟΠΕΝ ανήκει ακόμη στον Ιβάν Σαββίδη?
Αν ναι, είναι ακόμη ο Παπαμιμίκος Διευθυντής του σταθμού?
Αν ναι, πρέπει να εξηγήσει δημοσίως γιατί προσκαλεί στο Κανάλι και έχει και στο payroll του καθάρματα και εχθρούς του ΠΑΟΚ και του Ιβάν.
Τι συνέβη;
Στο Οπεν βγαίνουν συστηματικά άτομα ως ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αδικία και η ανισονομία εκθρέφουν τη Βία.
Όταν η ζωή του Υ κρίνεται Νομικά οτι έχει λιγότερη αξία απο τη ζωή κάποιου άλλου, καλλιεργείται το αίσθημα της Αδικίας στην κοινότητα του Υ.
Δεν πανα κλείσεις όλες τις ομάδες και να απογορεύσεις όλα τα αθλήματα, η Βία θα εκφραστεί διαφορετικά. Όπως ...
Όταν η ζωή του Υ κρίνεται Νομικά οτι έχει λιγότερη αξία απο τη ζωή κάποιου άλλου, καλλιεργείται το αίσθημα της Αδικίας στην κοινότητα του Υ.
Δεν πανα κλείσεις όλες τις ομάδες και να απογορεύσεις όλα τα αθλήματα, η Βία θα εκφραστεί διαφορετικά. Όπως ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
"οι παίκτες του ΠΑΟΚ συζήτησαν μεταξύ τους στο ταιμ αουτ".