Η αναζήτηση βρήκε 363 εγγραφές

Return

από demo4
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Καλά, αν αναλάβει ο Μυστακίδης και το επιθυμεί φτιάχνει 20 εκατομμύρια ομάδα όποτε θέλει. Βέβαια το καλύτερο είναι να μπουν καλύτερες βάσεις αρχικά και vfm μεταγραφές. Χτυπάς 3η θέση, άντε βαριά 5η την πρώτη χρονιά και τη δεύτερη σίγουρα 3η και ακόμη και πρωτάθλημα και κύπελλο υπό προϋποθέσεις ...
από Nikodiai
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Οπότε για πρώτη χρονιά που θα αναλάβει όποιος αναλάβει είναι γελοίο να ακούγονται νούμερα της τάξης των 20 εκατομμυρίων
Κάνε μια αξιόλογη ομάδα σήκωσε ευρωπαϊκό στα πρώτα πέντε χρόνια και μετά βλέπουμε

Αδερφέ, εδώ μας λέγανε ότι θα κάνει δώρο Νέα Τούμπα 200 εκατομμυρίων, για 20 ...
από KalamarGiannis
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

φίλε μου μερικές φορές στη βράση κολλάει το σίδερο...
η ευκαιρία είναι μοναδική στα χρονικά και δεν πρέπει να χαθεί.
Με την εσωστρέφεια και τη μιζέρια μας φοβάμαι μην τα τινάξουμε όλα στον αέρα.
(και γιατί ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ, δε γουστάρουμε και τον Κούλη)

αν ο Μυστα θέλει να προχωρήσει άμεσα στην αγορά ...
από Ettien26
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η ενημέρωση σου αφορά το μπάσκετ συγκεκριμένα ?
από fossa
Τρί 02 Σεπ 2025, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιταλός και ο κάθε πρώην που μας έφτυσε να βρουν την άκρη εκεί που είναι, όπως εμείς να βρούμε τη δική μας.
Επαγγελματίες είναι, κοίταξαν τα φράγκα αλλά όταν δεν μπορείς να κρατήσεις τον οποιοδήποτε που την κάνει τώρα ας βλέπουν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώνει και στο μπάσκετ ξανά. Τόσα χρόνια ήμασταν ...
από KalamarGiannis
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Και για να τελειώνουμε θα το πω ξεκάθαρα. Δε θέλω αυτός ο ανθρώπος που προκαλεσε όσα δεν έχει προκαλέσει ο Βουλινος και ο Φασούλας στον ΠΑΟΚ και δε λέει έστω και τώρα την αλήθεια για το τι πραγματικά θέλει, να είναι στην ομάδα μου. Στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, στο μπριτζ και στο μπάντμιντον. Γιατί ...
από Odi
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Εσένα οι κινήσεις του το τελευταίο τρίμηνο σε προϊδεάζουν ότι ξαφνικά αγάπησε το Μπάσκετ και θέλει να ξανακάνει την ομάδα πρωταγωνίστρια;

Ο Ιβαν γιατί ήρθε στον ΠΑΟΚ; Αγάπησε ξαφνικά την μπάλα και είπε να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή;

Τώρα αλήθεια συγκρίνεις αυτά τα δύο; Τον ένα να ...
από Taseos
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Στην ΚΑΕ είμαι με τον τέλη ξεκάθαρα. Δικαιούται η ΚΑΕ να έχει επιτέλους τον billionaire της.δε θα μπορούσε εξάλλου να μη θέλω την αναγέννηση της πιο αδικημένης ομάδας του πλανήτη
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι ...
από john4serres
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε καμία σοβαρή εξέλιξη στο θέμα ή πλάκωσαν όλοι οι τρελαμένοι Ιβανικοι στο τοπικ σπαμάροντας αυτά που διαβάζαμε και στο ΑΣ-ΠΑΕ;
από Mīngus
Παρ 05 Σεπ 2025, 09:01
Jump to forum
Jump to topic

Ειλικρινά ρε παιδιά δε βαρεθήκατε την ανακύκλωση ιδεών; Κάθε μέρα τα ίδια στο άλλο τόπικ. Τώρα κι εδώ.
Οι ίδιοι λένε τα ίδια 10 φορές τη μέρα.
από aristeidis4
Παρ 05 Σεπ 2025, 10:36
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα σε όλους. Δύο πραγματάκια θέλω να πω για το μπάσκετ αλλά και γενικότερα να τα έχουμε στο νου μας. Τσακωνόμαστε εδώ μέσα για το αν ο Τέλης είναι βαλτός του Κούλη, για το αν πήγε να τρυπήσει τον Σαββίδη, για το αν το ένα και αν το άλλο. Αν έχετε λοιπόν την εντύπωση ότι υπάρχουν ...
από joshua
Παρ 05 Σεπ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Εχω πει πολλες φορες οτι η αναφορα σε θεματα ηθικης οταν μιλαμε για ανθρωπους που εχουν καταστρατηγησει καθε τετοια εννοια για να φτασουν εκει που εφτασαν ειναι τουλαχιστον ρομαντικη και μακρια απο τα κριτηρια που εχουμε εμεις οι κοινοι θνητοι. Ειναι απολυτα θεμιτο να αναγνωριζουμε τη προσφορα και ...
από IBAN
Παρ 05 Σεπ 2025, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

Αμπαλαέα , εσύ νομίζεις ότι υπάρχουν μεγιστάνες καλοσυνατοι σαν τον άγιο Βασίλη; Άσε που εγώ δεν πιστεύω ούτε στην καλοσύνη των "αγίων".

Ο καλύτερος μεγιστάνας έχει σκοτώσει τη μάνα του, που λέγαμε παλιά...

Άσε μας με την ηθικολογία στον βρώμικο κόσμο των δισεκατομυριούχων.
από Blackgr4
Παρ 05 Σεπ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Η κουβέντα έχει ξεφύγει πέρα από κάθε νορμάλ πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων. Έχουμε διαβάσει ΆΠΕΙΡΕΣ μ@λακίες τόσες μέρες.
Οι εξελίξεις στη ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν Μαρινάκη, κανέναν γαύρο, κανένα χανούμι, καμία προσωπική έχθρα ανάμεσα σε μέλη, κανέναν προηγούμενο καυγά και σίγουρα ΔΕΝ ...