Η αναζήτηση βρήκε 146 εγγραφές
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δυστυχώς, όλη αυτή η παραφιλολογια γύρω από τον Ζαφείρη που ξεκίνησε από αγνώστου εγκυρότητας οπαδικες σελίδες, μόνο κακό κάνει.
Είτε ισχύει, είτε όχι, τα μέσα επιρροής της ΠΑΕ δεν έχουν διαρρεύσει κάτι τέτοιο.
Ο μέσος ΠΑΟΚτσης όμως θα το κάνει σημαία, ότι η ΠΑΕ διαλαλουσε ότι πάμε για ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετσι οπως πάει μην καταληξουμε με καναν κουρμπελη. Μπακαμπου, γιακουμακης, κουρμπελης, καμαρα, μητογλου πισω.
Γνωριμοι, εμπειροι, γνωστές της σουπερ λιγκ, λουτσεσκου εγκρινει. Θα βγαζουμε τα κολλυρια απο βαρελι ντραφτ.
Γνωριμοι, εμπειροι, γνωστές της σουπερ λιγκ, λουτσεσκου εγκρινει. Θα βγαζουμε τα κολλυρια απο βαρελι ντραφτ.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Η για να αποπροσανατολίσει...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως από κλειστή κάνουλα και ειρωνίες για αφραγκίες μέχρι 11 μυρια πρόταση για έναν παίχτη υπάρχει και η μέση λύση 2,3,4,5 μυρια για έτοιμους κανονικούς παίχτες …να γεμίσει το ρόστερ να πάμε να τους πηδήξουμε όλους
Ξέρω ξέρω ο ξενέρωτος της παρέας
Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες. Θα δώσουμε 11 ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 08:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εγώ επιμένω να λεω....σε αυτή την υπόθεση κοιτάξτε το δάσος.
Ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης
Το δάσος κοιτάμε αλλά προς στιγμήν στην θεωρία.
Όταν το δούμε και στην πράξη και αρχίσουμε να κόβουμε και βόλτες μέσα σε αυτό, άσχετα με την έκβαση της υπόθεσης Ζαφείρη, τότε θα πανηγυρίσουμε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 08:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω ότι οι Τσέχοι έχουν καταλάβει την σφοδρή επιθυμία μας να φέρουμε έναν παίκτη καλό στα χαφ και μας εκβιάζουν μέχρι εκεί που δεν πρέπει. Τα 14Μ είναι πάρα πολλά για τον Ζαφείρη και δεν νομίζω ότι συμφέρει στον ΠΑΟΚ να τα δώσει. Ήδη ο Γιακουμάκης θα μας στοιχίσει αρκετά ( ΑΝ κάνουμε χρήση ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιωπης καλύτερος και φθηνότερος.
Και 1-2 πόντους ψηλότερος
Και 1-2 πόντους ψηλότερος
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δήλωση κυριαρχίας από Σαββίδη .
Δήλωση στον ανταγωνισμό ότι τώρα ξεκινάει η νέα εποχή
Δήλωση στους αμφισβητίες μέσα στον οργανισμό ( κι εγώ ήμουν ένας από αυτούς αν δείτε και την πρώτη μου ανάρτηση εδώ μέσα ότι κούρασε η μεταγραφική πολιτική του Ιβάν Σαββίδη)
Πάμε να τα γαμησουμε όλα
Την ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις, τι σύνδρομο καταδίωξης είναι αυτό κι όποιος διαφωνεί με την πλειοψηφία είναι στημένος, βαλτός, πράκτορας της CIA, κουμπάρος του Καρυπίδη κλπ κλπ. Οκ, κάποιοι άνθρωποι έχουν απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνούμε ή ακόμα τις βρίσκουμε παράλογες, κι εγώ θεωρώ ότι ο Ζαφείρης είναι η σπουδαιότερη ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα μάγκες, έχει έρθει προσφορά για Τσαλοφ αγορά με €3.000.000 επίσης για Σέντερ μπακ απο ότι έμαθα δίνουμε συμβόλαιο κοντά στα 1.5
- Τρί 12 Αύγ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
στο ΠΑΟΚ αεκ επεσε κροτιδα
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δήλωση κυριαρχίας από Σαββίδη .
Δήλωση στον ανταγωνισμό ότι τώρα ξεκινάει η νέα εποχή
Δήλωση στους αμφισβητίες μέσα στον οργανισμό ( κι εγώ ήμουν ένας από αυτούς αν δείτε και την πρώτη μου ανάρτηση εδώ μέσα ότι κούρασε η μεταγραφική πολιτική του Ιβάν Σαββίδη)
Πάμε να τα γαμησουμε όλα
σε τιμα ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι!paokovios1974 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 11:14Δεν έκανες τάμα στη Μεγαλόχαρη να περάσουμε απ' το πρώτο ημίχρονο
Τα κεράκια τα ανάβω για ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Το τι θα κάνουμε στο ποδόσφαιρο είναι άλλη ιστορία.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως δεν πρόκειται να κράξω καμιά ΠΑΕ αν στραβώσει η συμφωνία επειδή ο πρόεδρος της Σλάβια ξύπνησε στραβά ή φοβήθηκε, καλή ώρα, τις αντιδράσεις του κόσμου. Σίγουρα όμως θα μου κακοφανεί άμα μάθω πως ενώ ήξεραν ότι ο Ζαφ απομακρύνεται, δεν εκκίνησαν ήδη τις διαδικασίες για το πλαν b ή αν το ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κοπούν τα σχολια ότι αν δε βγει η μεταγραφή τι θα μας πουν αυτοί που τη δίνανε κλεισμένη.
Τα παιδια που μάθανε κάτι το μάθανε και το μετέφεραν. Ο ΠΑΟΚ την έχει πάει την υπόθεση όσο δεν πάει παρακάτω...
Αν ο αλλος είναι ανισορροπος και δεν πουλήσει δεν φταίνε τα παιδιά.
Ηρεμήστε λιγο να ...
Τα παιδια που μάθανε κάτι το μάθανε και το μετέφεραν. Ο ΠΑΟΚ την έχει πάει την υπόθεση όσο δεν πάει παρακάτω...
Αν ο αλλος είναι ανισορροπος και δεν πουλήσει δεν φταίνε τα παιδιά.
Ηρεμήστε λιγο να ...