Η αναζήτηση βρήκε 66 εγγραφές

Return

από icue
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Όπως έγραφα και στο τόπικ του αγώνα, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη λίστα. Δε μου προκαλεί καμία εντύπωση το όνομα οποιουδήποτε locally trained.
Το λέμε εδω και καιρό,. Οι λίστες είναι μια γερή σκακιστικη παρτίδα. Όποιος φροντίζει εγκαίρως για αυτές, κερδίζει πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του ...
από theo86
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:34
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λόγω Κρήτης έχω εικόνα του παίχτη από την εποχή που ξεκίνησε στην ΠΟΑ (ατσαλενιος ) κ έχω σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του και συνυπολογίζω σε αυτό τον χαρακτήρα που λένε όλοι τα καλύτερα.
Ειναι στυλ που ταιριάζει κατά τη γνώμη μου στα θέλω του προπονητή
Τη βρίσκει με το καλάμι κλπ σχόλια ...
από paokmono
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα για πρώτη φορά φέτος.
Κραλ, Γερμανος φορ κλπ της αυτής κατηγορίας κόστους, δεν νομίζω. Εκτός αν κάτσει κάτι 31/8.
Όλα αυτά τα ονόματα ακούστηκαν (και κυκλοφόρησαν και από πάτερ κλπ) την περίοδο που το team υπολόγιζε μια 20ρα από την πώληση Ντελια. Από εκεί και μετά, ακρα του τάφου σιωπή ...
από paris2
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας ενημερωσει γιατι μετα απο πωλησεις Κουλιερακη, Κοταρσκι, Τζιμα, Τισουνταλι, ποσοστο Αουγκουστο, που απεφεραν περιπου 45 εκατομμυρια ευρω σε ενα μολις χρονο!! εσοδα απο ευρωπη γυρω στα 14 εκατομμυρια ευρω, εσοδα απο τηλεοπτικα αλλα 10, εσοδα απο εισητηρια κτλ ...
από obanebane
Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Ρε δεν πα να με ξέρεις,αυτό το σαιτ που έβαλες είναι του κωλου, ούτε τις χιλιάδες από τα εκατομμύρια δεν ξεχωρίζουν.
Ακου μπαίνει 25 εκατομμύρια η ομάδα μέσα, μη τρελαθούμε τελείως,κάπου όπα με τις παπαριες.
από George Best4
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ντρέπεστε εχθροί του ΠΑΟΚ να επαναλαμβάνετε την ομάδα παρατημένη. Να σας ενημερώσω ότι το 2024 η ομάδα που λέτε ότι υποστηρίζετε πήρε Πρωτάθλημα!
Δεν ξέρω αν το πανηγυρισατε η αν το κλάψατε

Δεν είναι επιχείρημα αυτό.
Κάθε ημέρα Αη Γιαννιού δεν είναι.
Κανείς δεν πίστευε ότι θα πάρουμε ...
από prist64
Τρί 05 Αύγ 2025, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

διεθνης Λατινοαμερικανος λεει

ρε δεν.........ξεχνιεστε λεω ΄γω
από JohnDag
Τετ 06 Αύγ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 Εγώ θα συνεχίσω να κάνω υπομονή μέχρι το τέλος της μεταγραφικής ώστε να δω τι θα ρθει.

Δεν είμαι αισιόδοξος πλέον εδώ που φτάσαμε, η λογική και η προϊστορία λέει ότι θα πάμε σε πασαλείμματα με δανεικούς μιας χρήσης και κάνα ξεχασμένο ελεύθερο.

Θεωρώ απίθανο πλέον να επενδυθούν χρήματα ...
από Odi
Τετ 06 Αύγ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γιακουμάκης με πιρόγα έρχεται;
από boogeyman77
Πέμ 07 Αύγ 2025, 07:17
Jump to forum
Jump to topic

MagdiTolba έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 00:06 Ταχίροβιτς, Μποβέ εγκαταλείψαμε?
Ο Tahirovic πήρε μεταγραφή τον Μάρτιο στην Brodby αντί 2,75 εκατομμυρίων ευρώ! Με Bove δεν νομίζω να ασχοληθούμε μιας και είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει
από gianantho
Πέμ 07 Αύγ 2025, 08:20
Jump to forum
Jump to topic

Όπως φαίνεται μετά τον αγώνα θα ανακοινωθεί και η απόκτηση του Γιακουμακη.
Αντε με το καλό να έρθει το παλικάρι και να έχει υγεία και να βοηθήσει την ομάδα.
από black death
Παρ 08 Αύγ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

MagdiTolba έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:42 Ο Ζαφείρης είναι μεν σκύλος αλλά δεν είναι ο μπαλάτος μετρονόμος χαφ.
Ο Πενια μου έλειψε χθες για τη μετάβαση της μπαλας
Αμα εχει ο ζαφ 12, φαντασου ο μετρονομος.
Βεβαια μπορεις απλά να πας κεντρικη και βόρεια ευρωπη και να βρεις εναν ζβαμπ 2.0. Αλλα αυτο θελει ματι.