Πέρα από το σφίξιμο στο στομάχι αρχίζει να με κυριεύει η οργή.
Παρακαλάω να μην ισχύει.
Η αναζήτηση βρήκε 66 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και συνεχίζετε και ρωτάτε πραγματικά;;;;
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και συνεχίζετε και ρωτάτε πραγματικά;;;;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ τι βολικό που βγήκε η είδηση την τελευταία μέρα ανανέωσης των διαρκείας και όταν ήδη έχουμε ανανεώσει 12-13Κ κάτοχοι από πέρσι..
Τυχαίο και αυτό να φανταστώ.
Ποιος δουλεύει ποιον δεν έχω καταλάβει ακόμα..
Τυχαίο και αυτό να φανταστώ.
Ποιος δουλεύει ποιον δεν έχω καταλάβει ακόμα..
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγες ρε κουβεντιδη τώρα να μας πεις ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μπακάλικο και ότι θα κριθεί η μεταγραφική πολιτική στο τέλος των μεταγραφών.
Που μας δουλεύετε μλκς μπροστά στα μάτια μας.
Ξεπούλημα όσο όσο
Ρόμπες
Που μας δουλεύετε μλκς μπροστά στα μάτια μας.
Ξεπούλημα όσο όσο
Ρόμπες
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να κλάψω ρε μ@λ@κες γαμώ την παε νιώθετε λίγο από ΠΑΟΚ ;;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν απο την σημερινή εξέλιξη, είχα αποφασίσει να δώσω οτι μου περισσεύει για ενα διάρκειας μετα απο χρόνια. Ε λοιπόν τώρα δεν μ πάει η καρδιά ρε γαμωτο. Το ξερω οτι ΠΑΟΚ είμαστε και οχι πρόσωπολάτρες αλλά δεν ειναι μια απλή πώληση αυτο. Ειναι ενα χαστούκι. Μια επαναφορά στην μιζέρια. Μια πληγή που ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι πρέπει απογευματιατικα να κάθομαι να παρηγορω τα παιδάκια μου 8 και 10 ετών δεν θα το συγχωρήσω έτσι εύκολα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα ψάχνουμε για 10αρι με συμβόλαιο στα 500-600 όσα κ ο Ντελιας…
Τους βρίσκω εγώ σε 5 λεπτά μια δεκαριά. Άσε που υπάρχει κ ο μουργκ αν δεχτεί με ψαλίδι να πέσει σε αυτό το ποσό.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα παίξει ο Μουργκ στην θέση του. Άλλωστε μεγαλύτερο συμβόλαιο έχει από τον Ντέλια.
Από αύριο θα ψάχνουμε για ελεύθερους με συμβόλαιο μέχρι 1,5 εκατομμύριο.
Πίστεψα ότι η επάνοδος Ιβάν θα σηματοδοτούσε κάτι άλλο, αλλά σηματοδότησε την πλέον ξεφτιλισμένη πώληση της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Mods, αν δεν ...
Από αύριο θα ψάχνουμε για ελεύθερους με συμβόλαιο μέχρι 1,5 εκατομμύριο.
Πίστεψα ότι η επάνοδος Ιβάν θα σηματοδοτούσε κάτι άλλο, αλλά σηματοδότησε την πλέον ξεφτιλισμένη πώληση της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Mods, αν δεν ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουν στερέψει τα λόγια.
Το είχα γράψει εδώ κι εκεί οτι ίσως η πιθανή πώληση Ντέλια έχει να κάνει με την περίφημη αυτάρκεια. Όπου αυτάρκεια μεταφράζεται ακριβώς σε διατήρηση εξασφάλιση του payroll. Όχι για το καλό του ΠΑΟΚ φυσικά, γιατί ο ΠΑΟΚ εχει να χάσει πολύ περισσότερα απο 20 χαρτιά με την ...
Το είχα γράψει εδώ κι εκεί οτι ίσως η πιθανή πώληση Ντέλια έχει να κάνει με την περίφημη αυτάρκεια. Όπου αυτάρκεια μεταφράζεται ακριβώς σε διατήρηση εξασφάλιση του payroll. Όχι για το καλό του ΠΑΟΚ φυσικά, γιατί ο ΠΑΟΚ εχει να χάσει πολύ περισσότερα απο 20 χαρτιά με την ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να πεις τώρα στα μικρά ΠΑΟΚτσακια που έχουν πλανταξει στο κλάμα. Μου θύμισαν τον μικρό μου εαυτό όταν πωλήθηκε ο Βιεϊρίνια. Ότι μεταγραφή και να κάνουν αυτό δεν αλλάζει.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Και πως το λέω τώρα στην 9χρονη κόρη μου ;
Που πήγαινε στο σχολείο στο νομό Κορινθίας με μπλούζα και χαρτάκια Κωνσταντελιας.
Που πήγαινε στο σχολείο στο νομό Κορινθίας με μπλούζα και χαρτάκια Κωνσταντελιας.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κ εκεί που λέτε που καθόταν ο Ντελιας με το εισιτήριο στο κινητό και άκουγε στα ακουστικά «το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό» σκάει βίντεο κλήση από τον ιβαν με δάκρυα στα μάτια να του λέει ότι έγινε παρεξήγηση και να γυρίσει πίσω.
Ούτε ο Φώσκολος.
Ούτε ο Φώσκολος.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Magdi Tolba
Το σημαντικό δεν είναι το πόσα. Το σημαντικό είναι να μείνει ικανοποιημένος ο Ντελιας και να βγει ανακοίνωση ότι φέτος δεν πωλείται.
Το σημαντικό δεν είναι το πόσα. Το σημαντικό είναι να μείνει ικανοποιημένος ο Ντελιας και να βγει ανακοίνωση ότι φέτος δεν πωλείται.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Από gazzetta
Το τρέχον συμβόλαιο είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2027 με αποδοχές 650.000 ευρώ ετησίως.
Πόσο άραγε θα δώσει για να πει ναι κ να μην έχουμε τα ίδια κάθε χρόνο?
Για μένα του Ζιφκοβιτς το ίδιο.
Δε θα πω ακριβές ποσό, σίγουρα από τα μεγαλύτερα, αν οχι το μεγαλύτερο...
Απλά προφανώς και ...