Η αναζήτηση βρήκε 86 εγγραφές
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.
Μακριά Θανάση μου αν με ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 08:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε ρε παιδιά ;
Δώδεκα εκατομμύρια ευρώ μπαίνουν στην ΚΑΕ και είναι απλά Τρίτη βράδυ;
Ούτε στην αρχική σελίδα δεν έχει θέση το νέο;
Συμφωνώ
Παρατημένη σελίδα
Είναι σβηστά τα φώτα στην σουίτα της σελίδας.
Κάτι άσχετο για τους φαν του Τέλη: Η αγαπημένη μου έκφραση είναι “You made ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 08:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Fun fact: O ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης έχει πληρώσει όλα τα χρέη.
Σήμερα Σάββατο 24/01. Αύριο Κυριακή, δέκα μέρες μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας αποπληρωμής, ημερομηνία που συνυπέγραψε ο Μυστακίδης.
Ο Παγκόσμιος ΠΑΟΚτσής των Έργων είχε 150.000.000€ για το γήπεδο ποδοσφαίρου, μετά από ...
Σήμερα Σάββατο 24/01. Αύριο Κυριακή, δέκα μέρες μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας αποπληρωμής, ημερομηνία που συνυπέγραψε ο Μυστακίδης.
Ο Παγκόσμιος ΠΑΟΚτσής των Έργων είχε 150.000.000€ για το γήπεδο ποδοσφαίρου, μετά από ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χατζοπουλος που ηταν εξαρχης με το μερος του Σαββιδη καθολη την διαρκεια της προσπαθειας Μυστακιδη να παρει την ΚΑΕ προσπαθησε με αρκετους τροπους να βαλει τρικλοποδιες και "προβληματα" στην μεταβιβαση των μετοχων με εμμεσους τροπους ωστε να μειωσει το "image" του Μυστακιδη ο οποιος ομως παρα ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 11:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει, αν ειναι να τα ακουω και γιατι εγραψα απλα αυτο που ακουσα και ενω τονιζω κιολας οτι θεωρω ΛΑΘΟΣ και οτι ο Μυστακιδης ΠΡΕΠΕΙ να πληρωσει ολα τα χρεη της ΚΑΕ ασχετως αν δε του αρεσει σε ποιους ειναι, οκ αν ξαναακουσω κατι δε θα το μοιραστω, θα το κρατησω για τον εαυτο μου.
Οταν ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίδες παρατηρώ ότι δίνετε μεγάλη έμφαση στην αποπληρωμή των χρεών στο δημόσιο, κάτι που στην πραγματικότητα είναι πολύ μικρής σημασίας για εμένα γιατί ούτως η άλλως είναι λίγα και ρυθμισμένα. Και να μην τα αποπληρώσει άμεσα αλλά να τηρήσει τη ρύθμιση δεν έγινε τίποτα.
Αντιθέτως τους προμηθευτές ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τελεί ο αχυράνθρωπος Θανάσης έστειλε εξώδικο όπως ακριβώς όριζε η συμφωνία που υπέγραψαν οι 2 πλευρές γιατί νομικά αυτό έπρεπε να κάνει. Κοιτα κάτι πράγματα.και εν τελεί το εξώδικο και αυτή που πρέπει να πληρώσει είναι η αγοράστρια εταιρία; Περίεργο!
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίδες παρατηρώ ότι δίνετε μεγάλη έμφαση στην αποπληρωμή των χρεών στο δημόσιο, κάτι που στην πραγματικότητα είναι πολύ μικρής σημασίας για εμένα γιατί ούτως η άλλως είναι λίγα και ρυθμισμένα. Και να μην τα αποπληρώσει άμεσα αλλά να τηρήσει τη ρύθμιση δεν έγινε τίποτα.
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις 15 Ιανουαριου(τελευταία μέρα) κοιτούσα περιμένοντας
να διαβάσω την εξόφληση των χρεών.
Θα πω την αλήθεια. Σαν Κασσάνδρα και αντιΠΑΟΚτσης που είμαι,
δυστυχώς περίμενα ότι δε θα γίνει η εξόφληση.
Δεν είπα τίποτε.
Έκανα υπομονή.
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μη μιλήσω μέχρι τέλους του μήνα ...
να διαβάσω την εξόφληση των χρεών.
Θα πω την αλήθεια. Σαν Κασσάνδρα και αντιΠΑΟΚτσης που είμαι,
δυστυχώς περίμενα ότι δε θα γίνει η εξόφληση.
Δεν είπα τίποτε.
Έκανα υπομονή.
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μη μιλήσω μέχρι τέλους του μήνα ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα είτε το θέλει η ιδιοκτησία του μπάσκετ είτε όχι θα μπει σε σύγκριση. Στο ποδόσφαιρο βγες και μίλα, χάθηκες και και και. Στο μπάσκετ μιλιά, αλλά δεν πειράζει έχει λεφτά και θα θα θα. Ο Χατζόπουλος και κερατάς και δαρμενος. Κρίμα αυτό έχω να πω. Το μόνο σίγουρο για μένα μέχρι τώρα ή δεν ξέρει που ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως με το να μιλάμε τόσο απαξιωτικά για τον ιδιοκτήτη πλέον της καε ΠΑΟΚ δεν ειναι κ τόσο καλό για την ομαδα;;; δε μιλάμε για τον πρόεδρο του αρη ή του γαυρου...χαλαρώστε λιγο
Δηλαδή σε όλη την ιστορία που προέκυψε, που φέρεται ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ να μη θέλει να την ξεχρεωσει, το όχι και ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Ε μη βιάζεστε. Θα γίνει πρόσκληση. Μπορεί να ενδιαφέρονται και άλλοι επενδυτές για την ανακαίνιση και εκμετάλλευση του γηπέδου. Ο Τζαμπάς πέθανε.οπως μάθαμε το καλοκαίρι δεν έχει καμία σχέση ποιος έχει την ΚΑΕ ή την ΠΑΕ. Όποιος δώσει τα περισσότερα να πάρει το παλατάκι.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε εικόνα πόσα πλήρωνε η προηγούμενη διοίκηση στον ΑΣ?
Και το 1/1000! Να πλήρωνε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.
Ο ένας ήρθε να μας σώσει απ τη διάλυση και μας έφτασε σε επίπεδο τετράδας
Ο άλλος ήρθε να μας πάρει απ το επίπεδο τετράδας και να μας πάει σε επίπεδο πρωτιάς, αλλά οδεύει ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Να επιστρεψουμε λιγο στην πραγματικοτητα, κι οχι στα "θα, θα, θα" και τα δεκαδες εκατομμυρια. Ο συγκεκριμενος ανθρωπος θελει να δωσει one-off 60 χιλιαρικα στον ΑΣ για την ολικη χρηση του γηπεδου. Και μολις εστειλε εξωδικο για τις τουαλετες και εναν κυβο.
- Τρί 10 Φεβ 2026, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα,
Δυστυχώς, η συζήτηση σε αυτό το τόπικ έχει παρεκτραπεί από την αρχή του κιόλας. Με την ανοχή - ενίοτε προτροπή των mods, απαγορεύτηκε σχεδόν όποια διαφορετική τοποθέτηση και μάλιστα με τρόπο σταλινικό , που κατά τη γνώμη μου δεν συνάδει σε ένα ελεύθερο φορουμ.
Μέχρι εκεί διάβασα ...