Η αναζήτηση βρήκε 58 εγγραφές

Return

από GREATANASTASIOS
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Τον Μυστακίδη τον εχει δει κανείς τον εχει ακούσει κανεις μπορει να εχει καλες προθεσεις αλλα το επιτελειο του ειναι απαράδεκτο (επιεικής έκφραση).
Κάτω τα χέρια απο Χατζόπουλο (μην παει κανεις στο γήπεδο φυτευτός να φωνάξει εναντίον του).
από Sera4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Ο Χατζόπουλος δε θέλει να πάρει τα λεφτά του και να ησυχάσει. Παλιοεγωιστής και φυτευτος.

Ο "πάτερουλης" δεν θα μπορούσε θεωρητικα αν ήθελε να μετοχοποιησει τα 2+ μύρια αύριο για να βάλει εμπόδια.

Όλοι να του βάζουν εμπόδια αυτού του ευεργετη.

Ρε δώστε του οικόπεδα να χτίσει να τελειώνει η ...
από DamoN
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Νταπηκε και η ντροπή εδώ μέσα ΚΑΙ Σημερα
από warmeater
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Fireman 4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:06 Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο στρατός των τρολ του Μυστα στο twitter κάνει πάρτυ και είναι ολοφάνερο ότι δεν πρόκειται για αγανακτησμενους οπαδούς αλλά για οργανωμένο σχέδιο
αν εβαζες και το 'γαλαζιος" θα ηταν πλήρης η αναφορά
από navigator11
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Τον τύπο που έχει τη σελίδα PAOK Basketball Retro δεν τον γνωρίζω, ουτε κόβω το χέρι μου πως όσα λέει ειναι πραγματικά.
Επειδή όμως εδώ και τόσα χρόνια εκτιμώ την επαφή που έχει με το τμήμα και έχω πειστεί πως ειναι πολυ πιο κοντά απο τον μέσο οπαδό, παραθέτω τα όσα ανεβασε εχθές και ας βγάλει ο ...
από DamoN
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία επειδή εγώ εμπιστεύομαι τον παλοκ που εμπιστεύεται τον ρετρό ξαναρωταω ο χαζός ο καθυστερημένος το ιβανοσκυλλο
Αντί να κάνει 15-20 μυρια ομάδα μπάτζετ του χρόνου γιατί δεν κάνει 10 να τελειώνει με τον τρελό που έμπλεξε και τον κολλημένο τον χατζοπουλο ;;;;
από tad
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι για την στάση του Μυστακίδη ...

προχθές τα έγραφα απλά φιλολογικά αλλά αποδείχτηκε ότι χωρίς να ξέρουμε λεπτομέρειες ότι μπορούμε να διαβάζουμε το παιχνίδι ...

Από την δική μου εμπειρία δεν πιστεύω ότι ο Μυστακίδης θα κάνει πίσω στην ιστορία ...

απλά θα πάρει το μπάσκετ με άλλο τρόπο και ...
από Sera4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Φοβάται ο Χατζόπουλος ότι θα τον κυνηγήσει ο Ιβαν να πληρώσει το δάνειο χορηγία; Χμμ

Φοβάται ο ένας, φοβάται ο άλλος, φοβάται ο παράλλος.

Ας το αντιστρέψω, ο κ. Μυστακίδης τί φοβάται δηλαδή, μην πληρώσει και του πούνε τσούκου τώρα δε σου δίνουμε;

Εντάξει παιδιά, συνεχίστε το δούλεμα, δεν ...
από Sera4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Βρε έχετε ξαναδεί τη μέρα που ΕΕΑ εγκρίνει φάκελο ο πωλητής να βγαζει ανακοινωση του στυλ και του περιεχομένου που έβγαλε η ΚΑΕ; Σας εμοιαζε αυτή ανακοινωσω ανθρωπων που θέλουν διακαώς να δώσουν την ΚΑΕ; Οποισδηποτε άλλος θα καλούσε το τιμ Μυστακιδη σε συνάντηση για ολοκλήρωση χωρίς σάλια.

Αυτά ...
από PAOK_Antarctica
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Εμείς θέλουμε Ζάρα στα 40 και Σλαφτσακη.
Α και να παρακαλάμε τον τον Κατσίβελη σαν άλλος Iverson, το καλοκαίρι θα παρακαλάμε κανέναν μελβιν και όλα καλά, μιζέρια μόνο.

Το ότι αυτά θα σταματήσουν με τον Τέλη από πού προκύπτει; Από την κυμπαροσυνη που έχει επιδείξει ως τώρα;

Χωρίς να ξέρω ότι ...
από leomatos88
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Ο Πανάκας πάντως, ό,τι γράφει, το γράφει επώνυμα. Επίσης, από την αρχή ήταν υπέρ του να χτίσει ο Σαββίδης το γήπεδο και να πάρει ο Μυστακίδης το μπάσκετ. Και βέβαια, έχει συνδράμει στο να εγγραφεί καινούργιος κόσμος στο ΑΣ, όσο ελάχιστοι. Και τώρα τι το τόσο παράξενο λέει; Να πληρώσει ο Μυστακίδης ...
από George Best4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:55
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ άσχετα με το τι θα γίνει όχι απλά επιφυλακτικός είμαι, δεν τον θέλω κιόλας τον κύριο Τέλη. Άσχετα αν έχει λεφτά αν αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟΚ και όλα αυτά. Πάντα μετράει και ο τρόπος.
Χίλιες φορές Χατζοπουλος για μένα.

Δεδομένα εμφανίστηκε και ήταν σε επαφή με την κυβέρνηση.
Δεδομένα πήγε να τη ...
από tad
Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:00
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.

Μακριά Θανάση μου αν με ...