Αναζήτηση για περισσότερες από 4769 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;

Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.

Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα τον ...
από Σουριναμέζος
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε πιστεύαμε πως οι εξουσίες του ΑΣ λειτουργούν ως ασπίδα, προστατεύοντας την ομάδα από τον κίνδυνο να πέσει στα χέρια κάποιου παλαβού μεγαλομετόχου — κάποιου που θα μπορούσε να κάνει ό,τι του κατέβει: να αλλάξει χρώματα, έδρα ή έμβλημα κατά το δοκούν, όπως έχει συμβεί σε άλλους συλλόγους ...
από astral
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι μου λέει ότι η δικηγόρος δε θα είναι διακοπές αυτή τη φορά .
από zissos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;

Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.

Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα ...
από Мир
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Τελης δεν πάει πίσω δυστηχως ... αν δεν είσαι ηγέτης, δεν εχεις λέγειν ή δεν θες να λερωσεις το image σου θα σε φάει λάχανο το ΠΟΚ, δεν έχεις καμία τύχη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένα Κύπελλο στα 30 χρόνια θα βλεπουμς, θα πάμε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τις κατακτήσεις τροπεων και ...
από Unpsofable78
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:25
Jump to forum
Jump to topic

Το ποτήρι ξεχείλισε. Ο διχασμός είναι πλέον οριστικός για μένα προσωπικά. Αυτή την στιγμή είμαι κυριολεκτικά με 20 πίεση και ο άλλος γελάει λέγοντας ότι ο ΑΣ το χειρίστηκε απλά "σκατα για σεμινάριο".
Και θαυμάζει την εξυπνάδα του Μυστακιδη.

Τον ηγέτη δεν τον κάνουν τα λεφτά και πόσο μάλλον οι ...
από zissos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Αν φιλε καμπαμαρου ειμαι ενας απο τους 2, εχω πει αρκετες φορες οτι δεν μου αρεσει που δεν εχει μιλησει ο Μυστακιδης, ασχετα εαν το θεωρω εξυπνη κινηση επιχειρηματικα.

Όπως πολύ έξυπνη κίνηση πολιτικά ήταν και η υπόθεση του οπεκεπε που έβαψε μπλε την Κρήτη, απορώ πως δεν την αποθεωνουμε ...
από aivas19
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

astral έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:43 Δεν τους ενδιαφέρει ουτε ο κόσμος ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε το γήπεδο.

Στόχος είναι ο Σαββίδης και το λιμάνι.
Αποκλειεται φιλε. Θα σου πουν «μα δε θελει την ΠΑΕ βρε ο Τελης»
από aivas19
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:31
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:58 Τι υπέγραψες ρε Κατσαρή ήθελα να'ξερα και ο άλλος κάνει τέτοιες κινήσεις;
Μην ανησυχεις φιλε, αφου εδωσαν προτεραιοτητα στον Ιβαν
από epitropos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι σκατα χειρισμός του ΑΣ είναι προδοσία για την ομάδα και αποδείχθηκαν ΛΙΓΟΙ και επικίνδυνοι!! Είναι ΝΤΡΟΠΗ να απαιτείς πράγματα (και να τα παίρνεις) από αυτόν που σε συντηρεί 12 χρόνια τώρα , ενώ του τραβάς το χαλί κάτω από τα πόδια... Όλες οι ομάδες προσελκύουν επενδυτές με τα γήπεδα εμείς ...
από Dimitrisou
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Εγω πιστευω οτι σιγουρα εχουν κανει καποια μαλακια ..η φαση ειναι τους κουνησαν λεφτα στα μουτρα και ετρεξαν μην τα χασουν..εντωμεταξυ ακομη και να παρει την παε ο Μυστακιδης μετα απο τον τροπο που θα το χει κανει δεν θα μπορει κανεις να τον στηριξει η να τον εμπιστευτει εκτος απο αυτους που δεν ...
από Unpsofable78
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Embuji μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις τον εμπαιγμό; Πολύ σε παρακαλώ. Ειλικρινά στο λέω.

Δεν έχει τίποτα χειροπιαστό να πει;;;;

Σε παρακαλώ. Δεν θέλω να ξεσπάσω. Μην προκαλείτε άλλο
από george188
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ νομιζω οτι το θέμα τελειωμένο ειναι χωρςι να εχω ουδεμία πληροφόρηση. Πατάνε πανω στην αδυναμία άμεσης μετακίνησης κεφαλαίων του ιβαν. Μπορει να πεφτω πολυ εξω αλλα θεωρω οτι αυτο που εχουν υπογραψει (δεν ξερω τι) ειναι δεσμευτικο. Ολα οσα γινονται είναι βημα βημα και αρκετα επικοινωνιακά ...
από sn0ufel4
Jump to forum
Jump to topic

Πίεση ξεπιεση ηθικό ή όχι ο Ιβάν πλέον έχει μια επιλογή. Εμφανίζει τώρα άμεσα χθες διαθέσιμο κεφάλαιο και χώνει χρήμα για την αγωνιστική αναβάθμιση της παε. Διώχνει οποιαδήποτε υποψία έχει δημιουργηθεί εναντίον του κερδίζει και πάλι τον κόσμο και αναγκάζει τον ερασιτέχνη να εκτεθεί ολοκληρωτικά

Αν ...
από DamoN
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Δεν τους ενδιαφέρει ουτε ο κόσμος ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε το γήπεδο.

Στόχος είναι ο Σαββίδης και το λιμάνι.

Αποκλειεται φιλε. Θα σου πουν «μα δε θελει την ΠΑΕ βρε ο Τελης»

Και στο κάτω κάτω και να την θέλει καλά κάνει αφού ο ιβαν πούλησε τον Ντελια.
Δεν μπορώ να μιλήσω για ηθική κιόλας γιατί ο ...