Αναζήτηση για περισσότερες από 1763 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγω πιστευω οτι σιγουρα εχουν κανει καποια μαλακια ..η φαση ειναι τους κουνησαν λεφτα στα μουτρα και ετρεξαν μην τα χασουν..εντωμεταξυ ακομη και να παρει την παε ο Μυστακιδης μετα απο τον τροπο που θα το χει κανει δεν θα μπορει κανεις να τον στηριξει η να τον εμπιστευτει εκτος απο αυτους που δεν ...
από Unpsofable78
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Embuji μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις τον εμπαιγμό; Πολύ σε παρακαλώ. Ειλικρινά στο λέω.

Δεν έχει τίποτα χειροπιαστό να πει;;;;

Σε παρακαλώ. Δεν θέλω να ξεσπάσω. Μην προκαλείτε άλλο
από george188
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ νομιζω οτι το θέμα τελειωμένο ειναι χωρςι να εχω ουδεμία πληροφόρηση. Πατάνε πανω στην αδυναμία άμεσης μετακίνησης κεφαλαίων του ιβαν. Μπορει να πεφτω πολυ εξω αλλα θεωρω οτι αυτο που εχουν υπογραψει (δεν ξερω τι) ειναι δεσμευτικο. Ολα οσα γινονται είναι βημα βημα και αρκετα επικοινωνιακά ...
από sn0ufel4
Jump to forum
Jump to topic

Πίεση ξεπιεση ηθικό ή όχι ο Ιβάν πλέον έχει μια επιλογή. Εμφανίζει τώρα άμεσα χθες διαθέσιμο κεφάλαιο και χώνει χρήμα για την αγωνιστική αναβάθμιση της παε. Διώχνει οποιαδήποτε υποψία έχει δημιουργηθεί εναντίον του κερδίζει και πάλι τον κόσμο και αναγκάζει τον ερασιτέχνη να εκτεθεί ολοκληρωτικά

Αν ...
από DamoN
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Δεν τους ενδιαφέρει ουτε ο κόσμος ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε το γήπεδο.

Στόχος είναι ο Σαββίδης και το λιμάνι.

Αποκλειεται φιλε. Θα σου πουν «μα δε θελει την ΠΑΕ βρε ο Τελης»

Και στο κάτω κάτω και να την θέλει καλά κάνει αφού ο ιβαν πούλησε τον Ντελια.
Δεν μπορώ να μιλήσω για ηθική κιόλας γιατί ο ...
από Caballo Viejo
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Εταιρεία Μυστακίδη "Νέα Τούμπα" έτσι στα ξεκούδουνα; Φοβάμαι πως στον ΑΣ τα έχουν κάνει σαλάτα και πρέπει να βγουν να να εξηγηθούν να μάθουμε τι τρέχει. Είναι το ελάχιστο που οφείλουν να κάνουν.
από eorptol1
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Γελοία πράγματα.

Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.

Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.

Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ...
από eorptol1
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

Εταιρεία Μυστακίδη "Νέα Τούμπα" έτσι στα ξεκούδουνα; Φοβάμαι πως στον ΑΣ τα έχουν κάνει σαλάτα και πρέπει να βγουν να να εξηγηθούν να μάθουμε τι τρέχει. Είναι το ελάχιστο που οφείλουν να κάνουν.

Όταν θα βγουν, πλέον θα είναι αργά κι όλα θα έχουν δρομολογηθεί.

Βιαζεσε έχει πολλά επισοδεια ...
από Kaizen
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Τον ηγέτη δεν τον κάνουν τα λεφτά και πόσο μάλλον οι πουστιες αγαπητα "αδέρφια".

Αυτο πρεπει να μπει σαν μπανερ με τεραστια γραμματα στην κορυφη της σελιδας. Να ειστε αυστηροι με τους εαυτους σας και πιο καχυποπτοι οτι κι αν σας ταζει ο καθενας. Ο Σαββιδης κερδισε τον σεβασμο και την ...
από george188
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;

Στη φθορά του ιβαν προφανώς ...
από Мир
Jump to forum
Jump to topic

Εγω πιστευω οτι σιγουρα εχουν κανει καποια μαλακια ..η φαση ειναι τους κουνησαν λεφτα στα μουτρα και ετρεξαν μην τα χασουν..εντωμεταξυ ακομη και να παρει την παε ο Μυστακιδης μετα απο τον τροπο που θα το χει κανει δεν θα μπορει κανεις να τον στηριξει η να τον εμπιστευτει εκτος απο αυτους που δεν ...
από george188
Jump to forum
Jump to topic

btw πραγματικα οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης είτε κοιμούνται όρθιοι και δεν κανουν σωστά τη δουλεια τους είτε εχοντας διαλέξει ηδη πλευρά δεν κανουν καν ρεπορτάζ για τα απλα.
από Caballo Viejo
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Όταν θα βγουν, πλέον θα είναι αργά κι όλα θα έχουν δρομολογηθεί.

Είναι έκθετοι. Απορρίπτουν το ...
από epitropos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Γελοία πράγματα.

Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.

Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.

Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ...
από Michael Scott
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή οι υποστηρικτές του Μυστακιδη, πιστεύουν οτι αυτός ο άνθρωπος επιζητεί το καλό της ομάδας; Αλήθεια τώρα; Πως το κάνει αυτό; Προσπαθώντας να εισβάλει στα του ΠΑΟΚ απο την κλειδαροτρυπα; Έχοντας κανει τον οργανισμό μπο@@@λο εδω και 2 μήνες;

Μην παρεξηγηθώ, έχει και ο Ιβάν ευθύνες αρκετές και ...