Ρε θα μας ξεκανετε κι εμάς με αυτά που γράφετε!!!!
Έλα, έχουμε τελικό με μια κούπα να ξαποστάσουμε!!!!
Αναζήτηση για περισσότερες από 6616 εγγραφές
- Τρί 21 Απρ 2026, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Μου φαινεται περιεργο οτι ΚΑΝΕΙΣ σε σχολιο του δεν εγραψε οτι η ομαδα απο της 22/3 μεχρι της 19/4 που ηταν το ματς με την κουλα επαιξε ΕΝΑ(1) ματς...
Σε ενα μηνα ΕΝΑ(1) ματς...
Με ενα ματς μεσα σ ενα μηνα λογικο ειναι να μην εχει η ομαδα αγωνιστικο ρυθμο καθολου...κι αυτο φανηκε στο ματς με την ...
Σε ενα μηνα ΕΝΑ(1) ματς...
Με ενα ματς μεσα σ ενα μηνα λογικο ειναι να μην εχει η ομαδα αγωνιστικο ρυθμο καθολου...κι αυτο φανηκε στο ματς με την ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Δυστυχώς όμως μιλάμε για την ψυχή αυτής της ομάδας. Οι απουσίες του Ζιλε και του Μίχα κατά τη γνώμη μου είναι μη διαχειρίσιμες. Το 90+% αυτό θεωρεί ότι ισχύει πρωτίστως για τον Μεϊτέ, που επίσης είναι τεράστια απώλεια. Αλλά χωρίς τους άλλους 2 επί της ουσίας ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα.
Navi ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Δεν αντιλέγω σε αυτά που αναλύεις, αδερφέ. Εστιάζω πιο πολύ σε αυτό που αναφέρεις σχετικά με το φρένο στην κατηφόρα. Κι η δική μου πεποίθηση αυτή είναι. Ότι τη δεδομένη στιγμή θα βρισκόμαστε ακόμα, με όχι αμελητέο μειονέκτημα έστω, στο κόλπο του πρωταθλήματος. Ο γέγονε όμως γέγονε, ας ευχηθούμε ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
:cry:
...
Ούτε λάθος του προπονητικού τιμ είναι....
Η....θλάση....δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την...αποθεραπεία...η οποία σε αυτό το επίπεδο είναι...ιατρικά ολοκληρωμένη...
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες....
Κατασκευή των ινών...ηλικία..συγκυρία της κίνησης....
Ότι και να γίνει αν είναι ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
:cry:
...
Ούτε λάθος του προπονητικού τιμ είναι....
Η....θλάση....δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την...αποθεραπεία...η οποία σε αυτό το επίπεδο είναι...ιατρικά ολοκληρωμένη...
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες....
Κατασκευή των ινών...ηλικία..συγκυρία της κίνησης....
Ότι και να γίνει αν είναι ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Όπως έχω τονίσει και παλιότερα, το πρόβλημα δεν το έχει αυτο το μέσο αλλά όσοι το παρακολουθούν
Έλεος πια συνέλθετε
Έλεος πια συνέλθετε
- Τετ 22 Απρ 2026, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Πώς θα γίνει ρε παιχταρά να μπεις να παίξεις το Σάββατο;
Δηλαδή παράπονο το έχω.
Να παίξει λίγο η ομάδα αυτό που ξέρει να παίζει.
Να σε δούμε λίγο να εναλλάσσεις το ρυθμό.
Να δούμε επιτέλους μία πάσα της προκοπής προς τα μπροστά.
Να κάνεις ό,τι κάνεις τέλος πάντων.
Άντε άνθρωπέ μου!
Με έχουν ζώσει ...
Δηλαδή παράπονο το έχω.
Να παίξει λίγο η ομάδα αυτό που ξέρει να παίζει.
Να σε δούμε λίγο να εναλλάσσεις το ρυθμό.
Να δούμε επιτέλους μία πάσα της προκοπής προς τα μπροστά.
Να κάνεις ό,τι κάνεις τέλος πάντων.
Άντε άνθρωπέ μου!
Με έχουν ζώσει ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 08:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Καλημέρα rene.
Αρχίζω από το τέλος γιατί προφανώς το κόνσεπτ δεν ήταν να παραλληλίσω μέσα από την αθλητική σκοπιά Μπάμπα και Κεντζιόρα. Η γενικότερη αθλητική εικόνα του Μπάμπα είχε επισημανθεί από πέρυσι όταν σχολιάζαμε την εμφανή μέίωση εκρηκτικότητας και την αισθητή μείωση των deflections που ήταν ...
Αρχίζω από το τέλος γιατί προφανώς το κόνσεπτ δεν ήταν να παραλληλίσω μέσα από την αθλητική σκοπιά Μπάμπα και Κεντζιόρα. Η γενικότερη αθλητική εικόνα του Μπάμπα είχε επισημανθεί από πέρυσι όταν σχολιάζαμε την εμφανή μέίωση εκρηκτικότητας και την αισθητή μείωση των deflections που ήταν ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Με προβληματίζει αυτό που λες για την στελέχωση του ρόστερ, γιατί ενώ έχεις δίκιο για τα παραδείγματα που αναφέρεις, η περίπτωση Τέιλορ δεν κολλάει στο μοτίβο που σκιαγραφείς. Ο Τέιλορ ήταν ο Όττο μας, και αθλητικά και τακτικά. Ένας όχι ιδιαίτερα ταχύς παίκτης (αν και ο Όττο ήταν δυναμικός) που ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
σαν 2ος θα είναι πολυτελεια.το σημαντικό ειναι αν εχει την ορεξη να αγωνιστει οπως του ζητα ο προπονητης.
- Παρ 24 Απρ 2026, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθίστε καλά ρε που θα πάρει ο 32χρονος Γιακουμάκης 8Μ μπατζετ στην τριετία. Μάξιμουμ 1-1.5 αγορά και 1.2 τον χρόνο.
Αντε να κάνουμε λίγο και τους λογιστές γιατί πολύ χαλαρούς μας βλέπω
Αντε να κάνουμε λίγο και τους λογιστές γιατί πολύ χαλαρούς μας βλέπω
- Παρ 24 Απρ 2026, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό με το φορτωμένο πρόγραμμα να το ελέγχουμε πριν το χρησιμοποιούμε ως επιχείρημα.
50 ματς εμείς, 50 και τα χαρτιά.
Επίσης, δεν ξεμείναμε μόνο στα χαφ, επειδή δεν έβαζε Μπιάνκο, ξεμείναμε σε πολλές θέσεις.
Για μένα, ο Λουτσέσκου, πήρε ό, τι καλύτερο γινόταν με βάση το ρόστερ που του δόθηκε ...
- Παρ 24 Απρ 2026, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό με το φορτωμένο πρόγραμμα να το ελέγχουμε πριν το χρησιμοποιούμε ως επιχείρημα.
50 ματς εμείς, 50 και τα χαρτιά.
Δεν έχει σημασία το σύνολο αλλά το πως καταμερίστηκαν αυτά τα ματς.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε 14 ματς το πρώτο δίμηνο του 2026, η ΑΕΚ έπαιξε στο ίδιο διάστημα 8 ματς δηλαδή 6 λιγότερα ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Μπες, ζήσε τ' όνειρό σου και κάρφωσέ τους λεβέντη μου!