Αναζήτηση για περισσότερες από 6621 εγγραφές

Return

από chrisg4
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Ραζβαν. Άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να μείνει αλλά ΟΚ εγώ οπαδός είμαι δεν είναι δουλειά μου . Αυτό που ξέρω όμως 100% είναι ότι την απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι δεν πρέπει την πάρει αυτή η ΠΑΕ .

Ποιος θα την παρεις; Δηλαδη να φυγει αν θελει ...
από renegade
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Ο Καμαρά σας φταίει.
Ενώ μέχρι πριν κεντούσε η ομάδα
Ο Ζαφείρης ήταν με διαφορά το χειρότερο χαφ του παιχνιδιού με το πρώτο γκολ να ξεκινάει επειδή δεν ξέρει πως και από ποια μεριά να μαρκάρει
από Dimitrisou
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Ραζβαν σε θελω αλλα 10 χρονια..
Αλλα επειδη τζαμπα θα χαλας την ψυχη σου εδω με το να σε περιμενουν στην γωνια ,θα το καταλαβω αν φυγεις..
από Dimitrisou
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Κραζουμε και τον Ζιλε τωρα?
Γελοιες καταστασεις..
Καλα να μου πεις εδω κραζαμε τον Αντρε..
από leomatos88
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Δε με νοιάζει για τους παίχτες, ας φύγουν και όλοι.
Αλλά εσένα σε έχω πολύ ψηλά στη συνείδησή μου Ραζβάναρε.
Και ειδικά τέτοιες μέρες, δεν έχω τίποτα να σου πω, παρά μόνο να έχεις δύναμη.
Κράτησες πάρα πολύ ψηλά τη σημαία του ΠΑΟΚ, για μένα πρέπει στη Νέα Τούμπα να υπάρχεις για πάντα, με τη μορφή ...
από navigator11
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δηλαδή, το χαρντ ροκ πώς ερμηνεύεται; Θα τους ρίξετε και μάπες, ας πούμε;
από navigator11
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Πάνω στο πανηγύρι του ξεσκίσματος, αυτό που σκέφτομαι είναι ένα. Μην ολοκληρωθεί τυχόν η μαλακία που πήγε να γίνει το περασμένο καλοκαίρι με την πάρτη του.
από zoran
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πας πουθενά , δεν υπάρχει άλλος να μπει στο πετσί της ομάδας , δεν υπάρχει άλλος να μπορεί να συνεννοηθεί με Ιβαν και Μαρία , δεν υπάρχει άλλος να ταυτιστεί με την Ομάδα και να προσφέρει αναγκαστικά από διάφορα πόστα
Μόνο εσύ κι ο Άγγελος
από Σουριναμέζος
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:10
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω σε μια τεταμένη κατάσταση με το μέσο μύνημα αυτή στην στιγμή στο φόρουμ να είναι το "τον πούλο όλοι", το παραπάνω σχόλιο του @chrisg4 είναι η μεγαλύτερη μαλακία που διάβασα
από Sera4
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Ραζβαν έχει όρεξη και καθαρό μυαλό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φυγει. Πολλοί προπονητές με χρονια στην ίδια ομάδα είχαν κακές χρονιές μαζεμένες.

Το θέμα είναι να έχει διάθεση αναδόμησης και να ξεφύγει από τη νοοτροπία die with the group.

Να εξελίξει τις ιδέες και το παιχνίδι του, να ...
από zoran
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:14
Jump to forum
Jump to topic

Η αλήθεια είναι ότι φοβόμαστε το άγνωστο ή μάλλον έχουμε καεί από επιλογές όπως Στεφενς , δωνης και δεν θέλουμε άλλες εκπλήξεις.
Έχεις δείξει ότι μπορείς να παίρνεις τίτλους , να φτιάχνεις ομαδάρες , να έχεις την καλύτερη επίθεση ,

Πωπω Λαός και τι Ομάδα , στις μέρες σου βγήκε
από icue
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Κανεις μας εδω δεν μπορει να βρει τι φταιει. Αυτο μονο μεσα στην ομαδα το γνωριζουν. Μπορει να ηταν κακη η προετοιμασια. Μπορει να ηταν κακες οι αποκαταστασεις. Μπορει οι εντασεις στις προπονησεις να ηταν πολυ χαμηλες ή πολυ υψηλες. Μπορει μεσα στην χρονια να παρθηκε καποιο ρισκο στο οποιο ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:58
Jump to forum
Jump to topic

Ρασβαν δεν κάνεις πλεον. Θα έπρεπε να είχες πει στον Γιακουμάκη να μην κάνει με το πόδι κόντρα σε σουτ,να είχες πει στον Κεννυ όταν πηδάει για κεφαλιά να μην πατάει που και που, αλλά μαλακά μαλακά.Στον Ζιφκοβιτς στο σπίτι του πάντα να φοράει παντόφλες κι όχι να περπατάει ξυπόλυτος. Και σε όλους τους ...
από Black_Knight
Κυρ 19 Απρ 2026, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Οταν εισαι ενας απο τους πιο ακριβοπληρωμενους παικτες του ροστερ, δικαιολογιες δεν υπαρχουν, εισαι ενας απο τους ηγετες της ομαδας, δειξε αναλογη συμπεριφορα.

Και ναι τα γελια οντως ηταν εκτος τοπου και χρονου.
από Pachanga
Δευ 20 Απρ 2026, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Ναι, υπάρχει ένα συγκεκριμένο pattern στον Λουτσέσκου, αλλά δεν είναι απαραίτητα η «εξάντληση».
Τι παρατηρούμε όλα αυτά τα χρόνια;

Αργό Ξεκίνημα (Αύγουστος-Οκτώβριος): Η ομάδα ψάχνεται, κάνει γκέλες, ο Λούτσος «χτίζει» τη χημεία.

Peak Φόρμας (Δεκέμβριος-Φεβρουάριος): Ο ΠΑΟΚ συνήθως παίζει το ...