Αναζήτηση για περισσότερες από 6609 εγγραφές

Return

από blackchaos
Κυρ 26 Απρ 2026, 00:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα

Αλήθεια πονάω, αλλά συνάμα νιώθω, ότι το επόμενο ματς πρέπει να είμαι εκεί και να υποστηρίξω με όλη μου την ψυχή!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ !
από makedonas1926
Κυρ 26 Απρ 2026, 00:45
Jump to forum
Jump to topic

Να μην ξεχνάμε και τον Μακαρο που δεν έβγαλε κιχ για τον τελικό που ΔΕΝ έγινε στο ΟΑΚΑ.

Ούτε η ΠΑΕ μίλησε. Ούτε καν διαρροή.

Και πήγαινε παίξανε στο χωράφι όπου χώρο πηδούσε η μπάλα 100 φορές σε κάθε πάσα.
Κ όταν είσαι ομάδα που θες να παράξεις ποδόσφαιρο, αυτό δεν σε ευνοεί.

Αλλα ψιλά ...
από curtis
Κυρ 26 Απρ 2026, 01:02
Jump to forum
Jump to topic

οταν στον παγκο δεν υπαρχει προπονητης βεβαια θα ειμαστε κατωτεροι των περιστασεων.καλα που εχουμε καρυ βιερι κων/δη στον παγκο και δεν διαμαρτηρεται κανεις ουτε στο γκολ στην γραμμη ουτε στο πεναλτι.οι αλλοι θα χαλαγαν τον κοσμο μεχρι και διακοπη αγωνα θα εκαναν
από navigator11
Κυρ 26 Απρ 2026, 01:05
Jump to forum
Jump to topic

Πάρα πολλά, ψύχραιμα, υπερβολικά, τραβηγμένα από τις π@υτσότριχες, εντελώς παράλογα κοκ θα έχουν σίγουρα αναφερθεί για το παιχνίδι αυτό. Δεν τα έχω διαβάσει, ούτε και πρόκειται.
Εγώ θα προσθέσω απλά ότι απαγορεύεται, έχοντας την ΕΠΟ "δική σου" (καραλολ), να επιτρέψεις χθες το τσόκαρο, που στον αγώνα ...
από Μπαρκαρούτσος
Κυρ 26 Απρ 2026, 01:20
Jump to forum
Jump to topic

Μετρημένα κουκιά.
Ανάληψη ευθυνών και αυτοκριτική πίσω από κλειστές πόρτες.
Άμεσα. Ούτε να τελειώσουν τα play-offs, ούτε τίποτα.
Σαββίδης (και υιοί)-Gonchareva-Καρυπίδης-Lucescu-Vieirinha-Zivkovic σε ένα δωμάτιο και να μην πάνε για ύπνο μέχρι να βρουν τι φταίει και πώς αυτό μπορεί να διορθωθεί ...
από cellophan
Κυρ 26 Απρ 2026, 01:20
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω ήρεμα τα highlights και σκέφτομαι τους δόλιους τους παίκτες του Αστέρα, εκείνη τη μέρα που και μπάλα έπαιξαν και πήραν τα αρχίδια τους με τον Μανιάτη να κάνει τον τερματοφύλακα και τον Γιάχο τον σέντερ μπακ.
Και σκέφτομαι πόσο περήφανος είμαι και μαζί πόσο βλάκας νιώθω χρόνια τώρα για αυτή ...
από navigator11
Κυρ 26 Απρ 2026, 02:09
Jump to forum
Jump to topic

Αυτοί όμως ... υπάρχει πλάνο να αναλάβουν ξανά τις σφυρίχτρες και τη συμπαράσταση από το var στο εγγύς μέλλον. Χθες ήταν πετυχημένο το τεστ, πανέτοιμοι φάνηκαν 😂😂
από aivas19
Κυρ 26 Απρ 2026, 06:18
Jump to forum
Jump to topic

Χαμηλοτάβανος έγινε ο ΠΑΟΚ. Πετυχαίνει "θαύματα" για να πάρει τίτλο και δεν κουνιέται φύλλο αν χάσει τα πάντα ως φαβορί. Η σημερινή ντροπή δεν ξεπλένεται ούτε με νταμπλ του χρόνου. Δεν έχω βιώσει τέτοια αηδία για την ομάδα ποτέ ξανά στα 32 μου χρόνια. Δεν νομίζω ότι γυρνάει το έργο, κάποιοι κύκλοι ...
από aivas19
Κυρ 26 Απρ 2026, 06:36
Jump to forum
Jump to topic

διαβάζω υπερβολές από εχθές το βράδυ.

Εμένα ένα με προβληματίζει:
άλλαξε το DNA του οπαδού.

Παλιά, χάναμε από τους Αθηναίζους και γινόταν λαϊκό δικαστήριο.
Τώρα, μας ξεφτυλίζει η Άεκ, και εμείς τρέχουμε στην Αριστοτέλους, πανηγυριτζήδες, για να χορέψουμε σαν γκόμενες τα 100 χρόνια.
Παλιά ...
από Franky
Κυρ 26 Απρ 2026, 07:17
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικά και ΔΕΝ έπρεπε να πάει ο κοσμος και να διαλυσει το Βόλο, και να ανοίξει λογαριασμούς με τους Κρητικούς που έφεραν τις οικογένειές τους, και δεν εχουν βλάψει ποτε τον ΠΑΟΚ.

Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και την Κρήτη.

Απο εκει και περα για την ομαδα μας χρειάζονται σημαντικές αποφάσεις το καλοκαίρι ...
από gervasio artigas
Κυρ 26 Απρ 2026, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Παρά την πίκρα , χθές ο ΠΑΟΚ Α Π Ε Δ Ε Ι Ξ Ε ότι είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ κοινωνικοαθλητικο μεγεθος στον Ελληνισμό
ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι υπάρχει ο ΠΑΟΚ και οι PIG2,5
O ΠΑΟΚ έκανε όλη την Κρητη να γλεντά και όλη την ελλάδα να πιστεύει ότι έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην διάκριση
Απέναντι στους PIG 2,5 ο αξιόμαχος ΟΦΗ ...
από van rooy
Κυρ 26 Απρ 2026, 08:40
Jump to forum
Jump to topic

Να μην μπορείς να κοιμηθείς, να ξυπνάς και να νιώθεις {άδειος} . Να σκέφτεσαι τι έφταιξε να διαβάζεις τις απόψεις των αλλων να μοιράζεσαι τα συναισθήματα της απώλειας ενός τίτλου.

Αποδειχτηκαμε και πάλι το πειραματόζωο των Ελλήνων διατητων και var.

Τέτοια καραγκιοζιλικα μόνο με Έλληνες διαιτητές ...
από AntoniosK
Κυρ 26 Απρ 2026, 09:59
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ ωραιο το αφηγημα περι αυτοκριτικης του κοσμου κλπ κλπ αλλα σορυ μαγκες εδω κ πολλα χρονια αυτοκριτικη δν κανει η ΠΑΕ... Οχι ο κοσμος...Ο κοσμος το καλοκαιρι ηταν 90% υπερ Ιβαν σε ολο αυτο...εχει στηριξει με.ολη του τη δυναμη...να βρουμε κτ αλλο να πουμε..
Τα κλειδια στν Βιειρινια κ τπτ αλλο ...
από Ettien26
Κυρ 26 Απρ 2026, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

Το πέναλτι πάντως που ζητήσαμε, με το γράμμα του νόμου ήταν πέναλτι αφού δεν αφορά χέρι στήριξης. Ο παίκτης πέφτει με το ένα χέρι αλλά βρίσκει την μπάλα με το άλλο.
Για το γκολ που ζητήσαμε πραγματικά δεν μπορώ να έχω άποψη. Από την μπροστινή κάμερα φαίνεται ότι η μπάλα περνάει την γραμμή αλλά αυτό ...
από -keeper-
Κυρ 26 Απρ 2026, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως τσάκαλος ο βαρ.. αποφάσισε ότι δεν πέρασε τη γραμμή σε 30’’