Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Λοιπόν είμαι εδώ μέσα από το 2009... Πάντα κρατώ μια ψυχραιμία σε αυτά που γράφω... Σήμερα δε μου αφήνετε περιθώριο. ΟΧΙ η ομάδα... Όλοι εσείς εδώ μέσα, οι οποίοι βρίζετε αυτούς που μέχρι πριν 2 μήνες αποθεώνατε. Ρε γελοίοι...αν τα παιδιά σας αποτύχουν σε εξετάσεις έτσι θα τους αντιμετωπίσετε; Όλοι ...
τώρα είναι τα νεύρα τεντωμένα. Προσοχή στην επιστροφή όσων πήγαν Βόλο και πρέπει να επιστρέψουν νυχτιάτικα και με τόση στεναχώρια.
Δεν θέλει άγχος στην οδήγηση.
Έχουμε καιρό για αυτοκριτική από αύριο.
Προσοχή στο δρόμο και καλή επιστροφή σε όλους.
Λοιπόν είμαι εδώ μέσα από το 2009... Πάντα κρατώ μια ψυχραιμία σε αυτά που γράφω... Σήμερα δε μου αφήνετε περιθώριο. ΟΧΙ η ομάδα... Όλοι εσείς εδώ μέσα, οι οποίοι βρίζετε αυτούς που μέχρι πριν 2 μήνες αποθεώνατε. Ρε γελοίοι...αν τα παιδιά σας αποτύχουν σε εξετάσεις έτσι θα τους αντιμετωπίσετε ...
Μια χαρά θα κοιμηθούν τα ακριβοπληρωμένα κωλοπαιδα που φοράνε την τιμιμενη φανέλα του ΠΑΟΚ, μαζί τους και ο εμμονικος προπονητής από την Ρουμανία αποκαλούμενος και στρατηγός. Θα κοιμηθούν αγκαλιά με τα εκατομμύρια που παίρνουν για να ιδρώνουν την φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας. Και μεις θα ...
Λοιπόν είμαι εδώ μέσα από το 2009... Πάντα κρατώ μια ψυχραιμία σε αυτά που γράφω... Σήμερα δε μου αφήνετε περιθώριο. ΟΧΙ η ομάδα... Όλοι εσείς εδώ μέσα, οι οποίοι βρίζετε αυτούς που μέχρι πριν 2 μήνες αποθεώνατε. Ρε γελοίοι...αν τα παιδιά σας αποτύχουν σε εξετάσεις έτσι θα τους αντιμετωπίσετε ...
Καλά τώρα, όσο και να μισεί κάποιος τον Λουτσέσκου, σε βαθμό να τον σιχαίνεται ας πούμε ως τον χειρότερο άνθρωπο του πλανήτη (υπερβολή αλλά έχω λόγο που το γράφω) ακόμα και αυτός ο άνθρωπος, δεν θα έβαζε ούτε 1 ευρώ στοίχημα πως αυτή η διοίκηση θα βρει να φέρει κάποιον ικανότερο που θα τον στηρίξει ...
Να τους βρίσουμε όλους λοιπόν γιατί χάσαμε από ομάδα τσίρκο που από το 50 ήταν κάθε 2 λεπτά κάτω, με 1 ευκαιρία από το 50 και μετά. Εντάξει πίκρα, στενοχώρια, ντροπή αλλά τον μπούλο όλοι; Και ο πρόεδρος και ο Ραζβάν και οι παίχτες και οι γιατροί και οι γυμναστές; Και ποιος να μείνει; Έχουμε ζήσει ...
Άσε μας hasio που εγώ είμαι το Λουτσόσκυλο...και εσύ ο μέγας ΠΑΟΚΤΣΗΣ Για γύρισε πίσω να δούμε λίγο τα σχόλια σου και τα σχόλια μου στις νίκες... Εγώ ούτε τότε πανηγύριζα ούτε τώρα αναθεματίζω Για διάβασε λοιπόν τα δικά σου σχόλια όταν η ομάδα πετούσε και θα καταλάβεις ποιος είναι διχασμένη ...
Η χρονιά μάγκες δεν τελειώνει. Αποτυχία, ναι, αλλά τώρα πρέπει με το γαύρο να κάνουμε 2/2 και να πάμε προκριματικά CL.
Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Σιγά την ομάδα δηλαδή που θα βρούμε απέναντι. Το ματς με το γαύρο την Κυριακή είναι μισό εισιτήριο προκριματικών CL, στα οποια ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ...