Προσωπικα θα παω αντιθετα στο ρευμα και θα πω οτι πραγματικα δε μου καιγεται καρφι για το "καλο" του Κωνσταντελια για το οποιο καιγονται τοσοι αρδ ετσι ωστε να φυγει εξω.
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του εκανα μια ιδιωτικη κουβεντα τυπου "Γιαννη, εχουμε την ευκαιρια να σε κανουμε την σημαια του ΠΑΟΚ ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 4671 εγγραφές
- Παρ 24 Οκτ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Προσωπικα θα παω αντιθετα στο ρευμα και θα πω οτι πραγματικα δε μου καιγεται καρφι για το "καλο" του Κωνσταντελια για το οποιο καιγονται τοσοι αρδ ετσι ωστε να φυγει εξω.
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του εκανα μια ιδιωτικη κουβεντα τυπου "Γιαννη, εχουμε την ευκαιρια να σε κανουμε την σημαια του ΠΑΟΚ ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Φτανει ρε φτανει.Το θρασος σου ειναι απιστευτο.Δευτερο αηττητο πας να κανεις?
- Δευ 27 Οκτ 2025, 01:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Δύο γκολ σήμερα και ένα κέντρο σχεδόν μόνος του αφού ο Μειτε έπαιζε εμφανώς στο ρελαντί
Προφανώς ούτε ένα σχόλιο εδώ
Προφανώς ούτε ένα σχόλιο εδώ
- Δευ 27 Οκτ 2025, 02:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Ανέκαθεν γούσταρα τους εγκεφαλικους παίκτες. Τους παίκτες που ήξεραν να διαβάζουν κάθε στιγμή και κάθε φάση του παιχνιδιού.
Κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο κάνει μια μετάβαση ο Βόλος από τα αριστερά με δύο παίκτες (και το μπακ και το εξτρέμ). Κάνει το αριστερό μπακ τη σέντρα ομως δεν ήταν αρκετά ...
Κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο κάνει μια μετάβαση ο Βόλος από τα αριστερά με δύο παίκτες (και το μπακ και το εξτρέμ). Κάνει το αριστερό μπακ τη σέντρα ομως δεν ήταν αρκετά ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 27 Οκτ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Βασίλη Σαμπράκο εσύ;;;!;
- Τετ 29 Οκτ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ντέλιας να κάτσει να σηκώσει πρωτάθλημα φέτος, να πάιξει του χρόνου CHL και εάν έχει μετά σεβντά για έξω και νιώθει ότι έκλεισε ο κύκλος του ας φύγει του παραχρόνου.
Για μένα μακάρι να μείνει εδώ για πάντα.
Για μένα μακάρι να μείνει εδώ για πάντα.
- Τετ 29 Οκτ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω ότι όσο δεν κλείνει το γηπεδικό, η ΠΑΕ δεν θα πάρει πρωτοβουλία να τον πουλήσει. Καλώς ή κακώς (κακώς κατ' εμε) και η παραμονή Ντέλια και η άφιξη Ζαφείρη σχετίζονται με τον επικοινωνιακό πόλεμο των δύο πλευρών.
Ευχή μου είναι ο Ντέλιας να μείνει για πάντα μαζί μας και να στηθεί η ομάδα γύρω ...
Ευχή μου είναι ο Ντέλιας να μείνει για πάντα μαζί μας και να στηθεί η ομάδα γύρω ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό θέλουμε όσοι είμαστε παράφορα ερωτευμένοι με τον ΠΑΟΚ.Guitarman έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 13:54 Ευχή μου είναι ο Ντέλιας να μείνει για πάντα μαζί μας και να στηθεί η ομάδα γύρω του. Φανταστείτε τον Ντέλια 28 χρονών πραγματικό ηγέτη της ομάδας.
- Τετ 29 Οκτ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Μπρο σταματα έληξε
- Τετ 29 Οκτ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανονικός παίκτης είναι οχι σαπακι που προεξοφλουσαν κάποιοι
- Τετ 29 Οκτ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
το πιο ευκολο χαρτι που μπορουμε να δωσουμε. Το παιδι ειναι μια χαρα για ρολο ροτεσιον
- Τετ 29 Οκτ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια καλύτερη έκδοση του Τσιμιροτ.
Πιο ολοκληρωμενος ποδοσφαιρικά
και τακτικά και οργανωτικά στα 22 του....
Με Ιταλική παιδεία και τρομερη
διάθεση αλλά και ηγετικοτητα.
Με μια καλή ρήτρα πρέπει να τον κρατήσουμε. 22 χρόνων....
Πιο ολοκληρωμενος ποδοσφαιρικά
και τακτικά και οργανωτικά στα 22 του....
Με Ιταλική παιδεία και τρομερη
διάθεση αλλά και ηγετικοτητα.
Με μια καλή ρήτρα πρέπει να τον κρατήσουμε. 22 χρόνων....
- Τετ 29 Οκτ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
γκολ σεντερφορισιο.... μπραβο μωρη παικταρα