Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Το φίλαθλο κοινό της Λιλ είχε να δει τέτοια πράγματα από όταν έπαιζε ο Νεϋμάρ στην Παρί. Και αν.
Κακά τα ψέμματα Μαραντόνα μου, παίζεις σε τεράστια ευρωπαϊκή ομάδα.
Γίνεται να μην πας πουθενά;
Μαγεία.
Το έγραψα και την ωρα του ματς, αλλα ρε παίδες το αγαπαω πολυ αυτο το παιδι! Σε κανει να φουσκώνεις απο περηφάνια και μονο που φοράει την φανέλα μας. Ταπεινος, δουλευταράς, ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ! Μας εχει κανει να ξανα-ερωτευτουμε το ποδόσφαιρο. Φτου-φτου ο,τι και να πουμε ειναι λιγο. Μακαρι για πάντα ΠΑΟΚτσης ...
Εκανε τρομερα μεστο παιχνιδι ο μικρος,καψουρα καθε προπονητη ειναι.Μου αρεσε πολυ η τακτικη του προσεγγιση,το αμεσο παιχνιδι του,το παθος του κ η καυλα του.Σε σχεση με τον χθεσινο αοσμο Ζαφειρη που ειδα χθες σε ολο το ματς,ο ΒΟΛΙΑΚΟ (ετσι για να σπαζεστε) μου αρεσε πιο πολυ.Πρεπει να παρει ευκαιριες ...
Ει εσύ που παίζεις το πιο βαρετό ποδόσφαιρο ever στον ΠΑΟΚ, εσύ που δεν βάζεις μέσα τους Μύθου και Μπαταούλα ναούμε, εσύ που κάνεις αλλαγές μετά το 60, εσύ που έχεις αποτύχει με "τέτοιο" budget να βάλεις την ομάδα στο CL, εσύ που παίζεις με τα παπούδια μέσα, ακόμη εδώ είσαι;;;;