Αναζήτηση για περισσότερες από 2601 εγγραφές

Return

από eorptol1
Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

ενταξη τον βγαλαμε και τρελο τον Ιβαν εμεις που δεν μπορουμε τα του οικου μας να φερουμε βολτα ..... :lol: :lol: καποιοι εχετε χασει τελειως την μπαλα ειπαμε μιρλα γκρινια τοξικοτητα χαρακτηριστικο καποιων ,αλλα εχουν πλεον ξεφυγει τελειως ..... :lol: :lol:
από eorptol1
Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:02
Jump to forum
Jump to topic

Η εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο είναι τραγική πάντως. Πρώτα το μπάχαλο με τον Λουτσεσκου , μετά το μπάχαλο με τον ΑΣ τώρα ο Κωνσταντελιας . Αν διοικεί τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του με τον τρόπο που διοικεί τον ΠΑΟΚ σε κάνει να απορείς πως έγινε δισεκατομμυριούχος.

στο μπαχαλο με τον ΑΣ ...
από icue
Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:05
Jump to forum
Jump to topic

Αν παντως εβλεπα ολη αυτη την ιστορια σαν καποιος ασχετος εκτος ομαδας, το πρωτο πραγμα που θα σκεφτομουν θα ηταν οτι αλλα λενε και αλλα καταλαβαινουν μεταξυ τους μεσα στην ΠΑΕ.
από Kabamaru11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι με διαφορα παντως το πιο ΠΑΟΚ καλοκαιρι που θυμαμαι.

1.Περιπτωση Λουτσε-Ιβαν
2.Περιπτωση Α.Σ.-Ιβαν/ΠΑΕ-Μυστακιδης
3.Περιπτωση Ντελια

Δεν κρυβω πως κουραστηκα ηδη.
από eorptol1
Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:32
Jump to forum
Jump to topic

καλα ρε λιγη αξιοπρεπεια δεν εχετε πολλοι που πηγατε και βριζατε ΠΑΕ Σαββιδη στην σελιδα του γαβρου σινανογλου η καπως ετσι και σας ειρωνευοταν ο ιδιος και οι γαυροι ? Πλακωσαν οι -ιδης ειπε εχει γελιο η υποθεση και χαχανιζε μαζι με τους αλλους τους γαυρους ,αντε παντε και στον τσουκαλα να κανετε ...
από eorptol1
Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:35
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που έπεσαν οι σφυγμοί,
Σκέφτομαι πιο είναι το χειρότερο που έκανε ο Σαββίδης.

Η πουστια στον Misic ή το σημερινό;
Νομίζω το πρώτο..γιατί εκεί μπαίνει και το θέμα υγείας.

Oχι ρε ουτε καν,το σημερινο εδειξε οτι απλα σε γραφει στο ριπαπα του και οτι δεν νιωθει τον σφυγμο του απλου ΠΑΟΚτση ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

καλα ρε λιγη αξιοπρεπεια δεν εχετε πολλοι που πηγατε και βριζατε ΠΑΕ Σαββιδη στην σελιδα του γαβρου σινανογλου η καπως ετσι και σας ειρωνευοταν ο ιδιος και οι γαυροι ? Πλακωσαν οι -ιδης ειπε εχει γελιο η υποθεση και χαχανιζε μαζι με τους αλλους τους γαυρους ,αντε παντε και στον τσουκαλα να κανετε ...
από Equalizer
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:56
Jump to forum
Jump to topic

Πιστεύω κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον θα επιβεβαιωθεί η άποψη μου ότι χτισμένη μέσα στο ελληνικό DNA είναι η ρητή εντολή "χωριστειτε σε στρατόπεδα, εμείς και εσείς να είναι όλη ζωή"
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Ωραια τα λεει ο tolis προσθετωντας δε ''γνωμη μου ειναι'' ,τωρα οσον αφορα τις γνωμες των αλλων τις περναει ενα ρεκτιφιε και για τελος λεει δεν θα απαντησω σε οσους μου επιτεθουν, στους αχαριστους βρε και τους νεοπλουτους ,που χρειαζονται ενα μαθημα ταπεινοφροσυνης με ελικοπτερο...

Εντάξει ρε ...
από Equalizer
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Άμα είσαι ο ΑΣ και κρίνεις αν θα συμφωνήσεις για το γήπεδο με βάση το αν πουλήθηκε ή όχι και με ποιον τρόπο ένας παίκτης, τότε είναι ένας ακόμα λόγος να θεωρείσαι ανεπαρκής για τη θέση και τον ρόλο σου

Αν δε, αυτό συνδυαστεί και με τα άλλα εγκλήματα που έκανες, τότε είσαι δέκα φορές χειροτερος

Και ...
από Equalizer
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Ναι. Και για άλλους δείχνει ότι κάποιοι πιάνονται απ' ότι ευκαιρία βρουν για να δυσχεράνουν τη θέση Σαββίδη στο γηπεδικο προς εξυπηρέτηση συμφερόντων
από Equalizer
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:41
Jump to forum
Jump to topic

Αφού διακινήθηκε επί πόσες μέρες ότι η ΠΑΕ χρωστάει... Ένα εκατομμύριο στον ΑΣ από καθυστερημένες πληρωμές, μετά διαψεύστηκε πανηγυρικά και δεν είχαμε τι να πούμε

Τώρα η αφερεγγυοτητα προκύπτει επειδή άλλαξε γνώμη για την πώληση ενός παίκτη

Μεθαύριο θα κοιτάμε τι χρώμα κορδόνια έβαλε στα παπούτσια ...
από gk.box16
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Στην αρχή της προηγούμενης χρονιάς είπε ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ πράγμα που εξόργισε τον Λουτσεσκου και έφτασε σε σημείο να παραιτηθεί για να γίνουν κάποιες διορθώσεις στο ρόστερ τον Γενάρη.

Σε συνάντηση του την άνοιξη με αντιπροσωπεία των συνδέσμων άκουσε για πρώτη φορά αλήθειες.
Άκουσε ότι η ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να ...
από Guitarman
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.

Ο Ιβάν θα φύγει φίλε μου....

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν...σηκώνει προέδρους...
Διάβασε μια τυχαία σελίδα εδώ μέσα....καμία γνώμη δεν κάθεται σε ...