Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ενταξη τον βγαλαμε και τρελο τον Ιβαν εμεις που δεν μπορουμε τα του οικου μας να φερουμε βολτα ..... καποιοι εχετε χασει τελειως την μπαλα ειπαμε μιρλα γκρινια τοξικοτητα χαρακτηριστικο καποιων ,αλλα εχουν πλεον ξεφυγει τελειως .....
Η εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο είναι τραγική πάντως. Πρώτα το μπάχαλο με τον Λουτσεσκου , μετά το μπάχαλο με τον ΑΣ τώρα ο Κωνσταντελιας . Αν διοικεί τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του με τον τρόπο που διοικεί τον ΠΑΟΚ σε κάνει να απορείς πως έγινε δισεκατομμυριούχος.
Αν παντως εβλεπα ολη αυτη την ιστορια σαν καποιος ασχετος εκτος ομαδας, το πρωτο πραγμα που θα σκεφτομουν θα ηταν οτι αλλα λενε και αλλα καταλαβαινουν μεταξυ τους μεσα στην ΠΑΕ.
καλα ρε λιγη αξιοπρεπεια δεν εχετε πολλοι που πηγατε και βριζατε ΠΑΕ Σαββιδη στην σελιδα του γαβρου σινανογλου η καπως ετσι και σας ειρωνευοταν ο ιδιος και οι γαυροι ? Πλακωσαν οι -ιδης ειπε εχει γελιο η υποθεση και χαχανιζε μαζι με τους αλλους τους γαυρους ,αντε παντε και στον τσουκαλα να κανετε ...
καλα ρε λιγη αξιοπρεπεια δεν εχετε πολλοι που πηγατε και βριζατε ΠΑΕ Σαββιδη στην σελιδα του γαβρου σινανογλου η καπως ετσι και σας ειρωνευοταν ο ιδιος και οι γαυροι ? Πλακωσαν οι -ιδης ειπε εχει γελιο η υποθεση και χαχανιζε μαζι με τους αλλους τους γαυρους ,αντε παντε και στον τσουκαλα να κανετε ...
Πιστεύω κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον θα επιβεβαιωθεί η άποψη μου ότι χτισμένη μέσα στο ελληνικό DNA είναι η ρητή εντολή "χωριστειτε σε στρατόπεδα, εμείς και εσείς να είναι όλη ζωή"
Ωραια τα λεει ο tolis προσθετωντας δε ''γνωμη μου ειναι'' ,τωρα οσον αφορα τις γνωμες των αλλων τις περναει ενα ρεκτιφιε και για τελος λεει δεν θα απαντησω σε οσους μου επιτεθουν, στους αχαριστους βρε και τους νεοπλουτους ,που χρειαζονται ενα μαθημα ταπεινοφροσυνης με ελικοπτερο...
Άμα είσαι ο ΑΣ και κρίνεις αν θα συμφωνήσεις για το γήπεδο με βάση το αν πουλήθηκε ή όχι και με ποιον τρόπο ένας παίκτης, τότε είναι ένας ακόμα λόγος να θεωρείσαι ανεπαρκής για τη θέση και τον ρόλο σου
Αν δε, αυτό συνδυαστεί και με τα άλλα εγκλήματα που έκανες, τότε είσαι δέκα φορές χειροτερος
Αφού διακινήθηκε επί πόσες μέρες ότι η ΠΑΕ χρωστάει... Ένα εκατομμύριο στον ΑΣ από καθυστερημένες πληρωμές, μετά διαψεύστηκε πανηγυρικά και δεν είχαμε τι να πούμε
Τώρα η αφερεγγυοτητα προκύπτει επειδή άλλαξε γνώμη για την πώληση ενός παίκτη
Μεθαύριο θα κοιτάμε τι χρώμα κορδόνια έβαλε στα παπούτσια ...
Στην αρχή της προηγούμενης χρονιάς είπε ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ πράγμα που εξόργισε τον Λουτσεσκου και έφτασε σε σημείο να παραιτηθεί για να γίνουν κάποιες διορθώσεις στο ρόστερ τον Γενάρη.
Σε συνάντηση του την άνοιξη με αντιπροσωπεία των συνδέσμων άκουσε για πρώτη φορά αλήθειες. Άκουσε ότι η ...
Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να ...