Αναζήτηση για περισσότερες από 2629 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ο ιστορικός σύνδεσμος πάντως έχει χρόνια να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
«Έπεσαν οι μάσκες παιδιά».
«Απολέπιση κανονική έγινε»
Μπαν σε αυτούς που λένε τα αντίθετα από όσα θέλουμε να διαβάσουμε.
Ωραία αντιμετώπιση.
Τι χρειάζονται όλα αυτά αδερφέ μου; Το εμπεδώσαμε, δεν σου αρέσει η διαχείριση τού φόρουμ. Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. Εγώ ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κ δεν συμφωνησα ποτε με τη φιλοσοφία της θ4 δεν παυει να ειναι ιστορικό κομμάτι που τα πέτσια ηταν παντου κ θα ειναι παντού.
Τωρα να βγαίνει ο καθε τυχαίος πισω απο ενα πληκτρολογιο ομως κ να τους χαρακτηριζει ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κ δεν συμφωνησα ποτε με τη φιλοσοφία της θ4 δεν παυει να ειναι ιστορικό κομμάτι που τα πέτσια ηταν παντου κ θα ειναι παντού.
Τωρα να βγαίνει ο καθε τυχαίος πισω απο ενα πληκτρολογιο ομως κ να τους χαρακτηριζει ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ για να καταλάβω δλδ
Αρχικά.... επειδή, ήθελε εξαρχής την ΚΑΕ, (πήγε, μέσω ΑΣ, που είχε εκπρόσωπο το μετρο, στην αρχη να κάνει το μπάσιμο με τη Νέα Τουμπα) ούτως ώστε στο τέλος να πάρει την ΚΑΕ κ ΌΧΙ τελικά την ΠΑΕ (οπως διαφάνηκε τότε).
Κάπου μπερδεύομαι ή είμαι σε καλό δρόμο.
Αρχικά.... επειδή, ήθελε εξαρχής την ΚΑΕ, (πήγε, μέσω ΑΣ, που είχε εκπρόσωπο το μετρο, στην αρχη να κάνει το μπάσιμο με τη Νέα Τουμπα) ούτως ώστε στο τέλος να πάρει την ΚΑΕ κ ΌΧΙ τελικά την ΠΑΕ (οπως διαφάνηκε τότε).
Κάπου μπερδεύομαι ή είμαι σε καλό δρόμο.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Νάτσης ή Νάντσιος; Γιατί έχει μαζέψει κομπόδεμα ο Νικόλας ..Patron έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 20:52 Νάτσης όπως λέμε Brevan Howard? Ε όχι κ Καρυπίδης ρε παιδιά.
@Psagmenos4
Οι καλύτερες πηγές είναι οι παλαιοπασοκοι![]()
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Τωρα να βγαίνει ο καθε τυχαίος πισω απο ενα πληκτρολογιο ομως κ να τους χαρακτηριζει Τρύπα 4 τον κανει το λιγοτερο αστειο.
Τεσπα. Αν αυτομπαναριστικε καλα εκανε ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Για προστασία προφιλ πήρε κανάλι ο Ιβάν, όχι για να γ**ήσει τα προφίλ των προκατόχων του.Metagrafakias έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 09:17 Ο Ιβαν δεν πηρε καναλι,εφημεριδες και σαιτς για προστασια προφιλ??
Είμαστε τυχεροί, αλλά να μη κάνουμε και τα στραβά μάτια όταν κάτι είναι αντικειμενικά ανήθικο.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ φίλε μου συμφωνώ ότι το καλύτερο για το λαό του ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, το νταλγκά μας, είναι ο υγιής ανταγωνισμός δυο δισεκατομμυριούχων. Αλλά αυτό που φαίνεται είναι ότι κανένας "υγιής ανταγωνισμός" δε φαίνεται να υπάρχει, ακόμα περισσότερο καμιά υγεία δεν δείχνει η προσπάθεια υπονόμευσης ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ Μεταγραφάκια βλέπεις τα πρωτοσέλιδα του Μετρόπολις για τον Χατζόπουλο και το Σαββίδη και δεν βλέπεις τίποτα κακό. Και τα βάζεις στην ίδια πρόταση με τα μέσα του Ιβάν;
Με συγχωρείς αλλά αυτό απαιτεί θράσος. Να ξέρουμε και τί γράφουμε δηλαδή.
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία της ...
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία της ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ Μεταγραφάκια βλέπεις τα πρωτοσέλιδα του Μετρόπολις για τον Χατζόπουλο και το Σαββίδη και δεν βλέπεις τίποτα κακό. Και τα βάζεις στην ίδια πρόταση με τα μέσα του Ιβάν;
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ .
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχουμε καποιοι (πολλοι) που αν και ποδοσφαιρικοί (σαν αθλημα) αγαπάμε και γουσταρουμε να ασχολούμαστε με όλα τα αθλήματα Γιάννη, αδικεις πολλους με αυτη σου τη τοποθετηση. ΠΑΟΚ ειμαι και στο χαντμπολ ΠΑΟΚ ειμαι και στο βόλλει και στο Πολο. Το οτι δεν ειμαι αυθεντια δεν σημαινει οτι δεν αγαπώ τα ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοεί είτε πράσινα οικολογικά άλογα με σεβασμό στο περιβάλλον, είτε είναι από το παλιό ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ καταπράσινα με το λαδάκι τους.
- Τρί 09 Σεπ 2025, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Και έχουμε ακόμα Σεπτέμβρη