Αναζήτηση για περισσότερες από 2629 εγγραφές

Return

από keep_paokizein
Πέμ 02 Οκτ 2025, 05:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Panx Romana Όπως ανενδοίαστα βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για τον συνομιλητή σου, τέτοια βγαζεις και για την ομάδα.
Θα μπορούσες λοιπον απλα να με ρωτήσεις για να σου πω ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να μην εχω πάει με την ομάδα. Οτι στα 47 μου μετά απο ταλαιπωρία πολλών ωρών με το ...
από Andrew R
Πέμ 02 Οκτ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Όπως ακριβώς το είπε ο προπονητής. Δεν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας στο να μπαίνουν τελεσίγραφα Οκτώβρη μήνα με την ομάδα σε ομίλους europa κι δύο βαθμούς από τον πρώτο. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που συμβαίνει, κι αφορά ακόμη λιγότερο τον Λουτσεσκου πραγματικά. Η γκιλοτίνα απέναντι σε κάθε άνθρωπο ...
από Γερασίμου
Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Ναι, να φύγει ας συμφωνήσουμε. Το ποδόσφαιρο δείχνει να τον ξεπερνάει και ίσως έδωσε ότι είχε να δώσει.
Ποιος θα έλθει ρε παλικάρια και θα δεχτεί να είναι χωρίς Τ.Δ., να καπελώνεται από την κάθε Γκοντσάρεβα που θα έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές για 100.000, που θα δέχεται να παίζει με 4-5 ...
από Equalizer
Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:40
Jump to forum
Jump to topic

Θα σου πω εγώ πως έχει κοροιδεψει:

Υπερκαλύπτει το ξεκάθαρο γεγονός της τακτικής και "κοουτσαριστικης" ανεπάρκειας του, με πολλή δουλειά συσπείρωση και καλά αποδυτήρια επί σειρά ετών

Έτσι βγάζει ομάδες που παίρνουν αποτελέσματα και κάνουν πορείες

Ποτέ δεν μου άρεσε το ποδόσφαιρο του ΟΜΩΣ είναι ο ...
από black death
Παρ 03 Οκτ 2025, 00:01
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω cosmote δεν είπαν κάτι για πρόβλημα του Βολιακο γι αυτό μας έκανε εντύπωση .

Στον οτε ειναι ο Μελισσιδης που τωρα αν τον ρωτησεις ποσο βγηκε το ματς παιζει να σου πει λαθος σκορ. Και εγω απο εδω το εμαθα για το προβλημα.

Φανηκε και στο θρεντ του ματς οτι καποιοι δεν πήραν χαμπαρι ...