Αναζήτηση για περισσότερες από 2629 εγγραφές

Return

από Refused1337
Τετ 03 Σεπ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Μια χαρά ειναι η ομάδα που έχουμε, απλα σας εχει πιασει παράκρουση για τον φορ γιατι πρώτον αφησε η διοίκηση προσδοκίες και γιατι ο ανταγωνισμός τίναξε την μπάνκα στον αερα με τους φορ.

Αλλα δείτε ειλικρινά τα ρόστερ, εμας σκοράρει ολοι η ομάδα, αυτοί μονο απο τον φορ περιμένουν. Εχουμε ποιο ...
από MagdiTolba
Τετ 10 Σεπ 2025, 12:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 11:37 Έμειναν κάτι λιγότερο από 59,5 ώρες για την απόκτηση σέντερ φορ με μεταγραφή...
Aποκωδικοποίηση
5= Ε
9= Θ
5= Ε

Πάλι για ΜπρΕΘγουΕιτ λές ε?
από kataramenos5
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Παντελονατος ακομα μια φορα .Και ετσι πρεπει.
από KalamarGiannis
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Και επανεμφανίζεται ξαφνικά το λαμόγιο που μας άφησε καταχρεωμένους να παλεύουμε μια δεκαετία με τα χρέη που δημιούργησε:
https://inpaok.com/869728/neos-idioktit ... is-drosos/

αυτόν δεν τον κυνηγάει κανένας για τα χρέη που επιβάρυνε την ομάδα;;; νομικούς έχει ο ΠΑΟΚ;;
πως γίνεται να έχει ...
από Ιάσονας
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Θα την λάβεις και εσύ την αχαριστία σου αφού αντί να ασχοληθείς με τα άλογα διάλεξες τους ανθρώπους.
από Jeremy4
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί τώρα που έκλεισε το ρόστερ όμως; :(
από Мир
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Ναι αλλά αυτόί θα φτιάξουν το Xiaomi μέλαθρον
από Dimitris_L4
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Κυριε Τελη οταν με το καλο παρεις την ΚΑΕ κ επειδη εισαι δισεκατομμυριουχος , του χρονου περιμενουμε μπατζετ οβερ 15 μυρια για να διεκδικησουμε πρωταθλημα, σωστα?
από zissos
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ περιμένω να ακουσω οτιδήποτε σαν πλάνο, για το τμήμα μπάσκετ πάντα. Έχω μια καρότσα ερωτήματα. Νο 1 Γιατί τώρα?
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ περιμένω να ακουσω οτιδήποτε σαν πλάνο, για το τμήμα μπάσκετ πάντα. Έχω μια καρότσα ερωτήματα. Νο 1 Γιατί τώρα?

Γιατί κάπως πρέπει να αποκτήσει έρεισμα στην πλατυα μάζα του κόσμου μιας και το σχέδιο "γήπεδο" δεν του βγήκε.
Και θα μου πεις....μας νοιάζει; Από την στιγμή που έχει ένα σκασμό ...
από zissos
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί κάπως πρέπει να αποκτήσει έρεισμα στην πλατυα μάζα του κόσμου μιας και το σχέδιο "γήπεδο" δεν του βγήκε.
Και θα μου πεις....μας νοιάζει; Από την στιγμή που έχει ένα σκασμό ...
από navigator11
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως παίζει σε όλα τα μέτωπα ο κύριος Θεσσαλονικεύς μας. Τη μια εμφάνιση proof of funds μέσω ταχυδιανομέα, τώρα εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ μέσω email, αύριο μεθαύριο αποστολή προτάσεων συνεργασίας σε προπονητές κι αθλητές μέσω dm στο X κλπ.

Μίας και το ξαναθυμήθηκα, δυσκολεύομαι να ...
από Мир
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Κατάλαβε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει σοβαρό (μηδαμινό θα έλεγα) έρεισμα στην πλατιά μάζα του κόσμου του ΠΑΟΚ και αυτό ανατρέπεται μόνο με "έργα". Μέσω του μπάσκετ θα θέλει ν' αποδείξει τη δυναμική του και ν' αποκτήσει το λαϊκό έρεισμα που του λείπει αυτή τη στιγμή.....
Όχι άσχημα θα έλεγα, μ ...
από zissos
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως παίζει σε όλα τα μέτωπα ο κύριος Θεσσαλονικεύς μας. Τη μια εμφάνιση proof of funds μέσω ταχυδιανομέα, τώρα εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ μέσω email, αύριο μεθαύριο αποστολή προτάσεων συνεργασίας σε προπονητές κι αθλητές μέσω dm στο X κλπ.

Μίας και το ξαναθυμήθηκα, δυσκολεύομαι να ...
από Мир
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

To καλό είναι ότι ο Χατζό έφτασε, με την βοήθεια κόσμου και Ιβαν, τα χρέη σε πολύ διαχειρησιμα νούμερα, τακτοποιημένα και σύντομα θα έχουμε ξεχρεώσει τις 'σημαντικότερες οφειλές σε εφορία/ΙΚΑ.
Βέβαια, αυτό το μοντέλο ήταν ανάγκης ώστε να μην βαρέσει η ομάδα κανόνι, το ιδανικό είναι ένας επενδυτής ...