Αναζήτηση για περισσότερες από 2659 εγγραφές

Return

από Jean Valjean
Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Παρατηρώ το εξής, κάθε φορά αυτός που ζητά συνάντηση είναι ο Μυστακίδης, δεν θυμάμαι να έχει ποτέ ζητήσει ο ΑΣ. Και ζητά συνάντηση για να ενημερώσει, λένε..
Φυσικά πάντοτε ο ΑΣ τρέχει γρήγορα να συναντηθεί, ούτε μια φορά, για τσ μάτια του κόσμου δεν καθυστερεί να παει.
Η σχέση αυτή μοιάζει ...
από aivas19
Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Sera4 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:56 Το αστείο έχει παρατραβήξει εδώ και καιρό, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει ακόμα δυναμική παρέμβαση. Έστω αυτοί οι 6 που διαφοροποιήθηκαν θα έπρεπε να τους ξεμπροστιάσουν δημόσια.
Αυτοι που ψηφισαν τη «συμφωνια» για τη Νεα Τουμπα;
από loukas karadimos
Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:12
Jump to forum
Jump to topic

θεατρο του παραλογου, πιστευω οτι η σιγη απο πλευρας Ιβαν ειναι μερος ενος μαγαλυτερου σχεδιου.

το ποιος ειναι ο ΑΣ ειναι πλεον εμφανες και προφανες σε ολους

οπως και για το ποιον δουλευει, ο οποιος σιγουρα δεν ειναι ο οργανισμος του ΠΑΟΚ αλλα η ΝΔ και τα συμφεροντα της

ξεμπροστιασμα μεχρι το ...
από Jean Valjean
Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ, από όσο μπορώ να καταλάβω από το πολύ περιορισμένο, η αλήθεια, κλίμα που εισπράττω από τους κείμενους θετικά υπέρ του Μυστακίδη, του Θεσσαλονικέως να υπενθυμίσω Μυστακίδη, συγκρίνοντας αναπόφευκτα με Σαββίδη, δε βλέπω να υπάρχει η ίδια τρέλα να δώσει με κάποιον τρόπο και παρουσία, με ...
από gervasio artigas
Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ, από όσο μπορώ να καταλάβω από το πολύ περιορισμένο, η αλήθεια, κλίμα που εισπράττω από τους κείμενους θετικά υπέρ του Μυστακίδη, του Θεσσαλονικέως να υπενθυμίσω Μυστακίδη, συγκρίνοντας αναπόφευκτα με Σαββίδη, δε βλέπω να υπάρχει η ίδια τρέλα να δώσει με κάποιον τρόπο και παρουσία ...
από Psaras
Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Η κάυλα τους ήταν να διαψεύσουν τα της Νέας Τούμπας. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες :lol:
από Dimitrisou
Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Ασχέτως περιεχομένου είναι μέγιστη ξεφτίλα να βγαίνει ο ΑΣ και να λέει κάναμε συνάντηση και να ρωτάνε μετά τον διορισμένο από τον ΑΣ υπεύθυνο του τμήματος αυτού και να δηλώνει άγνοια...λες και διοικούν ένα σωματείο του χωριού...
από Jean Valjean
Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο που η δική μου αναφορά @Jean Valjean έχει να κάνει με όσους έκραζαν ανηλεώς τον Σαββίδη, επειδή "εξαφανίστηκε και δε νοιάζεται πλέον για την ομάδα", απαιτώντας κατά διαστήματα να εμφανιστεί ξανά για να πειστούν για το αντίθετο. Τώρα δεν τους ενδιαφέρει δηλαδή το εν δυνάμει μελλοντικό κουμάντο ...
από Мир
Πέμ 11 Σεπ 2025, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά αυτή η δικηγόρος πρέπει να είναι η πραγματική μάνα του συλλόγου γιατί οι υπόλοιποι είναι μάλλον μυρωδιές και δεν του εμπιστεύεται ο "παρασκηνιακός ηγέτης Σιτζουνε".
Ρε τι τραβάμε με τους μπακάληδες, πραγματικά τον πιο ανίκανο άνθρωπο του κόσμου να βάζαμε πρόεδρο του ΑΣ χειρότερα δε θα ...
από Montrealiotis
Πέμ 11 Σεπ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τι συγκρίνετε τωρα;
Τόσα χρόνια τα φώτα στην σουίτα του Ιβαν ήταν σβηστα, ενώ του Τέλη, μέχρι να του την κόψει ο Ιβαν, τα φώτα ήταν πάντα ανάμενα. Κιμπάρης!
από Dimitrisou
Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι στον ΑΣ μας κάναν ένα καλοκαίρι μπ..ρδελο,έχουν φάει την ψυχή του κόσμου και έχουν δημιουργήσει στρατόπεδα.
Ουτε κανένας Μυστακίδης φταίει ούτε κανένας Σαββίδης.Οι μόνοι που φτάινε είναι εκείνοι γιατί ξαφνικά νοιάστηκαν για το γήπεδο ,ξαφνικά κάνανε σημαία τα 100 ...
από eorptol1
Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

οι μονο ΠΑΟΚ και ισες αποστασεις οι λεγομενοι ισαποστακηδες ειναι τελειως λαθος ....αυτη η τριαδα Ησαιδης μπεκιαρης γιανακοπουλου (κατσαρης)
πρεπει να παρουν αυτο που αξιζουν πληρη απαξιωση απο τον κοσμο
από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

Μα δεν υπάρχει καμία πρόταση, πρόθεση υπάρχει.
Όταν θα είναι έτοιμα όλα γύρω τους τότε θα υπάρξει και η πρόταση.
Μέχρι τότε απλά πέφτει μαγείρεμα.
από eorptol1
Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

Κανείς σαν εκπρόσωπος τού ΑΣ δικαιολογεις καί την χθεσινή αθλιότητα με αστεία επιχειρήματα μάλιστα.... άργησες Και οι δικαιολογίες που χρησιμοποιείς είναι μικρού παιδιού απαντά επί της ουσίας δεν πρέπει να ξέρει ο Κόσμος μυστικό το έχουν
από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:30
Jump to forum
Jump to topic

Ναι dev, ναι πασάκα μου, δηλαδή θα θέλω εγώ να κάνω χορηγία ένα μεγάλο ποσό και θα έρθουν να με βρούνε αυτοί αντί να πάω εγώ στα γραφεία τους.

Έτσι και αλλιώς αυτό έκαναν κάθε φορά για όλους τους χορηγούς. Πήγαιναν να τους βρούνε οι ίδιοι. Παραδείγματα άπειρα.

Δίκιο έχεις.