Αναζήτηση για περισσότερες από 2658 εγγραφές
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
πρεπει να ζητανε αδεια απο τον κολκα και τον δαπιτη της παε ποτε θα συναντησουν οι ανθρωποι του ΑΣ χορηγο του συλλογου και υποψηφιο επενδυτη της καε :lol:
Οχι δεν πρεπει..αλλα ολο τον κοσμο του ΠΑΟΚ που τον εχουν φερει στα ακρα ενα καλοκαιρι καλο θα ηταν να τον ενημερωνουν.Τι οχι?
Ας πουμε πχ ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
με οτι τροπο και να το... τραβήξουμε...η μόνη δύναμη η οποία μπορεί να φρενάρει-επιταχύνει εξελίξεις ειναι η ΓΣ
αν χαθεί αυτο το ...χαρτί...τότε η μόνη ελπίδα ειναι απο τους 15 οι ....9... να καταθέσουν μομφή και να την ...υποστηρίξουν... για να ρίξουν την...κυβέρνηση...
περιμένω να δω με ποιόν ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
περιμένω να δω με ποιόν τρόπο θα πεί ο ΑΣ στην ΠΑΕ να φύγει απο το γήπεδο...αν δεν είναι ο ιβαν αυτος που θα το χτίσει
και τι ακριβώς θα κάνει εαν η ΠΑΕ ...αρνηθεί..
To the point o Φερνάντο...
Τα βήματα είναι συγκεκριμένα: Θα σε βγάλω από την κατασκευή του γηπεδου, θα σε αναγκάσω να πας να ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
συγνωμη αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και στο μπασκετ και στο βολει και στη μπαλα .
μπασκετ και βολει ακουω καλα νεα και στη μπαλα δεν θα πεθανουμε ειναι η αληθεια χωρις φορ .
εσυ γιατι δεν εισαι χαρουμενος εορπολτ?
Προσεχώς μην ξεχάσεις να μας πεις ότι είσαι ΠΑΟΚ και στο χάντμπολ, με μια νέα χορηγία ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Μη καρφωνεσαι πολύ φίλε, μπήκες μς τα μπουνια με ειρωνείες κ έτοιμος για καυγά. Υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες εκτός φόρουμ για κάτι τέτοιο αν δεν θες διάλογο
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε παιδιά , τι απαντάτε σε κάποιους που μπαίνουν και λειτουργούν και γράφουν σαν στημένοι, προκαλούν με ίσα λένε και γενικά φωνάζει το πράγμα. Κάντε μια προσπάθεια και μην ασχολείστε μαζί τους. Καμία απάντηση, όταν το πράγμα φωνάζει ότι ο άλλος ψάχνει σαματά ή Σαμάτα, ξέρω γω.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα ίδια λάθη κάνουν και οι σύνδεσμοι, αλλά δε μπορώ να πω ότι ίδιο για τον ΑΣ. Εκεί ρίχνω δόλο γιατί έχει κάνει πολλά πραξικοπήματα το παρεάκι από το Λάκωμα.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν λοιπόν κάποτε ο Παντελάκης, ο δημιουργός ουσιαστικά της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του 70 , είχε την ομαδα πάντα πρωταγωνίστρια , νυκοκοιρεμένη , σε χρόνια που η παράγκα που γνωρίζουμε όλοι , θα φαινόταν σαν παιδικός σταθμός! Με ΠΟΚ ισχυρότατο, με Θεούς και δαίμονες απέναντί του. Καποια ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν
Ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ σε εποχές που τα ερασιτεχνικά σωματεία ήταν οι κυριαρχες νομικες προσωπικοτητες ηταν Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ στο αιλινικω πρωκτοσφαιρο
Νοικοκύρης, υπολογισε και το πενηνταρακι και ΠΑΟΚ πανω από ολα στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ
Τα εβαλε με την χουντα στο θεμα του ΚΟΥΔΑ, που του "κρεμασε το δελτιο" τα ...
Ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ σε εποχές που τα ερασιτεχνικά σωματεία ήταν οι κυριαρχες νομικες προσωπικοτητες ηταν Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ στο αιλινικω πρωκτοσφαιρο
Νοικοκύρης, υπολογισε και το πενηνταρακι και ΠΑΟΚ πανω από ολα στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ
Τα εβαλε με την χουντα στο θεμα του ΚΟΥΔΑ, που του "κρεμασε το δελτιο" τα ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
τα πράγματα είναι απλά. Το 1979 όταν έγιναν οι παε, ο Παντελάκης άφησε στον ερασιτέχνη 40% ποσοστό των μετοχών της παε. Ενώ όλες οι άλλες ομάδες είχαν αφήσει μόνο 10% στο ερασιτεχνικό σωματείο, ο Παντελάκης άφησε 40% για να είναι ο ΠΑΟΚ κατά κάποιο τρόπο "λαϊκή δημοκρατία". Η γενική συνέλευση του ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Περα απο τεραστιος παραγοντας, ηταν και Ανθρωπος, οπως το γραφω, με το Α κεφαλαιο.
Αφου δεν εκανε οικογενεια, γιατι οικογενεια του ηταν ο ΠΑΟΚ, εκανε τεραστια δωρεα με τον θανατο του στο ΑΧΕΠΑ, η οποια ανακοινωθηκε αφου ολοκληρωθηκαν τα εργα, οπως ηταν η επιθυμια του.
Αφου δεν εκανε οικογενεια, γιατι οικογενεια του ηταν ο ΠΑΟΚ, εκανε τεραστια δωρεα με τον θανατο του στο ΑΧΕΠΑ, η οποια ανακοινωθηκε αφου ολοκληρωθηκαν τα εργα, οπως ηταν η επιθυμια του.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δλδ με λίγα λόγια, βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας
Κλασικά κι ασπρόμαυρα (η μάλλον ασπρο ΜΑΥΡΑ )
Ευχαριστώ πολύ όσους μοιράζονται όλες αυτές τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες, που ρίχνουν φως στη γενική ιστορία που ξέραμε τόσα χρόνια οι πιο νέοι, ότι δλδ καποιοι εσωτερικα ριξαν ...
Κλασικά κι ασπρόμαυρα (η μάλλον ασπρο ΜΑΥΡΑ )
Ευχαριστώ πολύ όσους μοιράζονται όλες αυτές τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες, που ρίχνουν φως στη γενική ιστορία που ξέραμε τόσα χρόνια οι πιο νέοι, ότι δλδ καποιοι εσωτερικα ριξαν ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ιστορια επαναλαμβανεται.
Δεν ηταν τοσο η ανατροπη του Παντελακη το δυσαρεστο γεγονος, οσο ο τροπος με τον οποιο εγινε.
Με τρυπημα απο ΠΑΟΚτσηδες.
Το ιδιο που παει να γινει τωρα με αιχμη τον θεσσαλονικεα και κοινους παρονομαστες προσωπα που ειχαν παιξει ρολο και τοτε.
Δεν ηταν τοσο η ανατροπη του Παντελακη το δυσαρεστο γεγονος, οσο ο τροπος με τον οποιο εγινε.
Με τρυπημα απο ΠΑΟΚτσηδες.
Το ιδιο που παει να γινει τωρα με αιχμη τον θεσσαλονικεα και κοινους παρονομαστες προσωπα που ειχαν παιξει ρολο και τοτε.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως αν ήμουν Σαββίδης, και τώρα να είχα εγγυητική δεν θα τους την έδινα.
Στις 30/12/25, θα την εμφάνιζα και αφού ο Μυστακίδης έχει ταΐσει... μπερδεύτηκα, και αφού ο Μυστακίδης έχει δώσει χορηγίες σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ.
Να δούμε μετά τι εξηγήσεις θα δώσουν στον μεγάλο χορηγό τους όλοι ...
Στις 30/12/25, θα την εμφάνιζα και αφού ο Μυστακίδης έχει ταΐσει... μπερδεύτηκα, και αφού ο Μυστακίδης έχει δώσει χορηγίες σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ.
Να δούμε μετά τι εξηγήσεις θα δώσουν στον μεγάλο χορηγό τους όλοι ...