Αναζήτηση για περισσότερες από 1691 εγγραφές

Return

από DamoN
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Να σας πω εγώ που δεν κράζω από το πρωί μέχρι βράδυ την ΠΑΕ και τον Ιβαν μπορώ να χαρώ σήμερα;
από ASTNORD2
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:55
Jump to forum
Jump to topic

Γιάννη Κωνσταντέλια σε ευχαριστώ που θα σε απολαύσω ακόμη ένα χρόνο στα ασπρόμαυρα της ΠΑΟΚάρας μας.
Αν δεν σου προσφερθεί η ευκαιρία να παίξεις για ένα πραγματικά top european football club, θα ήθελα να συνεχίσεις για πάντα μαζί μας και να κρεμάσεις τα παπούτσια σου ως ένας άλλος Τotti ή Gerard ...
από paokovios1974
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα έγραψα για 3 κινήσεις που θα ήθελα να δω απ' την Ιβάν.
Η πρώτη και καλύτερη έγινε.
Μπράβο γίγαντα Ιβάν.
Μπράβο ρε ΠΑΟΚτσακι μου Ντελια.
Ο μικρός χοροπηδάει εδώ και ώρα μόλις του το πα.
Όσοι έχουν παιδιά καταλαβαίνουν
από aivas19
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό μπήκα να γράψω. Σαμπράκο ψυχούλα μου θα κατεβάσεις την εκπομπή σου ή θα βγεις να ζητήσεις συγγνώμη; Ταβολιέρι χαλβά περαστικά. Για τα δικά μας τα φυντάνια δε θα πω τίποτα τώρα, θα τους δούμε μέσα στη χρονιά.
από Rexaris
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Ευχαριστώ στον Ιβάν που αφουγκράστηκε τον κόσμο για την συγκεκριμένη υπόθεση. Πήγε να γίνει μεγάλο λάθος αλλά το έσωσε.

Ευχαριστώ στον Ντέλια που είχε και άλλες επιλογές και απέδειξε έμπρακτα τον σεβασμό και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Τώρα τι ειπώθηκε μεταξύ τους δεν ξέρω. Μπορεί να συμφώνησαν ...
από paokovios1974
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Τρόμος λέγεται και κυκλοφορεί ελεύθερος σε όλη τη χαβούζα..
Όσοι έχουν αντιληφθεί τα ηγετικά χαρακτηριστικά που έχει αποκτήσει ο Ντελιας νιώθουν ποσό τεράστια κίνηση είναι η ανανέωση του συμβολαίου.
Ο παίκτης κυριολεκτικά μπορεί να πάρει την ομάδα απ' το χέρι να την οδηγήσει στο νταμπλ.
Μιλάμε για ...
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:13
Jump to forum
Jump to topic

Λογικό να μιλάει με καλά λόγια για την αγάπη Σαββίδη ο Ντελιας

Υπάλληλος είναι.

Όχι;
από nunies4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς να παραβλέπουμε τι παραλίγο να γίνει τις τελευταίες μέρες, η συμφωνία είναι ιστορική.
Στην εποχή του σύγχρονου ποδοσφαίρου είναι πρωτόγνωρο να μπορείς σαν Ελληνική ομάδα να κρατήσεις ένα ταλέντο τέτοιου μεγέθους για σερί χρονιές και με την προοπτική για ακόμα περισσότερες.

Ο γαύρος το δικό ...
από gpap5
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

πάντως, σοβαρά και χωρίς διάθεση αντεπιχειρηματολογίας:

οι δηλώσεις του μικρού, μετά την συμφωνία, δείχνουν ξεκάθαρα την γέννηση ενός ηγέτη, που θα εμπνέει με την παρουσία του όχι μόνο έως το κλείσιμο της καριέρας του, αλλά και μετά την ποδοσφαιρική του πορεία.
Τέτοιους ποδοσφαιριστές θέλω στην ...
από Rexaris
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 03:36
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κωνσταντέλιας φαίνεται να έχει αρχές και αυτό τιμά όχι μόνο αυτόν αλλά και τους γονείς του.
από Equalizer
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 20:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως μόλις πριν λίγες εβδομάδες όσοι λέγαμε να υπάρχει σεβασμός στον Λουτσέσκου είχαμε τις τσιρίδες οτι είμαστε Λουτσεσκόσκυλα...
από leomatos88
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Μεγάλε Ραζβάν Λουτσέσκου

Στηρίζω τις ελπίδες μου κυρίως σ' εσένα.

Στη Νέα Τούμπα, που θα φτιάξει ο Γιάννης Σαββίδης, θα υπάρχουνε δύο αγάλματα. Το ένα θα είναι του Γιώργου Κούδα, στο γνωστό στιγμιότυπο, που δεν πέφτει με τίποτα και παραμένει ιπτάμενος. Το άλλο θα είναι το δικό σου, με υψωμένες και ...
από icue
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Βαρυ κορμι 7 Αυγουστου δεν επαιξε μπαλα ποτε. Πιο πολυ με ανησύχησε η εμφανιση του Καμαρα και του Οζντοεφ, παρα η δικια του.