Αναζήτηση για περισσότερες από 2559 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Εγώ τον Μυστακίδη δεν τον αμφισβητώ οικονομικά, παρότι δεν κατέχω τα του χώρου των δισεκατομμυριούχων, το ομολογώ. Δέχομαι a priori ότι είναι τιτάνιο μέγεθος. Τα πρώτα δείγματα γραφής του όμως, σίγουρα επικοινωνιακά, σχετικά με την ... μπίζνα ΠΑΟΚ, μου έχουν αφήσει άθλια επίγευση, όχι απλά κακή. Δε ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν πήγε στον Ιβάν να τον βοηθήσει να φτιάξουν το γήπεδο. Πήγε μόνος του να φτιάξει ένα γήπεδο μέσω του ΑΣ για μια ομάδα που δεν του ανήκει. Σαν να έχεις εσύ ένα μαγαζί που νοικιάζεις και έρχεται κάποιος να σου φτιάξει μια βιτρίνα, επέκταση, όπως θέλεις πες το, σε συνεννόηση ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
<<Παρόμοια>> τακτική χρησιμοποίησαν και με το λιμάνι Θεσσαλονίκης ..εμφανίστηκαν ενδιαφερόμενοι απο το πουθενά που προσπάθησαν να πάρουν ποσοστό στο λιμάνι ....και στο τέλος πήραν ....δρόμο .
Κάπως έτσι προβλέπω ότι θα συμβεί και τώρα με νέο γήπεδο και επίδοξους ευεργέτες.
Πως μπορεί κάποιος να ...
Κάπως έτσι προβλέπω ότι θα συμβεί και τώρα με νέο γήπεδο και επίδοξους ευεργέτες.
Πως μπορεί κάποιος να ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Να περιμένουμε να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ; Τα μικροσυμφερόντα; Γιατί εδώ και ένα μήνα δεν βγήκε να μιλήσει κανείς μετά τον χαμό; Και συνεχίζουν;
Και λέτε να περιμένουμε; Τι;
Υπομονή και εμπιστοσύνη έχει για αυτόν που την κερδίζει, και σίγουρα όχι για αυτούς που δεν μιλάνε στον κόσμο παρά αραδιάζουν ...
Και λέτε να περιμένουμε; Τι;
Υπομονή και εμπιστοσύνη έχει για αυτόν που την κερδίζει, και σίγουρα όχι για αυτούς που δεν μιλάνε στον κόσμο παρά αραδιάζουν ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Σ αυτό μαζί σου @Kabamaru11.
Μέχρι να βγει να μιλήσει ο Μυστακίδης και να πει τι θέλει να κάνει όλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
Δεν τα εχω παρει τοσο με τον Μυστακιδη,οσο με τον Α.Σ.
Εχουν τεραστια υποχρεωση απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ σαν θεματοφυλακες,ειτε το γηπεδο το χτισει ο Ιβαν ειτε ο ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα δεν νοείται να ξεχνάμε σε μια μέρα όσα έχει κάνει ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ (με τα στραβά του και τα λάθη του, δεκτό) και να μας τρέχουν τα σάλια για έναν λεφτά που εμφανίστηκε στα ξαφνικά και στέλνει με κούριερ τάχα μου δήθεν εγγυητικές για το γήπεδο μιας ομάδας που δεν του ανήκει καν ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;
ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.
ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Καναδε,αν ρωτας εμενα,θα σου ελεγα οτι ευθυνη σε αυτο εχει κ παλι ο Α.Σ.
Παω εγω αυριο στον Α.Σ. κ τους λεω,κυριοι (με μικρα γραμματα),θελω να χτισω το γηπεδο.Δεν πρεπει να ενημερωσουν τον Ιβαν;Αυτος εχει στην τελικη την ΠΑΕ,αυτος ειπε θα κανει το γηπεδο.Αντι αυτου,δεν τον ενημερωσαν και εγινε ο ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Καναδε,αν ρωτας εμενα,θα σου ελεγα οτι ευθυνη σε αυτο εχει κ παλι ο Α.Σ.
Παω εγω αυριο στον Α.Σ. κ τους λεω,κυριοι (με μικρα γραμματα),θελω να χτισω το γηπεδο.Δεν πρεπει να ενημερωσουν τον Ιβαν;Αυτος εχει στην τελικη την ΠΑΕ,αυτος ειπε θα κανει το γηπεδο.Αντι αυτου,δεν τον ενημερωσαν και εγινε ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
@Unpsofable78 Καποιοι του ανοιξαν την πορτα ομως,με αυτους τα εχω.Δεν θα μπορουσε να κανει αυτες τις κινησεις χωρις τον Α.Σ.
Και στα δικα μου ματια εχει πεσει σαφως.
Και στα δικα μου ματια εχει πεσει σαφως.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τι την νοιάζει την ΠΑΕ πόσα λεφτά έχει ένας επιχειρηματίας στο λογαριασμό του; Εφορία είναι;
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Οσοι και εδω μεσα πιστευουνε οτι ο Ιβαν πρεπει
να πουλησει την ΠΑΕ στον Μυστακιδη, ας βγουνε να το
πουνε ευθαρσως.
Το να κρυβονται χρησιμοποιωντας το γηπεδο,
και την οικονομικη ρευστοτητα του Ιβαν, τους κανει
ιδιους με το μετροπολις, τον ΑΣ, τον Μυστακιδη
και τους συνοδοιπορους τους που δε λενε ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Joshua.
Αν εισαι ΑΣ και σε καιει τοσο πολυ πια αυτη η πατατα,
αφου δεν εχεις το μεγεθος και τη δυναμη για πολλα-πολλα,
κανε το χαζο ή πες την στην ΠΑΕ ή πες την στην κυβερνηση
ή κανε κατι σε συνεργασια με την ΠΑΕ.
Αντ' αυτου επελεξες(ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΟΜΩΣ ΑΡΗ)
να δρασεις υπογειως με τη θεληση ...
Αν εισαι ΑΣ και σε καιει τοσο πολυ πια αυτη η πατατα,
αφου δεν εχεις το μεγεθος και τη δυναμη για πολλα-πολλα,
κανε το χαζο ή πες την στην ΠΑΕ ή πες την στην κυβερνηση
ή κανε κατι σε συνεργασια με την ΠΑΕ.
Αντ' αυτου επελεξες(ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΟΜΩΣ ΑΡΗ)
να δρασεις υπογειως με τη θεληση ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς, όπως το είχα καταλάβει απ’ την πρώτη στιγμή, ο ΑΣ συνεχίζει στο ίδιο επικίνδυνο τροπάριο. Και αυτό δεν είναι απλώς κρίμα – είναι ΝΤΡΟΠΗ.
Ο κακόγουστος θίασος που έχει στηθεί, θα μπορούσε να είχε τελειώσει με μία και μόνο αυτονόητη, υπεύθυνη ενέργεια:
Ενημέρωση της ΠΑΕ για το ενδιαφέρον ...
Ο κακόγουστος θίασος που έχει στηθεί, θα μπορούσε να είχε τελειώσει με μία και μόνο αυτονόητη, υπεύθυνη ενέργεια:
Ενημέρωση της ΠΑΕ για το ενδιαφέρον ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τι γεφυροποιους και κουμπαγια μου λέτε;
Να διώξει τον Σαββίδη θέλει ο Μυστακίδης και να πάρει την ομάδα. Για τις άλλες επιχειρήσεις δεν ξέρω και δεν με νοιάζει στην τελική
Και ο ΑΣ του έβαλε πλάτη για αυτό ενώ δεν θα έπρεπε να πάρει μέρος.
Να διώξει τον Σαββίδη θέλει ο Μυστακίδης και να πάρει την ομάδα. Για τις άλλες επιχειρήσεις δεν ξέρω και δεν με νοιάζει στην τελική
Και ο ΑΣ του έβαλε πλάτη για αυτό ενώ δεν θα έπρεπε να πάρει μέρος.