Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
και ομως ειναι και κουνανε το δακτυλο και κατι μπουκαλια νερο σουρωτη .... η μανταμ ειναι λες και ειναι βγαλμενη απο δεκαετια 1960 θεια με πτιφουρ πηγαινοντας επισκεψη
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
Ο ένας είναι φούρναρης, ο άλλος ανεπάγγελτος ή τρίτη της παρέας ισόβια δικηγορος που επέβαλε ο Κατσάρης, κάτι σαν δημόσια υπάλληλος σε αθλητικό σωματείο.
Δυστυχώς εδώ και τρεις μέρες δεν είχα ίντερνετ λόγω φτώχιας και δε συμμετείχα στη συζήτηση, ωστόσο άκουσα ολόκληρη τη συνέντευξη. Πριν διαβάσω όσα προλάβω, για μένα μια αρχική τοποθέτηση.
Ήθελαν κάποιοι να μάθουν δύο πράγματα για να πάρουν τελική θεση, και εγώ όχι γιατί ήμουν σίγουρος για το τι θα ...
Και για να προχωράμε επειδή όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις παντού, όσοι τους στήριζαν πέθαναν και αφού κατά κοινή ομολογία τελείωσαν, ήρθε η ώρα και πρακτικά να τους τελειώσουμε, όπως ξέρει ο λαός του ΠΑΟΚ. Στους δρόμους και στη συνέχεια σε μια τεράστια ΓΣ που αποφασίσει τι θα κάνει με το ...
και ομως ειναι και κουνανε το δακτυλο και κατι μπουκαλια νερο σουρωτη .... :( :( η μανταμ ειναι λες και ειναι βγαλμενη απο δεκαετια 1960 θεια με πτιφουρ πηγαινοντας επισκεψη ;) ;)
Συμφωνώ για την εικόνα κάποιων ηγετικών μελών του ΑΣ, συμφωνώ για το απαράδεκτο, αναχρονιστικό "άβατο του ΑΣ" με ...
................................ Αναρωτιέμαι, αυτοί που βρίσκονται στο ΔΣ του ΑΣ, ακούω και διαβάζω ότι είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες της πόλης κλπ. ............................
Πάντως επειδή δεν είμαι ειδικός θα δεχτώ ότι το μνημόνιο είναι πρόχειρο..αλλά το πότε ξεκινά η διορία και το ότι πριν δωθεί εγγυητική δεν θα πειράχτει τίποτα από το γήπεδο εγώ το είδα γραμμένο...οπότε αυτά περί Κούλας Γρανίτσα κτλ είναι να χαμε να λέγαμε...τώρα το ποιος λέει ψέματα ο καθένας ας ...
Πρώτη διαφοροποίηση εντός του ΑΣ από τρία μέλη του ΔΣ του με αιχμές για την χθεσινή συνέντευξη και την όλη κωλυσιεργία
Με το παρόν κείμενο επειδή αλλοιώθηκε το νόημα της χθεσινής συνέντευξης , θέλουμε να εκφράσουμε κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τα όσα ομόφωνα έχουν συμφωνηθεί στα ΔΣ του ΑΣ ...
οταν η παε πουλαει παικτες, δεν κανει μεταγραφες και καθυστερει το γηπεδο 3 χρονια οι κολκες μιλανε για επιχειρησεις του ιβαν σε εμπολεμη ζωνη,δυσκολια μεταφορας κεφαλαιων και το χρησιμοποιουν ως δικαιολογια σαν καραμελα
οταν ο ασ ζηταει εγγυησεις για τους ιδιους λογους ειναι γραφικοι ψεκασμενοι ...