Αναζήτηση για περισσότερες από 1702 εγγραφές

Return

από theo-drama
Τρί 12 Αύγ 2025, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

eorptol1 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 13:17 καιρος ηταν να παρουν θεση προσφερει πολλα ο Ιβαν στον ποντιακο ελληνισμο πολλα χρονια τωρα πολυ πριν παρει τον ΠΑΟΚ....

Ίσως και άργησαν θα πω..?

ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΜΕ.....
από Γερασίμου
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Αγραμματοσύνη και βλαχομαγκιά. Με τις δύο αυτές λέξεις μπορώ να χαρακτηρίσω την χθεσινή παρουσία του ΑΣ και της νομικής συμβούλου. Καμία ουσιαστική τοποθέτηση, καμία απάντηση στις ερωτήσεις, αλλά υπεκφυγές του τύπου, ρωτήστε τον τάδε και δεν το διάβασα, δεν ξέρω δεν τον γνωρίζω, αλλά τον γνώρισα ...
από Pater
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

Η στάση του ερασιτέχνη και της θ4 είναι προδοτικη απέναντι στην ιστορία του ΠΑΟΚ , απέναντι στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, όχι μόνο απέναντι στον Σαββίδη. Θέλω να πιστεύω ( και δεν έχω άποψη για το αντιθετο) ότι απο την θ4 αυτό γίνεται από λάθος εκτίμηση και όχι λόγω συμφερόντων , ο ερασιτέχνης δείχνει να ...
από Pater
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης δεν βλέπω ντομπροσυνη σε κάποιες απόψεις. Θα πω ένα παράδειγμα. Κάποιος φίλος έγραψε για μια φήμη ότι ο Τέλης προσλαμβάνει άτομα από θ4 στις επιχειρήσεις του (δεν έχω ιδέα αν είναι αλήθεια και δεν με απασχολεί) τότε κάποιος από τα νικνέιμ 4 μας είπε και που είναι το κακό; τα ίδια νικνέιμ 4 ...
από Equalizer
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το τελευταίο που λες psykoman είναι πολύ σωστό

Βεβαίως και πρέπει να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις και δεσμεύσεις και δικλείδες ασφαλείας

Τίποτα από όσα περνάει ύπουλα, τσιριζει και φτύνει ο ΑΣ εξ αρχής της υπόθεσης όμως, δεν εστιάζει εκεί. Και κανείς δεν έφερε ποτέ αντίρρηση σε αυτα
από Γερασίμου
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχει το ελεύθερο η ΠΑΕ να κάνει ότι θέλει, αυτό εξυπακούεται. Υπάρχουν κανόνες, αλλά στο μνημόνιο φαίνεται να υπάρχει και η ασφαλιστική δικλείδα για τον δικαιούχο.
Αλλά αυτό που έκανε ο ΑΣ πριν δύο μήνες και συνεχίζει, είναι κατ' ελάχιστον εγκληματικό.
από zissos
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Όπως φαίνεται πως ήταν προσχεδιασμένο, οι σχέσεις ΑΣ και ΠΑΕ έχουν διαταραχθεί σε σημείο που δεν υπάρχει επιστροφή.
Δεν μπορώ να δω πως θα κάτσουνε αυτοί οι άνθρωποι σε ένα τραπέζι να μιλήσουνε και να τα βρούνε.
Όταν παρουσιάζεις σαν "απειλητικό" ένα mail σαν το χτεσινό που είδαμε και κλαις σε ...
από Jairo
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
από DIAMANTIS99
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.

Οταν η ομαδα του ΠΑΟΚ ηταν να πεσει στην 4η εθνικη , Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ βρεθηκε να πληρωσει και οχι ο Τελης (τοτε ουτε σουιτα ειχε)

Οταν καποιος επρεπε να καθαρισει το βρωμερο ποδοσφαιρο μας ,Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ βρεθηκε και όχι ο Τελης

Οταν απο συμπαθες ...
από Disharmonic
Τρί 12 Αύγ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;

1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
2)Πρεπει να ζηταει εγγυησεις ο ΑΣ η οχι;;; Απ τα λεγομενα αρκετων φαινετε ...
από Andrew R
Τρί 12 Αύγ 2025, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;

1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Πιστευεις Ειλικρινα πως ο Τελης θελει να συνδραμει τον ΠΑΟΚ και τον Σαββιδη ???? ΤΩΡΑ???? ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ?? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ??

Ναι το πιστεύω.

Τι εννοείς μέχρι χθές? Είχε τη σουίτα για χρόνια. Που ήταν πριν αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης? Ε, που να ξέρω, μπορεί να μην είχε χρόνο να ασχοληθεί ...
από Ιάσονας
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

από eorptol1
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Χλεχλεδες,προδοτες,πουλημένοι,σερσερης δεν ειναι βρισιες.Συνεχιστε με πιο χοντρα μπινελικια. :lol: :lol:

φιλε ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ εχει στον ερασιτεχνη 342 ατομα μελη, για να καταλαβεις τι κανει το παρεακι των κατσαροησαιαδων.... :o :o περισσοτερα απο τον ΠΑΟΚ και τωρα δεν θελουν νεα μελη θα τους ...
από Montrealiotis
Τρί 12 Αύγ 2025, 17:17
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που στέκεστε σε ένα κακογραμμένο μνημόνιο, κάτι το οποίο δεν είπε ποτέ μέχρι χθες ο ΑΣ, και παραβλέπετε τι συμβαίνει, είναι το λιγότερο αστείο.

Ακόμα εδώ ειναι ΑΥΤΟΙ;

Πόσο μίκρυναν οι ΣΦ; Κάποτε τέτοιους «αχαρακτήριστους τυπικούς» θα τους είχα στείλει σπίτι τους.