Ότι και να πεις είναι λίγο…
Αριστοτέλεια λογική, μαρξιστική κόκα-κόλα, ο ΑΣ πλήρωσε τα χρέη, εγώ έχτισα τη Θύρα 6, είμαι η μάνα του συλλόγου, το πυθαγόρειο θεώρημα, αδερφέ μου και φίλε μου, ελληνικά επιθεώρησης, τραμπουκισμοί ενός ξεφτίλα, αγιοποίηση Φουφουτίδη, που μας φέρθηκε σαν κύριος, είμαστε ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1707 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αν μη τί άλλο σήμερα έμαθαν και όσοι δεν ήξεραν ότι ο ΑΣ έβαλε πλάτη στον Ιβάν Σαββίδη από την ώρα που ήρθε στην Ελλάδα εκχωρόντας εδώ και 15ετία νόμιμα ποσοστά του στην ΠΑΕ. Ακόμα για χορηγίες του Ιβάν θα μιλούσαν διάφοροι...
Συγχαρητήρια σε όσους έβαλαν πλάτη να μην περάσει το τελεσίγραφο της ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβάν κάνε γήπεδο στη Θέρμη, στη Μεσήμβρια, στους Ευζώνους, οπουδήποτε.
Αρκεί να πάψει μια για πάντα αυτή η σύνδεση/εξάρτηση μιας ΠΑΕ με ένα ερασιτεχνικό σωματείο.
Στη Νέα Τούμπα του Ερασιτέχνη θα πηγαίνουμε σε καμιά συναυλία.
Αρκεί να πάψει μια για πάντα αυτή η σύνδεση/εξάρτηση μιας ΠΑΕ με ένα ερασιτεχνικό σωματείο.
Στη Νέα Τούμπα του Ερασιτέχνη θα πηγαίνουμε σε καμιά συναυλία.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο λαός του ΠΑΟΚ στο ευρωπαϊκό μίλησε και έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Αν εσείς που δεν είστε τίποτα άλλο από λαγοί της κυβέρνησης δεν το λάβατε ή κάνετε πως δεν το λάβατε, μην παίζεται με τον λαό γιατί στο τέλος οι λαγοί σε κάθε περίπτωση αφού επιτελέσουν το σκοπό η μοίρα τους είναι το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δεχτουμε οτι υπαρχουν κενα στο μνημονιο. Οτι υπαρχουν παραλειψεις και οτι η ΠΑΕ δεν τα εκανε ολα καλα. Οταν συναντηθηκαν τους ειπαν απο τον ΑΣ εμεις αυτο δεν το υπογραφουμε για αυτους τους λογους; Τους ειπαν δεν το διαβασαμε δωστε μας λιγο χρονο; Τους ειπαν θα σας στειλουμε τις διορθωσεις ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δεχτουμε οτι υπαρχουν κενα στο μνημονιο. Οτι υπαρχουν παραλειψεις και οτι η ΠΑΕ δεν τα εκανε ολα καλα. Οταν συναντηθηκαν τους ειπαν απο τον ΑΣ εμεις αυτο δεν το υπογραφουμε για αυτους τους λογους; Τους ειπαν δεν το διαβασαμε δωστε μας λιγο χρονο; Τους ειπαν θα σας στειλουμε τις διορθωσεις ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε @icue οταν ο ΑΣ δεν υπεγραψε κατι που εσχατως δικαιολογεις και εσυ με βαση τα κενα του μνημονιου εσυ ειδες διαθεση της ΠΑΕ για αποδοχη ελλειψεων στο κειμενο και καλεσμα για απο κοινου επανασυνταξης ? Ακομα και σημερα η πρωτη αντιδραση ηταν η παραπομπη στο μνημονιο βαση του οποιου ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Θα ήθελα να δω τον ΑΣ να παρακαλάει γονατιστός τον Ιβάν αν κάνει πως αποσύρει το ενδιαφέρον του για το γήπεδο ο Μυστακίδης
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει έλεγχος του τι βγαίνει από τη Ρωσία, δεν είναι ψέμα. Θεωρητικά οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορεί να διαταξει κατάσχεση ρωσικων κεφαλαίων, αυτά δεν είναι σημερινά, ούτε είναι κάτι που έχει γίνει στην Ελλάδα μέχρι τώρα. Το κυρίως θέμα είναι η μεταφορά κεφαλαίων. Αλλα, οταν θέτουν έξτρα σαν ζήτημα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να ρωτήσω 2 πράγματα που δεν καταλαβαίνω; Ο ΑΣ από που κι ως που πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει με άλλους επενδυτές; Όχι προφανώς μετά την κοτσάνα του Κυρκυρ, είναι προφανές ότι η επαφή είχε γίνει ήδη. Δεν θα έπρεπε να είχαν απευθυνθεί στον Σαββίδη πρώτα και να τον ενημερώσουν για αυτή τους την ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Τη σημερινή παράσταση, με πρωταγωνιστές τον κ. Ησαϊάδη, που παραχώρησε τη θέση του προέδρου του ΑΣ, σε έναν παραγωγό του Metropolis, τον κ. Κωνσταντινίδη (ο οποίος προχώρησε και σε γεωπολιτική ανάλυση) και την κ. Γιαννακοπούλου, που δεν ήθελε να βλέπει και να διαβάζει το ...
Τη σημερινή παράσταση, με πρωταγωνιστές τον κ. Ησαϊάδη, που παραχώρησε τη θέση του προέδρου του ΑΣ, σε έναν παραγωγό του Metropolis, τον κ. Κωνσταντινίδη (ο οποίος προχώρησε και σε γεωπολιτική ανάλυση) και την κ. Γιαννακοπούλου, που δεν ήθελε να βλέπει και να διαβάζει το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
τα περισσότερα τα έχετε σχολιάσει ήδη
η γεύση μου?
πολύ χαμηλό το επίπεδο του Ησαϊάδη, των δημοσιογράφων, όλης της συνέντευξης
έτσι θα φανταζόμουν τη συνέντευξη των ανθρώπων πχ του απόλλωνα καλαμαριάς
ξαναθυμήθηκα το επίπεδο που βρισκόμασταν πριν έρθουν οι ζζ και κυρίως ο Ιβάν
παραγοντίσκοι χωρίς ...
η γεύση μου?
πολύ χαμηλό το επίπεδο του Ησαϊάδη, των δημοσιογράφων, όλης της συνέντευξης
έτσι θα φανταζόμουν τη συνέντευξη των ανθρώπων πχ του απόλλωνα καλαμαριάς
ξαναθυμήθηκα το επίπεδο που βρισκόμασταν πριν έρθουν οι ζζ και κυρίως ο Ιβάν
παραγοντίσκοι χωρίς ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή αυτά που λέει ο τζος έχουν βάση και φαίνεται ότι λόγω δουλειας έχει τις απαραίτητες γνώσεις εγώ προσωπικά δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν τώρα ή στο μέλλον αντικειμενικές δυσκολίες αλλά ακόμα και να υπάρχουν προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.
Ίσα ίσα το θεωρώ ακόμα πιο ανήθικο να ...
Ίσα ίσα το θεωρώ ακόμα πιο ανήθικο να ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κυριακος οτι και να ειπε ειναι προσβλητικο να επιμενουν οτι δεν υπηρχε ο Μυστακιδης στην εικονα πριν απο την δηλωση του Κυρ Κυρ. Μονο απο αυτο καταλαβαινεις οτι δεν τους ενδιαφερει ιδιαιτερα να πεισουν κανεναν.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
δυστηχως η ανακοινωση της παε εκτος απο ακρως διχαστικη δειχνει οτι στην ουσια ο Ιβαν
δεν μπορει να δωσει τις εγγυησεις που χρειαζονται και παει σε εναν πολεμο φθορας για να διωξει την διοικηση του ΑΣ.
βεβαια και με αλλη διοικηση ΑΣ το γηπεδο παλι λεφτα θα θελει
οτι ναναι αρχισε ολο αυτο το ...