Αναζήτηση για περισσότερες από 1707 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αγαπητέ Ιβαν
Ελπίζω οι φήμες περί αντικατάστασης κυκυρ με παπαμιμικο να είναι απλά φήμες, γιατί σα να παραγίνεται γαλάζιο το μαγαζί….δε νομίζεις?
Μην ανησυχείς φίλε Λουκά. Ας το δούμε αλλιώς, ας κοιτάξουμε την μεγάλη εικόνα.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Παπαμιμίκος είναι γαλάζιος.
Όπως έχουν ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
να μην κανει ενα ραντεβου ο Τελης με την κυβερνηση τωρα που το κλειδωσε ο Ιβαν το Καυτατζογλειο? τι ετσι θα βγουμε να πουμε οσα ειχαμε προγραμματισει οταν νομιζαμε οτι εχουμε το πανω χερι? τι εννοεις θα χτισει ο Τελης γηπεδο και η ομαδα θα παιζει αλλου?
τωρα που κατσαμε στο αυγο, αναβολη
και που ...
τωρα που κατσαμε στο αυγο, αναβολη
και που ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
<<Συζήτηση «εφ όλης της ύλης» επιθυμεί ο Σαββίδης, αλλά…
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά Σαββίδη ζήτησε συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενόψει μάλιστα της ανόδου του στη ΔΕΘ, αλλά το αίτημα ακόμα δεν έχει απαντηθεί. Εναλλακτικά, μάλιστα, η πλευρά Σαββίδη, πρότεινε, αν υπάρχει οποιοδήποτε ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Η επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ σε πρωθυπουργό και Άρειο πάγο την προηγούμενη εβδομάδα. Την ανέβασε το parallaxi.
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ
Με την παρούσα επιστολή σας απευθύνουμε έκκληση εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και χιλιάδων φίλων του ΠΑΟΚ και πολιτών της Θεσσαλονίκης. Όπως προκύπτει από ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
...........
Συνοψίζοντας, λέω το εξής.
Ας βγει και ας δηλώσει ευθέως προσωρινή οικονομική αδυναμία ο Σαββίδης όσο διαρκεί ο πόλεμος. Λόγω περιορισμών που του βάζει ο Πούτιν.
Και για το γήπεδο (κατασκευή) και για την ομάδα.
Θα είναι προς τιμήν του και θα αντιμετωπιστεί ενδεχομένως διαφορετικά ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ πως οταν καποιος καθεται και γραφει μια επιστολη με αποδεκτη των πρωθυπουργο και τον Αρειο Παγο δεν γραφει πραγματα τα οποια δεν μπορει να υποστηριξει με στοιχεια.
που αν οντως ειναι ετσι και εγω το πιστευω, αυτη η επιστολη δεν περιγραφει τιποτα λιγοτερο απ οσα βλεπουμε ολοι μας. και το ...
που αν οντως ειναι ετσι και εγω το πιστευω, αυτη η επιστολη δεν περιγραφει τιποτα λιγοτερο απ οσα βλεπουμε ολοι μας. και το ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να πω κάτι σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχουν κουραστεί από τα λάθη και την πολιτική αυτάρκειας του Σαββίδη. Δεν απευθύνομαι στους στημένους κόπυ-πέιστ και τους εξομμωτες.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είστε, εγώ είμαι 46 χρονών, στο πρωτάθλημα ήμουν 6 χρονών. Σέβομαι τους συνδέσμους και την ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Έβγαλε και ανακοίνωση στήριξης στην ομάδα η ''μάνα'' για να βγάλει την ουρά της από την τρύπα.
Η μόνη Μάνα είναι οι ιδρυτές του Συλλόγου. Πρόκειται, στην καλύτερη περίπτωση, για την 25η ξαδέρφη, που σφετερίζεται το όνομα του ΠΑΟΚ, για να κάνουνε το κομμάτι τους 15 ημέτεροι.
Και μιλάνε αυτοί για ...
Η μόνη Μάνα είναι οι ιδρυτές του Συλλόγου. Πρόκειται, στην καλύτερη περίπτωση, για την 25η ξαδέρφη, που σφετερίζεται το όνομα του ΠΑΟΚ, για να κάνουνε το κομμάτι τους 15 ημέτεροι.
Και μιλάνε αυτοί για ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσείς εκεί στον ΔΣ του ΑΣ μας απογοητευσατε πάρα πολύ ΈΡΓΟ ΚΆΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΑΤΖΌΠΟΥΛΟΣ ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΛΙΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ... ΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ φτάσατε να είστε υποχείριο του γνωστού καταχρεωμενου συγκροτήματος ΜΜΕ..... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΊΤΕ
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ύστερα υπάρχουν και οι και καλά «μόνο ΠΑΟΚ» που το θεωρούν όλο αυτό φυσιολογικό…
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι Λωζανης, τι Κοζάνη,ένα τσιγάρο δρόμος

- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τι άγχος είχα σήμερα δεν περιγράφεται
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 07:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Χθες υπηρχαν πολυ πιο σημαντικα πραγματα να κριθουν απο ενα παιχνιδι.
Πρωτα απο ολα η ΕΝΟΤΗΤΑ. Οχι μονο δεν εγινε το παραμικρο,
αλλα οι οπαδοι μας σύσσωμοι απέδειξαν ότι ειμαστε ενωμενοι.
Δευτερον η εμφανιση του Ιβαν στο γηπεδο απεδειξε ποια ειναι
η θεση του συνολου των οπαδων του ΠΑΟΚ. Η ιαχη ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Χθες υπηρχαν πολυ πιο σημαντικα πραγματα να κριθουν απο ενα παιχνιδι.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
καλημερα
περιμενουμε καθηλωμενοι ολοι τη συνεντευξη της ΜΑΝΑΣ να μαθουμε τι υπεγραψε ο Κατσαρης εκεινο το μεσημερι που χτυπησε το κινητο του και δεν το ειχε στο αθορυβο
περασανε και δυο μηνες αλλωστε, λογικα βρηκανε χρονο οι τωρινοι να το διαβασουνε, αφου πρωτα το υπογραψανε....
τι εννοεις δεν θα ...
περιμενουμε καθηλωμενοι ολοι τη συνεντευξη της ΜΑΝΑΣ να μαθουμε τι υπεγραψε ο Κατσαρης εκεινο το μεσημερι που χτυπησε το κινητο του και δεν το ειχε στο αθορυβο
περασανε και δυο μηνες αλλωστε, λογικα βρηκανε χρονο οι τωρινοι να το διαβασουνε, αφου πρωτα το υπογραψανε....
τι εννοεις δεν θα ...