Αναζήτηση για περισσότερες από 1719 εγγραφές
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Όπως λέει ο αμπαλαε απλά μαθηματικά... 158 εκ το ΜΚ τώρα, το βρήκε 8.. σύνολο 150 από την τσέπη του για αύξηση της αξίας της εταιρίας, αλλά 50 εκ ο Ντελιας σύνολο 200 εκ. Ο κος. Μυστακίδης, δισεκατομμυριούχος, φέρεται ότι κωλοσε στο παραπάνω ποσό παρότι κατά το proof of funds τα είχε.. δλδ πόσο να ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζω.
Δηλαδή έβαλα εγώ 161 εκατομυρια
σε 13 χρόνια, θέλω να μείνω άλλα τόσα
και θα κάνει άλλος το γήπεδο;
Από το παράθυρο.
Με τον μαντήλι δεν έχει να κλάψει ΑΣ;
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ.
ΛΟΓΙΚΑ
ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Και λέτε τώρα εσείς ότι δεν σας νοιάζει
ποιος θα το κάνει;
Και γιατί ρε μάγκες αφού όπως συμφωνούμε ...
Δηλαδή έβαλα εγώ 161 εκατομυρια
σε 13 χρόνια, θέλω να μείνω άλλα τόσα
και θα κάνει άλλος το γήπεδο;
Από το παράθυρο.
Με τον μαντήλι δεν έχει να κλάψει ΑΣ;
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ.
ΛΟΓΙΚΑ
ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Και λέτε τώρα εσείς ότι δεν σας νοιάζει
ποιος θα το κάνει;
Και γιατί ρε μάγκες αφού όπως συμφωνούμε ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
το οτι υπαρχουν ατομα που δικαιολογουν ολη αυτην την μυστικοπαθεια του ΑΣ με το μνημονιο με μυστακιδη μου φαινετε απιστευτο
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Άκου λίγο γιατί ούτε παιδάκι είμαι να μην ξέρω , ούτε χθεσινος για να μπερδευτω επειδή "μου την είπες". Η ανωτέρα βία που πολύ εύκολα ερμηνεύεις ότι είναι ο πόλεμος , εξίσου εύκολα μπορεί να είναι ότι μας μπλοκάρει η πολεοδομία η περιφέρεια ο ΕΦΚΑ ή ο οποιοσδήποτε τη συνέχιση των εργασιών ή ακόμα ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΊΜΕΝΟ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΊΑΣ. Αν θέλετε μοντς διαγράψτε το.
Καλά δεν νομίζω να διαβάζει κάποιος αυτά που ανέβασαν τα παιδιά και να πέφτει από τα σύννεφα.
Είναι γνωστό πως υπάρχει καθοδήγηση του ΑΣ από τον Κατσαρή και αυτό είναι αυταποδεικτο από την παραμονή της Γιαννακοπούλου στη θέση ...
Καλά δεν νομίζω να διαβάζει κάποιος αυτά που ανέβασαν τα παιδιά και να πέφτει από τα σύννεφα.
Είναι γνωστό πως υπάρχει καθοδήγηση του ΑΣ από τον Κατσαρή και αυτό είναι αυταποδεικτο από την παραμονή της Γιαννακοπούλου στη θέση ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Και όσοι λοιπόν ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ και θέλετε
να επανέρθεται στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
και τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ, υπαρχουν δύο τινά.
Α) Για όσους πραγματικά και με άποψη θέλουν να ρισκάρουν (έχει λογική και το δέχομαι) έναν νέο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ στην ΠΑΕ και έχετε τα @@(και μπράβο σας) και το λέτε, αντί να ασχολείστε με τον Ιβάν ...
να επανέρθεται στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
και τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ, υπαρχουν δύο τινά.
Α) Για όσους πραγματικά και με άποψη θέλουν να ρισκάρουν (έχει λογική και το δέχομαι) έναν νέο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ στην ΠΑΕ και έχετε τα @@(και μπράβο σας) και το λέτε, αντί να ασχολείστε με τον Ιβάν ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως, μέσο όρο εδώ μέσα, περίπου το 80% είναι υπέρ του ΠΑΟΚ και μόνο καμιά 20% είναι υπέρ ΑΣ ή/και Μυστακίδη. Αν από αυτό το 20%, υποθέσουμε πως το 10% είναι βαλτοί και υπάλληλοι του 5ευρω για να περνάνε προπαγάνδα, τότε μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό εδώ μέσα τάσσονται κατά του ΠΑΟΚ.
Τι όμως ...
Τι όμως ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ μέσα ο καθένας εκφέρει την άποψη του, λεμε αυτα που πιστευουμε και μπορει να εχουμε 1000 δικαια ή να ειμαστε εντελως φελλοί και να μην βλεπουμε μπροστα.
Αν όμως βλέπεις δημοσιευσεις copy&paste του στυλ ""ας περιμενουμε την συνεντευξη" που αργησε 2 μηνες από 5-10 λογαριασμούς μαζεμενους , τότε σε ...
Αν όμως βλέπεις δημοσιευσεις copy&paste του στυλ ""ας περιμενουμε την συνεντευξη" που αργησε 2 μηνες από 5-10 λογαριασμούς μαζεμενους , τότε σε ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως, μέσο όρο εδώ μέσα, περίπου το 80% είναι υπέρ του ΠΑΟΚ και μόνο καμιά 20% είναι υπέρ ΑΣ ή/και Μυστακίδη. Αν από αυτό το 20%, υποθέσουμε πως το 10% είναι βαλτοί και υπάλληλοι του 5ευρω για να περνάνε προπαγάνδα, τότε μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό εδώ μέσα τάσσονται κατά του ΠΑΟΚ.
Τι όμως ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ούτε Τσακμακάδες, μήτε Πετμεζάδες κοκ ξέρω. Μπορεί οι συγκεκριμένες πληροφορίες να είναι παντελώς του ανδρικού μορίου, ανυπόστατες, αποκύημα φαντασίας. Αυτό που ξέρω μετά βεβαιότητας είναι ότι επί 50 μέρες υπάρχει μόνο συσκοτιστική και αδιαφανής στάση και συμπεριφορά από συγκεκριμένη πλευρά. Το ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
alexgarcia6 τα ξαναπες για τους συνδέσμους.
Εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε τη μάνα μου και την αδερφή μου. Άλλος τον πουλάει για δέκα μέτρα γης και σφάζεται με τον αδελφό του. Και συ μας λες για τους συνδέσμους. Λες και εμείς δεν ειμασταν σε συνδέσμους και δε βλέπανε τι γίνεται.
Τον Παντελάκη ποιος τον ...
Εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε τη μάνα μου και την αδερφή μου. Άλλος τον πουλάει για δέκα μέτρα γης και σφάζεται με τον αδελφό του. Και συ μας λες για τους συνδέσμους. Λες και εμείς δεν ειμασταν σε συνδέσμους και δε βλέπανε τι γίνεται.
Τον Παντελάκη ποιος τον ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι γνωστοί μου είναι με ΠΑΟΚ και Σαββίδη. Στα ραδιόφωνα το ίδιο.
Αλλά στα σοσιαλ το ποσοστό είναι 90%
Δείτε τη σελίδα στο fb του ΑΣ και της ΠΑΕ. Εκατοντάδες σχόλια υπέρ της ΠΑΕ και του ΠΑΟΚ. Τα ίδια εναντίον του ΑΣ με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
Αυτά είναι τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Υπέρ Τέλη απειροελαχιστοι ...
Αλλά στα σοσιαλ το ποσοστό είναι 90%
Δείτε τη σελίδα στο fb του ΑΣ και της ΠΑΕ. Εκατοντάδες σχόλια υπέρ της ΠΑΕ και του ΠΑΟΚ. Τα ίδια εναντίον του ΑΣ με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
Αυτά είναι τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Υπέρ Τέλη απειροελαχιστοι ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι όμως ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Την απάντηση για την Θ4 την εδωσε η Θ4
Δεν θα κατσω να αναλυσω την προσφορα των συνδεσμων και την σημαντικοτητα τους ουτως η αλλως η ιδια αποδιδεται οτι αμεσως μετα τη βομβα κατσαρη ο Ιβαν εσπευσε να μιλησει με αυτους
Οπως και εκατονταδες αλλες φορες
ΑΣΧΕΤΟ ολο αυτο
Εγω ρωτησα τον τυπο, που ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδω και καιρό,ολοι ζηταμε και περιμενουμε από τον Α.Σ. να παρουσιασει το πλανο του ενδιαφερομενου χρηματοδοτη Μυστακιδη,να ξεκαθαρισει την κατασταση με το ΑΝ και ΤΙ εχει υπογραψει και να λυσει απορίες.Αυτο για σενα αποτελει γραμμη τυπου σουπερ3;Βγαζει καποιο νοημα αυτο που γραφεις;
Σούπερ ...