Η αναζήτηση βρήκε 159 εγγραφές
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Εγώ θα ήθελα να ακούσω όμως ποιον παίχτη ανίχνευσε και τον καθιέρωσε στις ομάδες που ήταν σκαουτερ στο παρελθόν για να αντιληφθώ πόσο πολύ θα μας αναβαθμίσει ως αρχισκαουτερ. Γιατί ως τώρα μόνο κάτι Αρνεσεν και Μποτο ως τεχνικοί διευθυντές έπαιρναν τέτοιες αποφάσεις στην ομάδα
Aυτον ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
το πρωι στην βιλα Γαληνη πηγε ο σερβιτορος να παρει παραγγελια
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν έχω εντυπωσιαστεί από τους χάφ που γράφηκαν τις τελευταίες μέρες. Όχι γιατί με χαλάει το βιογραφικό τους, η χρηματιστηριακή τους αξία ή τα νούμερα τους, αλλά περισσότερο γιατί δεν βλέπω τα χαρακτηριστικά που στα μάτια μου λείπουν από το ρόστερ. Εδώ και καιρό υπάρχει θέμα ταχυδύναμης ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν το κατάλαβα αυτό. Πως γίνεται να είναι στατικού στις θέσεις τους. Subuteo;
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
To πας για χειμερία νάρκη δηλαδή 

- Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχίζουν να πλησιάζουν οι ημερομηνίες όπου τα ποσοστά πετυχημένων μεταγραφών παικτών που ήρθαν σε αυτές τις ημερομηνίες είναι μονοψήφια
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 08:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ελ Κααμπί (35 γκολ σε 60 αγώνες με τον ολυμπιακό) και ο Πρίγιοβιτς (35 γκολ σε 56 αγώνες με εμάς) ήταν παρόμοια φαινόμενα που δεν τα βρίσκεις συχνά. Και οι δύο πάντως τα μάτωναν τα δίχτυα σε όλη την καριέρα τους. Για να βρεις κάτι παρόμοιο πρέπει να τα κοιτάξεις και τα νούμερα. Ο Τσόλακ ήταν ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Φερτε ενα χαφ καλυτερο απο αυτους που έχουμε ,στα @@ ο σεντερ φορ βαλτε ενα κωνο μπροστα ,δεν φανταζεστε τι μεσοεπιθετικη ομαδα εχουμε φτιάξει . Ντελιας ,Ζιβκοβιτς,Ιβανουσεκ ,Ταισον,Ντεσποντοφ,Πελκας δεν βάζω τους μικρους μέσα .Κοψτε τις βλακείες για Ντεσποντοφ . Αν ερθει χαφ και στοπερ ψηλό ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω και αν ισχύουν τα νούμερα του Ιταλού αρδ είναι ότι με 2.5 εκατομμύρια αγορά και τουλάχιστον 1 εκατομμύριο συμβόλαιο ποδοσφαιριστή το σύνολο 3.5 ( όχι ότι είναι και κάνα τρομερό νούμερο ) καταλήξαμε μετά από 2 μήνες στον συγκεκριμένο;
Και βλέποντας ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Την έχει πάρει ήδη την ευθύνη ο Λουτσέσκου, τι εννοείς;
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις, είπαμε να μην γκρινιάζουμε αλλά κάπου ώπα να πούμε.
Έχουν γίνει έξυπνες κινήσεις μέχρι στιγμής με τις οποίες συμφωνώ. Η ομάδα έχει καταφέρει να ρίξει το μισθολογικό μπάτζετ αρκετά σε σχέση με πέρσι με κινήσεις που φαίνονται μελετημένες. Και μπράβο γι' αυτό. Επίσης, έχει γίνει ρεκόρ ...
Έχουν γίνει έξυπνες κινήσεις μέχρι στιγμής με τις οποίες συμφωνώ. Η ομάδα έχει καταφέρει να ρίξει το μισθολογικό μπάτζετ αρκετά σε σχέση με πέρσι με κινήσεις που φαίνονται μελετημένες. Και μπράβο γι' αυτό. Επίσης, έχει γίνει ρεκόρ ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
;)
Θα ήθελα να ήξερα ποιος φωστήρας έβγαλε αυτή τη γελοιοτητα με το σανό και σε οτιδήποτε το κοτσαρετε κάποιοι από δίπλα, δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο προσβλητικό είναι? Ευτυχώς εσύ δεν τρως σανό αδερφέ και θα μας λες την αλήθεια αφού εμείς δεν καταλαβαίνουμε.
ΥΓ ΧΑΦ ΦΟΡ ΧΘΕΣ
Κάτι ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
απο τα περσινα.. φαινεται ταχυς και κραταει καλα με πλατη.. φαινεται να εχει καλο σχετικα ελεγχο μπαλας και πασα σε 2 χρονο συνηθως βρισκει συμπαικτη σε αντιθεση με τον τσαλοφ
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Για κάποιο λόγο ίσως βλέπουν κάτι στον Τσαλωφ που δεν θέλουν να τον επισκιάσουν τελείως , αλλα να τον συμπληρώσουν. Μόνο έτσι εξηγείται.
Πάντως ΑΝ όντως είναι επιλογή Λου, καλώς να ορίσει. Φέτος θα κριθεί και αυτός για την διαχείριση των παιχτών γιατι φαίνεται πως ότι ζητάει το έχει. Πέρισυ η ...
Πάντως ΑΝ όντως είναι επιλογή Λου, καλώς να ορίσει. Φέτος θα κριθεί και αυτός για την διαχείριση των παιχτών γιατι φαίνεται πως ότι ζητάει το έχει. Πέρισυ η ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέω να πάω σε εξορκιστή! Δεν έχω σταυρωσει πληροφορία μέχρι τώρα! Ποιός, ο ΠΟΡΚΥ-5, που μέχρι πρότινος ήταν η προσωποποιηση της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης! Κάτι πρέπει να κάνω συνοπαδοι μου, για να ξαναβρώ τη φόρμα μου..!! Λέω να καλέσω τον Prist64 σε συμβούλιο..!!